Da Vinci Diamonds Dual Play Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

94.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, istorie

Da Vinci Diamonds Dual Play

da vinci Diamonds Dual Play Online Slot Review

S -a spus că diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete. Dar nu contează ce sex ești, ca da vinci Diamonds Dual Play Slot Machine ar putea fi un mare prieten pentru oricine joacă la cazinouri online sau mobile care poartă jocuri din IGT.

Dacă ați jucat vreodată un slot machine, este posibil să fiți familiarizați cu originalul da vinci Jocuri cu diamante, deoarece este unul dintre cele mai populare din lume. Dar pregătește -te pentru un nou nivel de emoții, deoarece această versiune stivuiește două seturi de tamburi pe ecran pentru a dubla șansele unui spin câștigător.

Dacă nu ai auzit niciodată de da vinci Joc de sloturi cu diamante, iată o introducere. Pietrele colorate și picturile de la Maestrul italian vor apărea pe ecran, cu orice simboluri care alcătuiesc o combinație câștigătoare dispărând, ceea ce poate duce la realizarea de noi linii de câștig.

Un simbol sălbatic poate înlocui oricare altul dacă înseamnă că veți obține un alt câștig, plus că există o caracteristică de rotiri gratuite care se poate retrage de mai multe ori. Căutând mereu noi modalități de a -i încânta pe jucători, IGT au decis să dubleze emoția. Având două seturi de stacked tambururi, da vinci Diamonds Dual Play vă oferă de două ori șansele de a revendica o victorie în orice rotire.

Cu plăți care pot ajunge la 250.000 uluitoare într-un singur spin și cu o compatibilitate mobilă, ceea ce înseamnă că puteți juca pe dispozitivele iOS, Android și Windows, este ușor de văzut de ce da vinci Diamonds Dual Play Slot Machine a devenit atât de popular. Citiți mai departe pentru o privire aprofundată la acest joc clasic de sloturi și consultați-l la cazinourile online de top.

da vinci Diamonds Dual Play Slot Controls and Setup

Veți juca 40 de linii de plată în acest joc, ceea ce este egal cu un pariu minim de 0.40 pe rotire. Există opțiunea de a ridica miza la maximum 200.00, deci, indiferent de bugetul dvs., este probabil să existe un nivel de pariu care să se potrivească.

IGT au fost în activitatea de jocuri de cazinou suficient de mult pentru a ști că jucătorii nu doresc să petreacă timp încercând să înțeleagă butoanele de control, așa că întotdeauna își face jocurile cât mai ușor de jucat. Controalele sunt la fel de ușor de utilizat pe dispozitivul dvs. de iPhone, iPad sau Android, pe cât sunt pe platformele desktop.

În afară de a decide cât să pariați pe fiecare rotire, puteți alege, de asemenea, să setați tambururile care se învârte pe cont propriu de până la 50 de ori. Dacă vă plac clopotele și bipurile tradiționale pe care le folosesc adesea mașinile de fructe clasice, vă poate plăcea coloana sonoră care însoțește da vinci Slot de joacă dual cu diamante. Dacă preferați să joace mai multe melodii sofisticate, atunci nu aveți noroc aici și poate doriți să mutați volumul.

Cu toate acestea, jocul este cel care contează cu adevărat, nu cum sună și nu putem găsi prea puțin în greșeală în modul în care funcționează acest slot Machine. Faceți clic pe butonul Paytable de deasupra tamburelor pentru a vedea ce câștigați de fiecare dată când 3 sau mai multe simboluri potrivite aterizează pe o linie și pentru a afla cum bonusurile neobișnuite, cum ar fi stacked vor funcționa tambururi și linii de plată suplimentare în rotirile gratuite.

da vinci Diamonds Dual Play Gameplay și Bonus Caracteristici

Oricine a jucat versiunea originală va fi foarte familiar cu slotul dual Play Slot, deoarece folosește exact aceleași simboluri. Trei bijuterii colorate și trei din Leonardo da vinciCele mai faimoase lucrări, plus logo -ul jocului, sunt singurele simboluri standard, cu cea mai cunoscută tablou, Mona Lisa care a revenit la 1.000x de linii de linie atunci când aterizează chiar pe o linie de plată. da vinci Simbolul logo -ului Diamonds valorează și mai mult, cu 5.000x linia dvs. de pariu pentru a colecta atunci când este văzut pe toate cele cinci tambururi.

Veți vedea, de asemenea, un simbol sălbatic, care poate acționa ca oricare dintre cele enumerate mai sus, dacă atunci este capabil să completeze o combinație. da vinci Diamonds Dual Play Slot Slot Game folosește o caracteristică Tumbling Tamburs, care poate duce la mai multe victorii pentru o singură miză atunci când simbolurile câștigătoare dispar, iar cele noi se încadrează în locurile lor. Un format special prin tumble are simboluri din setul de top de tamburi care se încadrează chiar până la setul inferior, ceea ce dublează șansele de a fi realizate noi linii câștigătoare.

Această mașină de slot vă tratează, de asemenea, la linii de plată suplimentare în timpul unei caracteristici de rotiri gratuite, pentru șanse și mai câștigătoare. Dacă simbolul de împrăștiere este văzut în trei sau mai multe locuri simultan, declanșați șase rotiri libere, cu 60 de linii care se desfășoară pe joc, nu doar 40. În teorie, acest lucru ar trebui să conducă la mai multe victorii în timpul rundei bonusului și, deoarece pot fi retrase de mai multe ori de mai multe împrăștii, puteți obține mult mai multe jocuri gratuite adăugate la cele șase originale.

Caracteristici de slot

Concluzie

Nu vă așteptați la grafică 3D sofisticată sau animații uimitoare din acest joc, deoarece vine cu un deign relativ simplu. Dar aruncați o privire asupra jocului și puțini oameni vor fi îngrijorați de acest lucru.

Modul în care simbolurile câștigătoare dispar pentru a fi înlocuite cu altele noi este o caracteristică excelentă care ar trebui să -ți sporească rata de câștig cu o anumită marjă și cu înlocuiri sălbatice, plus rotiri gratuite, acesta este un slot de volatilitate scăzut, care a devenit un succes uriaș la IGT-Cazinouri online alimentate.

Verificați -l pe un slot online de top online și, în timp ce sunteți acolo, încercați versiunea originală a jocului, care este probabil mai bine potrivită jucătorilor neexperimentați care doresc funcții simple.

Partenerii cazinoului