Congo Cash Slot

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.51%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

550.000.00 USD

Subiect

Animale, junglă

Congo Cash

congo cash Recenzie slot online

Cu o bogată diversitate de animale sălbatice de -a lungul celor 5 tamburi, congo cash Slotul online va atrage oricine îi place jocurile cu temă pentru animale. Creaturile detaliate apar alături de simbolurile cărții de joc pe rândurile 4-3-3-3-4, pe fundalul frunzișului din junglă și flori colorate. O gorilă argintiu are vedere la joc, iar el face o altă apariție ca unul dintre cele mai plătite simboluri.

Un tablou de bijuterii se află deasupra celor 3 tambururi din mijloc și, odată deblocate, pietrele pot acorda până la 100 de rotiri gratuite, 200x pariul dvs. total sau oricare dintre cele 3 jackpot -uri, în valoare de până la 2000x, totalul pariu.

Întregul joc arată la fel de bun pe iOS, Android și Windows la oricare dintre cazinourile mobile ca pe platformele desktop și, cu toate acestea, accesați congo cash slotul, caracteristicile, opțiunile și potențialul de recompense mari sunt aceleași.

Cum să joci congo cash Jocuri mecanice

Cu toate că congo cash Provine de la Wild Streak Gaming, folosește setul standard, ușor de utilizat Pragmatic Play gamă. Asta înseamnă că trebuie doar să selectați file Plus sau minus pentru a vă seta nivelul de pariuri și puteți juca cu orice de la 0.20 până la 100.00 per rotire pe site -urile de top online.

Țineți apăsat butonul de rotire și puteți activa modul Autoplay și faceți clic pe butonul"I" pentru a dezvălui un playtable. Acest lucru vă arată cât câștigați de la fiecare simbol când 3, 4 sau 5 de un fel traversează tambururile din partea stângă. Aranjamentul neobișnuit al rândurilor creează un 432 de modalități de a câștiga aspectul.

Rotiri gratuite și altele congo cash Caracteristici ale jocului de sloturi

Fluturi portocalii strălucitori pe cele 2 tambururi exterioare, în același timp cu logo -ul jocului de pe orice tambur din mijloc va declanșa bonusul relevant peste aceleași tamburi ca congo cash Terenuri simbolice. Panourile de bijuterii se schimbă de la spin la spin, așa că nu știi niciodată ce recompense vă așteaptă, dar pot fi oricare dintre următoarele, sau chiar o combinație de bonusuri, dacă se vede mai mult de un simbol al logo -ului în spinul declanșator.

Ați putea colecta între 8 și 100 de rotiri libere, iar în timpul acestora, va apărea cel puțin 1 simbol sălbatic cu diamante în fiecare rotire. Alte premii de la panourile de bijuterii includ premii în numerar cuprinse între 5x și 200x, totalul pagerului, sau mini, minori și majore, în valoare de 25x, 100x și 2000x, pariul, respectiv. Dacă sunteți foarte norocoși și reușești să colectezi toate cele 3 jackpot -uri simultan, câștigi 2125x pariul tău.

Puteți ateriza mai multe premii pentru bordul bijuteriilor în timpul jocurilor gratuite, fie retragerea rundei, fie colectarea oricăruia dintre celelalte bonusuri.

Caracteristici de slot

congo cash Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii

Umpleți tambururile cu simbolul gorilla cu cea mai mare plată în același timp în care scoateți toate cele 3 jackpot-uri pentru a câștiga 5.500x. Asta adaugă până la 550.000.00 la cele mai mari mize, dar clar, este o lovitură lungă. congo cash este un joc cu o volatilitate medie până la mare, iar revenirea generală a jucătorilor este de 96.51%, ceea ce este corect pentru un slot machine cu acest nivel de variație.

Al nostru congo cash Rating slot

Imaginile relativ realiste cu broaște, lemuri și alți critici drăguți vor atrage cu siguranță mulți jucători. Un aspect neobișnuit al tamburului și modul inovator pe care bonusul rotunjește îl declanșează, ajută la diferențierea congo cash sloturi joc de la alții care urmează un subiect similar.

Valoarea aleatorie a premiilor în numerar, a numărului de jocuri gratuite și a nivelurilor de jackpots adaugă emoție la fiecare rotire, așa cum nu știți niciodată dacă veți obține un câștig major, sau un premiu mai mic sau chiar o combinație de bonusuri.

Dacă preferați jocurile cu un stil de desene animate, asigurați -vă că jucați extrem de popular gorilla go wild slot din Nextgen, În cazul în care un maimuță prietenoasă pe nume Gary deblochează 4 rotunde gratuite. Veți putea întâlni animalele sălbatice ale acestor și multe alte jocuri tematice de natură atunci când jucați la cele mai bune cazinouri online recomandate aici.

Partenerii cazinoului