Creepy Castle Slot

Nextgen

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.12%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fantasy, ciudat/ciudat

Creepy Castle

creepy castle Recenzie slot online

În ciuda numelui său, creepy castle este un slot video 3D jucăuș cu câțiva critici drăguți care merg în timpul nopții. Dezvoltator Nextgen s -a inspirat de la Monsters Inc. cu designul personajelor și stilul bubblegum, umplându-și castelul macabru și coloana vertebrală cu nasties relativ nu atât de înfricoșătoare.

NextgenTitlul din 2017 a fost construit cu dispozitive mobile în minte, iar culorile jocului ies din ecrane de dispozitive inteligente. De asemenea, este disponibil pentru a reda și pe versiunile de desktop obișnuite ale cazinourilor online preferate. Puteți sări între cele două, ceea ce înseamnă că puteți continua să explorați creepy castle Chiar și când sunteți în mers.

creepy castle Controluri și configurarea sloturilor

Cu toate că Nextgen și-a stabilit slotul de tip coloană vertebrală într-un castel înfricoșător, l-a conceput știind că jucătorii folosesc din ce în ce mai multe telefoane mobile și tablete. creepy castle poate fi jucat atât pe dispozitivele inteligente alimentate de Android, cât și pe iOS, așa că nu trebuie să fiți acasă pentru a roti monștrii în jurul tamburelor.

Stilul de artă al jocului este cea mai mare remiză, cu un amestec ciudat și minunat de monștri cu ochi, colți și tentacule pentru a încerca și ateriza. Există, de asemenea, o selecție de simboluri tradiționale de carduri, inclusiv 9, 10, J, Q, K și A, dar toate au fost trecute prin Monster Mash, cu ochi googly și dinți ascuțiți de ras. Ca și în cazul altor jocuri de sloturi, aceste simboluri tradiționale sunt cele care apar cel mai des și plătesc cel mai mic. O mulinetă completă de 9 va câștiga de 20 de ori mai mult decât pariul, în timp ce"A", proiectat de Cyclops.

Există patru monștri unici pentru a încerca să prindă, pe nume Ballie, Bato, Tally și Squido. Fiecare dintre ele vine cu propria sa variantă sălbatică. Cea mai mare plată a acestora este Critterul cu trei ochi și galbeni, care plătește de 350 de ori pariul pentru o mulinetă completă. Pe lângă faptul că se prezintă pe tambururi, ei stau și în jurul bordului tamburului alături de butoanele slimy și gooey. În partea stângă, este afișat pariul de monedă și pariu pe linie, în timp ce în dreapta aveți un buton de redare slimy verde uriaș, plus o funcție roz auto-joc.

creepy castle Caracteristici de joc și bonus

Fiecare dintre cei patru monștri unici care locuiesc creepy castle Vine și cu propriul său simbol sălbatic. Oricare dintre pictogramele obișnuite poate muta în acestea cu un puf de fum. Unul sau toți cei patru acești critici se pot transforma în varianta lor sălbatică pe orice rotire din jocul principal. Monstrul sălbatic poate fi înlocuit cu oricare dintre celelalte simboluri, cu excepția pictogramei castelului.

creepy castle Logo -ul acționează ca simbol al împrăștierii jocului. Dacă aterizați trei, încă patru sau cinci dintre acestea oriunde pe tambururi, veți fi răsplătiți cu între 9 și 15 rotiri gratuite înfiorătoare, în funcție de câte împrăștii sunt prezente. În timpul rotirilor gratuite, puteți deschide și uși pentru a dezvălui monștrii care se ascund. Dacă găsiți unul, toate simbolurile lor se transformă în Monster Wilds pe întreaga durată a sesiunii înfiorătoare de rotiri libere.

Pe lângă The Monster Wilds, jocul are și un simbol sălbatic normal cu cuvântul scris pe o grămadă de slime. Standard Wild este simbolul cel mai bine plătit, iar dacă aterizați o linie de plată completă a sălbăticilor, vă va plasa de 500 de ori mai mult decât pariul.

Caracteristici de slot

Concluzie

creepy castle Slotul online se referă mai puțin la a -ți trimite frisoane pe coloana vertebrală și mai mult despre distracția cu câteva creaturi prietenoase în întuneric și întuneric, combinând cu succes tropele genului horror cu un joc de sloturi colorat. Grafica animată și concepția personajelor arată un adevărat fler pentru detalii care lipsesc adesea din sloturile video online. Monster Wilds și caracteristicile speciale pe care le aduc ar trebui să fie suficiente pentru majoritatea jucătorilor de sloturi, deși ar fi putut beneficia de o altă rundă bonus sau două pentru a menține jocul de joc.

Dacă sunteți în căutarea unor jocuri cu sloturi cu temă pur și simplu, consultați NetentThriller -ul atmosferic thriller -uri de sânge. Netent De asemenea, a creat un joc bazat în jurul celui mai cunoscut vampir dintre toți, Dracula. Dacă sunteți în căutarea unui joc cu temă vampiră, cu o răsucire romantică, consultați immortal romance.

Partenerii cazinoului