Coyote Moon Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

93.75%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

800.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic

Coyote Moon

coyote moon Slot online

IGT sunt unul dintre cei mai mari dezvoltatori de sloturi și jocuri de cazino din lume și când îți dai seama de asta coyote moon este unul dintre cele mai de succes mașini de slot ale acestora, știi că te uiți la cele mai bune dintre cele mai bune.

Există mai multe motive pentru această popularitate, cum ar fi designul impresionant, setarea American West, jocul ușor și caracteristicile plină de satisfacții. Dar poate unul dintre cele mai mari motive este că spre deosebire de multe jocuri din IGT, Acesta poate fi redat prin intermediul calculatoarelor desktop, Android și dispozitive mobile alimentate cu Apple.

Aceasta este, de asemenea, o mașină de slot care vizează o gamă largă de jucători, de la jucători casual care doresc să pariaze doar 0.40 pe rotire până la punteri serioși care se pot juca cu mize până la 200.00. Cu toate că coyote moon este un joc cu sloturi cu volatilitate scăzută, puteți încă să revendicați câteva victorii impresionante, cu până la 5.000.00 pentru a colecta când coiotul aterizează chiar pe o linie de plată la mizele maxime.

Substituțiile sălbatice și rotirile gratuite s-ar putea să nu fie caracteristici bonus foarte unice, dar sunt încercate și testate, opțiuni populare care se dovedesc a stimula ratele de câștig. Consultați versiunea Freeplay a coyote moon Mai jos, sau îndreptați -vă chiar către unul dintre cele mai importante cazinouri online pentru a începe să revendice premii reale în numerar.

coyote moon Controluri și configurarea sloturilor

Unii oameni care nu au jucat niciodată un slot până acum pot fi eliminați de mai multe opțiuni de control, dar IGT l -au păstrat frumos și simplu aici, cu butoanele săgeată care reglează miza și asta este vorba despre asta. Există, de asemenea, opțiunea de a juca mai puțin decât toate cele 40 de linii de plată, dar pentru a obține cele mai frecvente combinații de câștiguri, este mult mai bine să activați toate liniile, ceea ce costă doar 0.40 pe rotire.

O altă opțiune pe care jucătorii cu experiență ar dori să o ia este să activeze funcția auto-spin. Acest lucru face exact cum sună și puteți să vă așezați și să urmăriți jocurile să se joace pe cont propriu pentru până la 50 de rotiri consecutive.

Toate aceste funcții sunt comune pe desktop și versiuni mobile ale coyote moon slot, deci dacă sunteți pe un dispozitiv iPhone, iPad sau Android, nu veți pierde nicio opțiune de pariuri sau control.

Menținerea lucrurilor frumoase și simple, câștigurile sunt alcătuite într -un format standard, cu un premiu acordat de fiecare dată când vă potriviți simboluri pe o linie de plată din partea stângă, fără un decalaj în secvență. Câștigă multiplici de suma mutată pe linie și dacă faceți clic pe fila"plătește" deasupra jocului, fiecare potențial plată este listat. Simboluri de carte de joc decorate într -un stil nativ american vor întoarce premiile și imaginile mai mici cu șopârlele, colibriile, craniul unei vaci și un cerb plătesc premii mai mari.

Cu toate acestea, coiotul este cel mai bun dintre toate, plătind premiul de top de 1.000x pe linie de linie, ajutând totodată în alte moduri, așa cum vom vedea acum.

coyote moon Caracteristici de joc și bonus

IGT chiar au făcut designul destul de simplu, dar este un slot mai vechi, așa că nu ne putem aștepta la graficele 3D de ultimă generație. Stilul fără sens face parte din apelul de durată al coyote moon și a păstrat -o în vârful multor liste preferate de jucători de mai mulți ani. Acum este timpul să aruncăm o privire mai atentă asupra puterilor speciale ale simbolului coyote și să vedem cum această creatură maiestuoasă poate aduce recompense suplimentare pentru dvs.

Acesta este un simbol sălbatic, capabil să acționeze ca toți ceilalți, în afară de simbolul împrăștiat, pentru a completa liniile de câștig și pentru a face acest lucru mai ușor, va fi stacked Câteva înalte pe o mulinetă. Acest lucru duce la mult mai multe rotiri câștigătoare, deoarece înlocuiește alții și puteți chiar să completați mai multe linii de simbolul sălbatic într -un singur spin.

Simbolul împrăștiat este o imagine abstractă neobișnuită, care se presupune a fi un autohton dansant, dar arată mai mult ca cineva să fie bolnav. Nu vă deranjează, deoarece este o imagine valoroasă care plătește de două ori mai mult decât miza totală atunci când umple toate cele 3 rânduri pe tamburul din mijloc, urmată imediat de 5 rotiri gratuite.

Totuși, acestea nu sunt rotiri obișnuite, așa cum se vor vedea simboluri suplimentare sălbatice, ceea ce ar trebui să vă ajute să colectați unele premii, chiar dacă inițial sunt acordate doar 5 jocuri. Mai multe simboluri de împrăștiere vor adăuga mai multe rotiri pe rundă, astfel încât să puteți ajunge cu o mulțime de jocuri bonus și, sperăm, o mulțime de bani din funcție.

Caracteristici de slot

Concluzie

Există mai multe motive pentru care coyote moon a fost unul dintre cei mai buni IGT sloturi atât de mult timp. Un stil clasic, caracteristici simple, dar plină de satisfacții și o gamă generoasă de pariuri sunt printre ele. Unii jucători pot dori totuși o grafică mai avansată și dacă sunteți unul dintre ei, consultați Wolf Cub, de la Netent.

Stilul de desene animate al acestei sloturi îi conferă o atingere mai plină de umor decât coyote moon. Bufnițe, urși, un lup albă și un copil alb apar peste 5 mulinete și 20 de linii de plată, pe un fundal de pădure înzăpezit.

Bonusurile includ un simbol sălbatic cu imprimeu paw și o rotiri gratuite în care se vede funcția Blizzard stacked Simboluri pe tambur 1. Orice exemple ale aceluiași simbol pe celelalte mulinete se vor întinde pe ecran pentru a se alătura cu stacked cele.

Este un slot cu volatilitate mai mare decât coyote moon, Așadar, se va potrivi jucătorilor cărora nu le place să se învârtă mai mult timp mai mult timp, înainte de a revendica un premiu mai mare. Puteți găsi ambele aceste jocuri de slot atrăgătoare pe site -urile de top sloturi la multe dintre cele mai bune site -uri de sloturi online, dar asigurați -vă că veți solicita bonusuri atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului