Crystal Prince Slot

Quickspin

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.05%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.163.000.00 USD

Subiect

Basm

Crystal Prince

crystal prince Recenzie slot online

De îndată ce utilizatorii de pe site -urile de sloturi online de top încarcă acest joc pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile, vor observa că simbolurile apar doar în partea de jos 4 a celor 9 rânduri. Asta în curând se schimbă în timp ce aterizează câștigă, cu rânduri suplimentare activate până când întreaga grilă este umplută cu simboluri precum fulgi de zăpadă, pietre colorate și chipul prințului titular.

Gheață albastră înconjoară tambururi, iar rândul de sus este acoperit cu zăpadă. Este o vedere rece, dar sloturile așezate în peisajele congelate sunt foarte populare, iar graficele clare fac ca acest joc să arate bine pe orice dispozitiv.

Pe un spin câștigător, toate simbolurile se blochează în loc și rândurile suplimentare de simboluri încep să umple spațiile de mai sus. Acest lucru poate umple întregul joc și poate declanșa o rundă de bonus din modul Blizzard-în acel moment, simbolurile plătitoare mai mici dispar din grilă și până la 3 simboluri multiplicatoare sălbatice creează combinații valoroase.

crystal prince, din Quickspin sloturi online, are, de asemenea, o rotiri gratuite în care apar multiplicatori sălbatici în fiecare spin bonus. Sălbatii pot chiar să -și combine valorile, ajutându -vă spre vastul premiu maxim de 11.630x Miza pe cele mai bune site -uri de cazinouri online.

Cum să joci crystal prince Slot

Puteți roti tambururile pentru cât mai puțin 0.20 sau până la 100 de credite, cu o mulțime de opțiuni de sloturi pentru bani reali. Selectați un nivel de pariu prin intermediul butoanelor săgeată în sus și în jos, iar alte file ușor de utilizat activează funcțiile auto și FastPlay.

Cele 3 linii din stânga controalelor dezvăluie o paytable, unde vedeți cât câștigați cu simboluri potrivite pe tambururi conectate din stânga. Prințul plătește cel mai mult, cu o victorie egală cu de două ori pariul dvs. total atunci când a fost văzut pe toate cele 6 mulinete.

Rotiri gratuite și altele crystal prince Caracteristici bonus

Începi cu 4.096 de moduri de a ateriza simboluri de -a lungul crystal prince Joc sloturi. Cu un rând suplimentar pe o victorie, care se ridică la 15.625 și, dacă asta adaugă simboluri suplimentare combinației câștigătoare existente sau creează unul nou, apare un alt rând, oferindu -ți un total de 46.656 moduri. Acest lucru poate continua, crește căile câștigătoare la 117.649 și, în sfârșit, 262.144 odată ce toate rândurile sunt deblocate.

În acest moment, un prinț animat se plimbă în vârful jocului, rupând sigiliul de zăpadă pe al optulea rând pentru a declanșa modul Blizzard. Toate simbolurile cu valoare mai mică dispar din grilă, deoarece până la trei simboluri multiplicatoare de îngheț sălbatic apar pe tambururi. Totul acum se prăbușește pentru a umple golurile lăsate de simboluri cu plată mai mică, iar cascadele continuă atât timp cât modul Blizzard creează noi câștiguri.

Multiplicatorii de îngheț sălbatic poartă valori de 2x sau 3x, în plus, stimulează orice victorie din care devin parte din suma corespunzătoare. Cu toate acestea, dacă mai mult de un singur multiplicator este în combinație, acestea se combină pentru a spori câștigurile de mai multe ori peste.

Trei, patru, cinci sau șase simboluri de împrăștiere a fulgurilor de zăpadă Deblocați opt, 10, 15 sau 20 de rotiri libere. Multiplicatori de îngheț sălbatic apar și în această rundă, cu până la patru la vedere la fiecare rotire, iar alte două împrăștieri vor adăuga trei rotiri suplimentare la total.

Caracteristici de slot

crystal prince Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Din nou, este posibil să colectați un câștig de 11.630x pariul dvs. În cea mai mare parte a pachetului de 100 pe spin, aceasta este egală cu o plată maximă de 1.163.000 de credite, un premiu a făcut și mai tentant atunci când consultați bonusurile de cazinou online pentru a începe. crystal prince Slot Machine are o revenire medie la jucători de 96.05% și o volatilitate medie până la mare.

Al nostru crystal prince Verdictul slotului online

Graficele sunt puțin de bază în comparație cu multe altele Quickspin sloturi online, dar crystal prince este încă un joc cu aspect bun pentru cei care nu se gândesc la mulinete acoperite cu gheață. Caracteristicile impresionante încep imediat ce aterizați o combinație câștigătoare. Pe măsură ce apar mai multe rânduri, devine din ce în ce mai ușor să creezi noi câștiguri și să activezi întreaga grilă.

Multiplicatorii sălbatici și jocurile gratuite sunt caracteristici palpitante care sunt aproape sigure pentru a oferi un impuls pentru bankroll -ul dvs. Alăturați -vă prințului în căutarea sa de a debloca rânduri de simboluri și de a juca crystal prince Slots Game la cel mai bun online și mobil Quickspin site -uri, precum cele prezentate aici la.

Partenerii cazinoului