Crocodopolis Slot

Nextgen

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.33%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, Egiptul antic

Crocodopolis

crocodopolis Recenzie slot online

Înainte de a sari la concluzie că crocodopolis de Nextgen este un slot cu crocodili care atacă tamburele, să vă explicăm titlul slotului. crocodopolis este numele grec pentru orașul din Egiptul de mijloc, cunoscut acum ca Faiyum. Grecul a numit -o așa cum era centrul cultului lui Sobek, zeul crocodil. Prin urmare, crocodopolis Slotul online este un slot vechi cu temă din Egipt, care prezintă zei egipteni, inclusiv Sobek însuși. Vei fi dus în deșerturi și vei vedea tot felul de simbolism al Egiptului antic pe tambururi.

În general, un slot volatil mediu cu 95.36% RTP, crocodopolis Vă permite să decideți variația de unul singur, deoarece vă oferă diapozitivul o caracteristică sălbatică care oferă avantaje diferite care scad sau cresc volatilitatea. Jocul oferă, de asemenea, scufundători, sălbatici și rotiri gratuite, pe lângă câștigarea multiplicatorilor care vă pot îmbunătăți semnificativ câștigurile. Este redat pe toate dispozitivele, oferind aceleași imagini și animații excelente.

crocodopolis Controluri și configurarea sloturilor

După cum am menționat, indiferent dacă preferați jocurile de noroc pe dispozitivul mobil oriunde mergeți sau doriți să vă așezați și să vă relaxați acasă jucând o rundă sau două pe laptop sau computer, puteți fi sigur că crocodopolis slotul va funcționa perfect pe orice dispozitiv. Indiferent dacă utilizați un smartphone sau o tabletă alimentat cu Android, sau sunteți fan al sistemului de operare iOS și utilizați iPads sau iPhone în viața de zi cu zi, doar găsiți jocul în cazinoul dvs. online preferat și Bucurați -vă de călătoria epică a Egiptului antic.

De mai jos crocodopolis Tăietele Slot Machine, veți vedea toate opțiunile pe care le aveți pentru a începe jocurile dvs. pe un site de top online. Veți vedea mai întâi butonul Info care vă oferă acces la platabil, apoi vedeți butonul Autoplay, opțiunile de configurare BET, butonul Gamble și, desigur, butonul Spin. Înainte de a continua la plata de plată, trebuie să știți că puteți alege 1 până la 25 de linii de plată pentru a paria, deoarece acestea nu sunt fixate. Apoi, trebuie să știți că pariul pe linie poate fi oriunde de la 0.01 până la 5 credite, în timp ce pariul total oriunde de la 0.01 până la 125 de credite. Acest lucru este important, deoarece, cu excepția câștigurilor de împrăștiere care sunt înmulțite cu pariul total, toate celelalte simboluri plătesc înmulțit cu pariul pe linie.

Simbolul cu zeii antici din Egipt este cel mai bine plătit, oferindu-ți 5.000x la linia pariu, urmată de scarab Ceea ce vă oferă 2.000x, pariul de linie. Ankh și Scroll vă oferă 500x linia pariu, în timp ce pariatul AS și KS 200X. QS și JS vă oferă 150x, iar cele mai mici patari 10 și 9s 100x Linia pariu. Distmpleta, prezentată cu piramidele, apare doar pe cele trei tambururi din mijloc și plătește oriunde aterizează pe acele tambururi. Pentru două scuteri, vi se plătește 2x, în timp ce pentru trei scute 5x pariul total.

crocodopolis Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Sălbaticul din slot este Sobek, zeul crocodil, care înlocuiește toate simbolurile, dar nu și pentru piramide, la finalizarea combosului câștigător. Acum, am menționat diapozitivul o caracteristică specială sălbatică la început, dar nu am explicat cum funcționează. În esență, trebuie să glisați glisorul pe orice tambur pe care doriți să îl apară sălbatic. Pe prima tambur, când apare și înlocuiește un simbol într -un combo câștigător, The Wild dublează premiile. Pe a doua tambur, îi triplă. Pe a treia tambur, se extinde și acoperă întreaga tambur, iar pe locul patru nu numai că se extinde pe întregul tambur, dar și triplă premii. Pe ultima tambur, toate simbolurile sunt înlocuite cu The Wild, iar premiile sunt triplate dacă The Wild face parte dintr -un combo câștigător.

Când trei împrăștiați aterizează oriunde pe tambururile din mijloc, declanșează 12 rotiri gratuite. În timpul bonusului de rotiri gratuite, se aplică un multiplicator de câștig de 2x la câștigurile dvs. Sălbaticul va apărea și în timpul jocurilor bonus, îndeplinind aceeași funcție ca în jocul de bază. Rotirile libere pot fi retrase atunci când trei împrăștiați aterizează în timpul acesteia.

În cele din urmă, pentru orice rotire câștigătoare, puteți să vă jucați premiul. Ghicind culoarea potrivită, veți dubla premiul, dar ghicind costumul potrivit, îl quadruple. Îți poți juca câștigul de până la 5 ori.

Caracteristici de slot

crocodopolis Concluzie

Luând în considerare toate lucrurile, crocodopolis este un slot excelent volatil mediu potrivit pentru orice tip de sloturi player. Pariurile sunt flexibile, jocul de joc și puteți decide cu privire la volatilitatea în funcție de nevoile dvs. Având în vedere că formați un combo câștigător cu simbolul cel mai bine plătit, în mod normal, primiți 25.000 de credite pentru pariul maxim. Dar dacă The Wild participă ca substitut la combo -ul respectiv și câștigurile dvs. sunt dublate sau triplate, puteți obține 50.000 sau 75.000 de credite, în funcție de tamburul pe care ați decis să -l apară sălbatic. Acum, dacă aceste câștiguri apar în timpul rotirilor gratuite, acestea vor fi dublate în continuare, astfel încât să puteți obține 100.000 până la 150.000 de credite într -un singur spin! Acest lucru face ca slotul să fie o alegere ideală pentru role mici, dar Rollers nu le-ar deranja și aceste plăți.

Blood Lore Vampire Clan este un slot de volatilitate medie până la mare pe care l -ai putea juca ca alternativă la crocodopolis slot. De asemenea, oferă o temă interesantă, un joc simplu și plăți de peste 180.000 de credite.

Dar, dacă sunteți în căutarea unui slot mai plin de satisfacții, ar trebui să luați în considerare să jucați unul dintre NextgenLansările mai recente la unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online. Oferă un joc plin de acțiune, bogat în caracteristici, cu 3 niveluri, cu volatilitate diferită și RTP la fiecare nivel și potențial de plată de până la 8.000x, miza de miză.

Partenerii cazinoului