Slotul Săgeată a Lui Cupidon

Novomatic

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, mituri și legende

Cupid's Arrow

Recenzie pentru sloturi online Cupidon's

Ai putea fi norocos în dragoste sau bogat în premii atunci când joci acest joc de sloturi de volatilitate medie. Săgeata lui Cupidon de la Novomatic are un RTP de 95% și încorporează teme de romantism, creare de meciuri și Ziua Îndrăgostiților. Jocul oferă până la 800.000 de credite în premii jackpot și poate fi jucat pe toate dispozitivele, inclusiv desktop, tabletă și toate dispozitivele mobile. Săgeata lui Cupidon este formată din cinci tamburi, trei rânduri și 25 de linii fixe așezate pe un fundal de lux acoperit cu trandafiri roșii.

Frumoase licențe și doamne minunate umplu ecranul însoțit de șampanie, lumânări și căpșuni acoperite cu ciocolată. Există o varietate de funcții adăugate pentru a vă menține distrat în noaptea de întâlnire. Aceste caracteristici includ sălbăticie, împrăștiați, rotiri gratuite și o varietate de caracteristici bonus unice. Ghidul nostru include toate informațiile de care aveți nevoie pentru un meci făcut în ceruri. Continuați să citiți pentru ghidul exclusiv al slotului nostru Cupidon.

Configurarea și jucând slotul online al lui Cupidon săgeată

Săgeata lui Cupidon este un joc simplu de configurat, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru toate nivelurile de jucători de sloturi. Vă veți naviga cu ușurință prin designul frumos. După ce ați configurat jocul, 800.000 de credite așteaptă să fie câștigate. Veți găsi tot ce aveți nevoie în partea de jos a ecranului. Aceasta include săgeata Cupidonului, dacă doriți să vă informați despre potențialele plăți pentru fiecare simbol. Pur și simplu faceți clic pe fila albastră etichetată"Paytable" care va deschide o fereastră care afișează fiecare simbol și valoare unic. Pentru opțiuni suplimentare de meniu, suport sau pentru a ieși din joc, navigați în colțul din dreapta sus al interfeței de joc.

Veți observa că singura opțiune pe care o aveți este opțiunea de a ajusta dimensiunea pariului. Acest lucru se datorează faptului că toate cele 25 de linii de plată din slotul săgeată a cupidonului sunt linii fixe. Acest lucru înseamnă că va trebui să pariați pe toate cele 25 de linii și nu veți avea opțiunea de a le ajusta. Poate să vă ofere mai puțină opțiune, dar vă crește șansele de a realiza plăți mai mari. Pentru a începe jocul, utilizați pur și simplu cheia"pariu" de sub tambururi pentru a selecta o cantitate de pariuri la alegere. Puteți plasa un pariu începând cu 50 de credite până la maximum 10.000 credite pe spin. Această gamă permite flexibilitatea dimensiunilor de pariu, iar pariul maxim este suficient pentru ca jucătorii să se bucure mari. Asta este tot ce trebuie să faci pentru a începe. Pentru a roti tambururile, aveți opțiunea unui joc manual sau selectarea funcției de rotiri automate. Selectați filele Autoplay"sau" Start", conform preferinței dvs.

Fila suplimentară"Gamble" situată sub tambururi va deveni activă numai după un spin câștigător. După ce ați generat un câștig, fila va deveni disponibilă și aveți libertatea de a o selecta dacă doriți să vă jucați recompensele. Această funcție va deschide o caracteristică bonus sub forma unui joc de risc. Jocul de risc vă va prezenta un joc simplu de ghicire care vă va oferi șansa de a vă multiplica câștigurile. Această caracteristică este deosebit de populară în rândul jucătorilor înalte. Jocul Gamble este disponibil pe slotul mobil Arrow’s Mobile. Puteți roti aceste tamburi romantice pe toate dispozitivele precum iOS, Android și dispozitivele de tabletă. Găsiți romantism sau până la 800.000 de credite în premii în palma mâinii dvs. vizitând un cazinou online de top.

Bonusurile săgeții ale lui Cupidon și rotirile gratuite

Există o mulțime de articole decadente, luxoase și romantice pe care să le colectați pentru a vă lua cu tine în noaptea de întâlnire. Ai putea să-ți impresionezi întâlnirea cu căpșuni acoperite cu ciocolată sau cu niște lumânări romantice în formă de inimă. Ambele articole vă pot aduce recompense de până la 125x miza dvs. Tot ce trebuie să faceți este să formați o combinație de trei până la cinci simboluri potrivite oriunde pe o linie de plată. Ați putea colecta, de asemenea, niște parfumuri, o sticlă de șampanie sau un buchet de trandafiri. Dacă găsiți vreunul dintre aceste articole, puteți câștiga până la 200x participarea la recompense. Există trei licențe norocoase din diferite părți ale lumii. Ați putea câștiga între 400x și 600x miza dvs. dacă se întâmplă să le vedeți pe tambururi. Cele două doamne minunate vă pot răsplăti între 750x și 1000x miza dvs.

Cel mai mare simbol plătitor este simbolul sălbatic. Arrow Roșu săgeată a Cupidonului reprezintă simbolul sălbatic din joc. Simbolul sălbatic poate recolta plăți ajungând până la un masiv 2000x miza dvs. Acest simbol sălbatic poate înlocui majoritatea altor simboluri pentru a forma mai multe linii câștigătoare. Simbolul Cupidonului albastru va apărea doar pe tamburul cinci și acționează, de asemenea, ca un simbol sălbatic. Acest simbol special are puterea de a transforma alte simboluri în simboluri sălbatice. Există, de asemenea, un simbol bonus roz care acționează ca o împrăștiere. Aterizarea a trei sau mai multe simboluri bonus roz vă vor oferi o selecție de trei jocuri bonus unice. Aceste jocuri bonus includ The Girl’s Night Out Rypins, bonusul de cumpărături și rotirile gratuite pentru săgeata Cupidonului. Puteți primi până la 15 rotiri gratuite atunci când jucați jocurile bonus.

Caracteristici de slot

Săgeata Cupidonului câștig și volatilitate

Săgeata Cupidonului este un slot de varianță medie pentru jucătorii cu rulare ridicată. Oferă 25 de linii fixe, cu opțiunea de a plasa un pariu de până la 10.000 de credite pe spin. Aceste mulinete acoperite cu trandafiri au până la 800.000 de credite oferite, precum și o varietate de premii și caracteristici bonus interesante. Tema și designul pot apărea clișeu la prima vedere, dar jocul include o varietate de caracteristici unice. Aceste caracteristici unice oferă ceva diferit de alte jocuri de sloturi tradiționale.

Săgeata Cupidonului alternativă sloturi online

Puteți răsfoi cazinourile noastre online recomandate pentru mai multe jocuri precum săgeata lui Cupidon. O vastă selecție de jocuri include titluri precum Just Jewels în care sunt oferite un masiv de 1 milion de monede. Jocurile pentru jucători modeste includ Big Runner unde așteaptă un premiu jackpot de 5000 de monede. Novomatic are un joc pentru ca fiecare jucător să se bucure.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului