Cleopatra Ii Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

95.89%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Cleopatra Ii

cleopatra ii Revizuirea sloturilor

Gama de sloturi online Cleopatra a fost una dintre cele mai mari povești de succes pentru dezvoltatorul de jocuri de cazino, IGT. Acum cleopatra ii slotul te duce într -o altă aventură prin Egiptul antic, unde descoperi simboluri sălbatice multiplicatoare și jocuri gratuite. În timpul rundei bonus, multiplicatorii câștigători pot construi la un pariu total de 50.000x.

Este un joc de 5 tamburi, cu 20 de linii, cu volatilitate medie și randamente medii de 95.89%. A cânta la cleopatra ii slot pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile în partea de sus IGT-cazinouri alimentate și vedeți dacă puteți apuca o parte din bogățiile Egiptului.

Cum să joci cleopatra ii Slot

Un cadru de aur opulent, decorat cu hieroglife, înconjoară cele 5 tamburi și 3 rânduri de simboluri. Piramide din spatele tambuinelor, animate flameS, și o coloană sonoră în stil egiptean-întâlnit-disco îmbunătățesc scena. Uită -te la tambururi, unde vezi simboluri decorative ale cărților de joc și zeii puternici, Bastet, Horus și Anubis. Ochii Cleopatra prezintă și aici, adăugând un element de mister și frumusețe jocului, disponibil la toate site -urile recomandate de cazinouri online.

Chiar și controalele ușor de utilizat sunt concepute pentru a se potrivi cu tema. Faceți clic pe butonul Total Bet și puteți selecta o miză din doar 0.20 până la un imens 2.000.00 pe rotire, care este o gamă suficient de largă pentru a acoperi orice buget.

Un buton albastru din dreapta activează o opțiune de rotiri automate și puteți ajunge la o playble prin intermediul fila Blue COG. Are o defalcare completă a cât de mult plătește fiecare simbol când 3, 4 sau 5 din același fel de pământ pe o linie din stânga. Horus este cel mai valoros simbol standard, la 25x pariul dvs. pentru o linie completă.

Rotiri gratuite și altele cleopatra ii Caracteristici cu sloturi

În comun cu celelalte sloturi din această serie, Cleopatra este un simbol sălbatic. Ea poate ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare, acționând ca altele, acolo unde este posibil, și dublează și premiul atunci când o parte dintr -o victorie. Ea este, de asemenea, cea mai valoroasă și, dacă Cleopatra aterizează chiar pe o linie de plată fără a înlocui orice altceva, câștigi 2.500x pariul.

Sfinxul de Aur în orice 3, 4 sau 5 locuri acordă un premiu de 3x, 10x sau 2.600x Miza totală înainte de schimbarea scenei la o gamă de 3 cutii în stil egiptean. Alegeți o cutie pentru a dezvălui câte rotiri gratuite ați câștigat. Dacă 3 simboluri sfinx au declanșat runda, între 5 și 15 jocuri bonus sunt în cutii, iar acest lucru se ridică la 8 - 18 pentru 4 simboluri declanșatoare și 10 - 20 dacă au apărut 5 simboluri.

Orice număr de jocuri se joacă, un multiplicator progresiv crește cu 1x pentru fiecare rotire gratuită. Este posibil să vă retrageți bonusul cu mai multe simboluri de împrăștiere, până la maximum 50 în total, oferindu -vă un multiplicator de 50x pe ultimul joc. Cu combinația perfectă de simboluri pe acest spin, câștigurile pot atinge 50.000x de pariuri.

Caracteristici de slot

cleopatra ii Slot Maximum Pays, Volatility and Media Returns

Maximul de 50.000x se adaugă la un aproape neauzit de 100.000.000.00 la cea mai mare miză posibilă. Desigur, doar rolele serioase înalte se vor juca cu 2.000.00 pe rotire, deci dacă cineva scoate de fapt acest premiu colosal rămâne de văzut. De asemenea, este demn de remarcat faptul că unele cazinouri online pot avea un plafon pentru plata maximă, în termeni valutari.

cleopatra ii este un slot de volatilitate medie, iar revenirea declarată la procentul de jucători este de 95.89%. Varianța medie poate duce la o rată de câștig constantă, cu premii de dimensiuni medii, iar RTP este destul de bun, astfel încât să puteți juca mai mult timp cu un risc mai mic pentru Bankroll.

Al nostru cleopatra ii Verdictul slotului

Combinația dintre o temă populară, design clasic și bonusuri palpitante transformă cleopatra ii slot în jocul nostru preferat din serie. O gamă largă de pariuri oferă tuturor șansa de a ateriza un mare premiu și chiar la 0.20 Pe spinul declanșator puteți câștiga 10.000.00.

Oricât de multe jocuri gratuite declanșați, multiplicatorul în creștere este o caracteristică fantastică și se aplică fiecărui spin, indiferent dacă este câștigător sau nu. Dacă primiți 30 de rotiri gratuite, de exemplu, deoarece multiplicatorul 30x se va aplica întotdeauna la ultimul joc.

Cu o grafică ascuțită, detaliată și o coloană sonoră plină de viață, cleopatra ii slotul online arată și sună bine pe PC -uri și telefoane mobile. Faceți cunoștință cu regina Egiptului antic la cele mai bune cazinouri, cu cele mai mari oferte de bun venit, astăzi.

Partenerii cazinoului

Unde ar trebui să joc cleopatra ii slot online?

Face cleopatra ii slotul are o gamă largă de pariuri?

Care este câștigul maxim din cleopatra ii Joc sloturi?

Face cleopatra ii slotul are o rotiri gratuite în jurul?

Care este caracteristica multiplicatorului sălbatic a cleopatra ii jocuri mecanice?

Câte linii de plată face cleopatra ii slot are?

Care este revenirea la procentul de jucători din cleopatra ii Joc sloturi?

Cine face cleopatra ii slot?

Când a fost cleopatra ii Slot Machine eliberat?