Poliți'n Tâlhari Slot

Novomatic

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, polițiști și tâlhari

Cops & Robbers

Polițiști"n" tâlhari recenzie online

Dacă doriți să experimentați graba unei urmăriri a poliției, fără a fi nevoie să evadezi din fuzz, atunci tâlharii"n" sunt jocul perfect pentru tine. Furnizor de software Novomatic Vă permite să pășești pe urmele unui hoț cu fundul rău care caută să crăpați un mare siguranță fără a fi prins. Dacă vă întrebați cum, permiteți -ne să vă completăm în misiunea dvs. de mai jos.

Despre polițiști"n" tâlhari online joc de sloturi

Copii"n" tâlhari este un slot video cu 5 tambur cu 20 de linii de plată. Jucătorii pot alege cu câte linii să joci, dar desigur este întotdeauna cel mai bine să le joci pe toate. Pariul minim începe de la 0.01 pe linie, ceea ce înseamnă că puteți începe heist pentru doar 0.01. Puteți paria un maxim de 2.00 pe linie, ceea ce înseamnă că rolele înalte pot paria un 40 frumos.00 pe rotire. Nu există niciun buton Max Bet, dar, din fericire, pariurile sunt ușor ajustate. Există, de asemenea, un buton de redare automată la îndemână, care învârte automat tambururile pe pariul ales până când apăsați"Stop".

În ceea ce privește designul jocului, slotul online"n" tâlhari este destul de de bază. Tăietele sunt albe, așezate pe un fundal albastru cu un orizont al orașului întunecat deasupra. Efectele muzicale și sonore merg bine cu tema generală a slotului. Atunci când învârtiți tambururile, de exemplu, veți auzi o melodie rapidă implicând cât de nervos este să -l crăpați... Cât de bine te descurci cu stresul?

Caracteristici, speciale și simboluri

Acum vă puteți întreba dacă merită să treceți prin toate aceste probleme și vă spunem că este. În afară de simbolurile standard cu valoare scăzută (10, j, q, k și a), slotul pentru tâlhari"n" polițiști conține, de asemenea, o mână de simboluri interesante cu plată ridicată sub forma unui tâlhar sexy, a unui polițist și a unei mașini de poliție și a judecătorului. Aterizarea a cinci mașini sau judecători de poliție te va face să te îndepărtezi de oriunde între 7 ani.50 și 1500, în funcție de cât pariați.

După fiecare victorie, vi s -a oferit posibilitatea de a vă juca câștigurile pentru a dubla sau de a patrula suma. Acest lucru se realizează prin desenarea unei cărți și ghicind dacă va fi roșu sau negru. Suma maximă pe care o puteți juca depinde de miza dvs.

În ceea ce privește caracteristicile bonus, tâlharii polițiștii"n" sunt complet încărcați cu sălbăticie, scute și caracteristici bonus. Sălbaticul este reprezentat de un câine de poliție și poate înlocui orice simbol pentru a finaliza o combinație câștigătoare, în afară de simbolurile bonus. Câștiguri care conțin 1, 2, 3 sau 4 sălbatice plătesc dublul câștigului standard.

Landing 3, 4 sau 5 Siren Simboluri vor declanșa bonusul de rotiri gratuite, acordând 15, 25 sau 100 de rotiri gratuite, respectiv. În timpul rotirilor gratuite, este posibil să câștigi rotiri gratuite suplimentare sau să declanșezi alte bonusuri. Toate victoriile sunt triplate, cu excepția a 5 sălbăticie. Următorul bonus este bonusul de sigură cracker, care este declanșat la aterizare 3, 4 sau 5 simboluri sigure oriunde pe tambururi. În timpul acestui bonus, jucătorul trebuie să aleagă un seif pentru a dezvălui un premiu.

Al treilea și ultimul bonus se numește bonusul de urmărire fierbinte. Acest bonus este activat atunci când aterizează simboluri de tâlhari 3, 4 sau 5 polițiști"n" oriunde pe tambururi. Bonusul de urmărire fierbinte este un joc bonus propriu -zis în care jucătorii trebuie să ruleze zarurile pentru a -l muta pe tâlhar și pentru a -l ajuta să scape de polițiști. Recompensele sunt câștigate pe măsură ce mergi. Dacă ești prins, există un I.D paradă și bonusul se termină.

În întregime, Novomatic a făcut o treabă fantastică cu acest joc online asemănător unui desen animat. Cu o temă distractivă și trei caracteristici bonus foarte plină de satisfacții, nu este de mirare că mulți jucători sunt dispuși să aibă o crăpătură!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului