Cowboys Gold Slot

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

606.500.00 USD

Subiect

Vestul Salbatic

Cowboys Gold

cowboys gold Recenzie slot online

Oricine este familiarizat cu Pragmatic Play Sloturile vor recunoaște graficele de înaltă calitate utilizate aici. Setul de tamburu. Alte simboluri includ o potcoavă norocoasă și pictograme de cărți care arată ca lemn pictat, decolorat în soarele fierbinte.

Magnificul 7 cowboys, un simbol al bonusului craniului și ecusonul șerifului în Wild rotunjesc imaginile. O melodie în stil occidental adecvat se joacă în timp ce tambururile se învârt, transformând acest lucru într-un joc cu aspect bun, care sună frumos pe PC-uri, iOS, Android și Windows Mobiles.

Căutați -vă pe Cowboy Renegade, care ia bani și vă transmite - o modalitate rapidă de a intra în joc, mai ales dacă utilizați bonusurile noastre de cazinou online. Există, de asemenea, o rundă de jocuri gratuite, care se poate retrage pentru a adăuga jocuri suplimentare și pentru a construi multiplicatori câștigați.

Cum să joci jocul de sloturi de aur cowboy

Controalele ușor de utilizat sunt concepute pentru noii veniți și jucători cu experiență deopotrivă. Sloturile minime de bani reali sunt stabilite la 0.10 credite pe spin și prin creșterea valorilor monedelor și a numărului de monede în joc, puteți paria un maxim de 100. Doar faceți clic pe filele Plus și Minus pe părțile laterale ale butonului Spin pentru a selecta nivelul dvs.

Faceți clic pe butonul Autoplay pentru a seta tambururile care se învârte pe cont propriu pentru până la 100x și puteți selecta limitele de câștig sau pierderi care opresc rotirile automate dacă este atinsă, dacă este atinsă. Pentru a vedea cât de mult merită fiecare simbol, apăsați fila"I" pe controale. Aceasta deschide o platabilă care listează valorile fiecărui simbol la pariul dvs. curent atunci când corespundeți 3, 4 sau 5 pe oricare dintre cele 10 linii de plată.

Cel mai mic simbol al cardului valoric valorează până la 2.5x pariul tău. La cealaltă extremă, norocul de potcoavă plătește până la 75x.

Nu există nicio diferență în jocul, funcțiile, opțiunile și recompensele între versiunea desktop a cowboys gold slot machine în comparație cu jocul compatibil pentru mobil.

Rotiri gratuite și altele cowboys gold Caracteristici de slot

Craniul rânjet într -o pălărie de cowboy este simbolul bonus ușor înfiorător. Aterizați acest tip în orice 3 locuri simultan, în același timp cu Renegade pentru a câștiga 10 rotiri gratuite. Dacă vedeți 3 simboluri bonus sau orice număr de cranii, în același timp cu Renegade, colectați 5 rotiri în plus, cu victorii dublate în valoare. Acest lucru se poate repeta de 3 ori, cu multiplicatori 3x și 5x aplicate la alte jocuri gratuite.

Simbolurile cowboy formează combinații câștigătoare între ele. De asemenea, pot apărea suprapuse cu multiplicatori de câștig între 1x și 100x pariul total. Dacă simbolul Cowboy Renegade se oprește pe tamburul 5, în același timp cu orice cowboy, el colectează toți multiplicatorii și puteți primi o mare recompensă din această caracteristică.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea jocului de sloturi de aur cowboy

Dacă Renegade smulge cea mai mare plată, câștigați 6.065x pariul dvs. total. În primele 100 de credite pe un spin declanșator, care adaugă un premiu maxim de 606.500. cowboys gold este un joc de volatilitate ridicat care te poate lăsa să aștepți un timp pentru a câștiga combinații - dar atunci când aterizează, câștigurile pot fi relativ generoase pentru a compensa. Trebuie doar să vă setați pariurile la un nivel în care puteți lua câteva pierderi la rând. Revenirea medie la procentul de jucători este de 96.5% la cele mai bune site -uri de cazinouri online.

Al nostru cowboys gold Evaluarea slotului online

Tema sălbatică occidentală și grafică ascuțită vor fi suficiente pentru a atrage mulți, iar caracteristicile sunt suficiente pentru a atrage pe oricine. Bonusul de colectare a banilor este o rundă distractivă în joc, care poate duce la unele victorii grave mari, iar funcția de rotiri gratuite poate crea niște multiplicatori câștigători decenți.

Nu este garantat că veți retrage jocurile gratuite și veți primi doar 5 rotiri suplimentare de fiecare dată, până la maximum 25 în total. Dar cu noroc, veți obține câteva victorii la cel mai mare multiplicator din acest joc interesant.

A cânta la cowboys gold sloturi joc în cel mai bun lucru Pragmatic Play Site -uri, cu cele mai bune oferte de bonus de bun venit. Am selectat câteva dintre cele mai bine cotate pe care le puteți utiliza pe site-urile de top online.

Partenerii cazinoului