Cleo’s Wish Slot

Nextgen

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.15%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Magic, Egipt antic

Cleo’s Wish

Cleo's Wish Online Slot Review

Unul din NextgenCele mai populare sloturi, slotul Wish’s Wish a fost lansat în 2017 și s -a bucurat de popularitatea jucătorilor de atunci. Inspirat de frumusețea lui Cleopatra și de comorile Egiptului antic, această mașină de slot medie/mare cu varianță vă oferă un ecran 5x3 umplut cu tot felul de artefacte prețioase pe care le puteți colecta pe până la 25 de linii de plată fixe pentru a câștiga premii cu bani reali. Cu un RTP de 95.12% și o victorie maximă de 200.000 de monede pe rundă, Cleo’s Wish by Nextgen este un joc care vă oferă o mulțime de plăți atractive, pe care le puteți colecta pe orice dispozitiv dorit.

Cum să joci slotul online al lui Cleo

Chiar dacă nu ați mai jucat niciodată un slot machine, slotul de dorință al lui Cleo va fi încă ușor de jucat. Există un singur control al pariului încorporat în joc și ajustează dimensiunea monedelor tale (pariu pe linie). Cu toate acestea, din moment ce slotul percepe un pariu fix de 30 de monede pentru cele 25 de linii de plată ale sale, participația dvs. va fi puțin mai mare decât de obicei. Cu o dimensiune minimă a monedei, puteți juca cu 0.30 de credite pe rotire, în timp ce Max Wager este limitat la 30 de credite pe rundă, i.e. 1 credit pe monedă.

Înainte de a începe să vă jucați cu bani reali, asigurați-vă că apăsați butonul de meniu din stânga jos și aruncați o privire la plata. În interiorul mesei, veți găsi toate caracteristicile bonus explicate în detalii, dar și premiile jocului, care vă vor fi arătate în monede. După cum vă așteptați, simbolurile cardului plătesc cele mai mici returnări, oferindu -vă între 5 și 100 de monede pentru fiecare secvență pe care o colectați. Plățile mai bune sunt oferite de artefacte, logo și simboluri bonus, care pot plăti până la 300, 400 și, respectiv, 500 de monede. Și dacă intrați în bonusul Eternal Riches, veți putea, de asemenea, să câștigați multiplicatori pentru aceste premii care vă pot crește randamentele cu până la 20x.

Pentru jucătorii mobile, Nextgen Oferă o versiune mai mică a jocului, care prezintă controale diferite pentru un joc mai ușor din mers. Slotul mobil ar trebui să funcționeze pe aproape orice smartphone și tabletă Android, dar și pe toate modelele iPhone și iPad care sunt compatibile cu HTML5. Pentru a vă configura pariul în timp ce vă aflați la cele mai bune cazinouri mobile, folosiți doar controlul ușor de glisant de lângă butonul de rotire.

Cleo dorește rotiri gratuite și caracteristici bonus

Dacă doriți să câștigați o parte din comorile lui Cleopatra, va trebui să colectați unele secvențe potrivite. Slotul plătește premii oricând trei, patru sau cinci simboluri identice apar pe o linie de plată, consecutiv și începând cu cea mai stângă tambur. Singura excepție este simbolurile Cleopatra Wild, care pot plăti chiar și pentru câștiguri de două ani. Aceste pictograme bonus acordă premii speciale de până la 500 de monede și pot înlocui, de asemenea, toate simbolurile de împrăștiere pentru a vă ajuta să câștigați mai mult.

Simbolurile sălbatice fac parte, de asemenea, din bonusurile de joc de bază aleatoare, din care slotul are în total trei. Primul bonus poate crea până la 5 tamburi sălbatice garantate (începând cu cea mai stângă tambur), care garantează că va apărea cel puțin un simbol sălbatic în timpul unui spin. Al doilea bonus, pe de altă parte, poate adăuga la întâmplare simboluri sălbatice în orice poziție de pe tambururi. Iar al treilea și ultimul bonus poate transforma toate simbolurile imaginii de bază (ankh, brățară, scarab, și logo) în aceeași pictogramă pentru a vă ajuta să declanșați unele dintre cele patru premii de top.

O altă caracteristică specială The Cleo’s Wish Slot Machine oferă Punters este jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite. Obțineți trei dintre simbolurile de împrăștiere, iar slotul vă va plăti un premiu de 125x pariul dvs. (3.125 de monede), dar vă va acorda una dintre cele două caracteristici de bonusuri gratuite de rotiri. Prima caracteristică, Cleo's Parade, începe cu o grămadă de simboluri Walking Wild pe Reel 5 și continuă până când sălbăticia se îndepărtează de ecran. Puteți activa, de asemenea, o altă stivă de sălbăticie, colectând încă trei împrăștiați pentru a vă retrage sau a vă prelungi bonusul. În ceea ce privește celelalte joc de rotiri gratuite, se numește Riches Eternal și vă oferă 5-10 rotiri gratuite. Dar ceea ce îl face special este că acest bonus vă permite să câștigați acces la o caracteristică Super Spins în care premiile dvs. pot fi înmulțite cu până la 20x.

Caracteristici de slot

Cleo's Wish RTP, Volatility și Max Win Win

Cu rata sa de lovire solidă, 95.12% RTP și 2 jackpot de 200.000, slotul Wish’s Wish vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o sesiune de sloturi interesantă. Volatilitatea este considerată din punct de vedere tehnic ca fiind medie, dar cu siguranță se îndreaptă spre partea înaltă a acestui lucru.

Cleo's Wish Slot Verdict

Dorința lui Cleo de Nextgen este un joc de sloturi foarte atrăgător, dar nu este un joc construit pentru toată lumea. Varianța sa medie/înaltă și pariul minim mai predispus (0.30 de credite pentru 25 de linii de plată) vor pune probabil jucători noi și cei cărora le plac mai multe jocuri casual. Dar dacă nu vă place să jucați ceva mai riscant pe cele mai bine cotate site -uri, acest slot vă va oferi cu siguranță câteva recompense bune în timp ce jucați cu numerar real.

Pentru jucătorii care caută ceva mai puțin volatil, puteți vizita în schimb pagina noastră pe sloturi online pentru a găsi alte jocuri populare din Nextgen. Dacă sunteți în căutarea unui joc de varianță medie, vă sugerăm the mask slot, care vă oferă grafică licențiată, premii gratuite pentru rotiri și mai multe bonusuri sălbatice în timpul jocului de bază. Și pentru ceva și mai casual, aveți mașina de slot pentru prădare sălbatică, care vă oferă 25 de linii de plată, wild respins, și premii de până la 10.000 de monede.

Partenerii cazinoului