Da VinciSlotul De Comori

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

Da

Jackpot

96.53%

Volatilitate

CA 6.000.000.00 USD

Bonusuri

Înalt

Câștig maxim

Nu

Subiect

Actiune, aventura

Da VinciComoara Lui

da vinciRevizuirea slotului online de comoară

Această variație ridicată Pragmatic Play Slot vă aduce o mulinetă. Poate fi un joc volatil, dar merită riscul, deoarece poate plăti până la un gigant 48.000x pariul dvs. da vinciSlotul de comori are un design 3D de înaltă rezoluție, cu grafică precum hărți de comori pierdute, cărți magice, genți de piele și arme medievale.

Jocul are funcții de bonus standard disponibile, cum ar fi rotiri gratuite, scuteri și sălbatici. Punctul culminant este cele 3 jocuri bonus unice și exclusive. Acestea includ MAP Quest și premii funcții de culegere, precum și caracteristica progresivă a rotirilor gratuite multiplicatoare. Puteți câștiga până la 60 de rotiri gratuite pe unul dintre site -urile de top sloturi.

Cum să joci da vinciSlotul online de comoară

Acest joc volatil are un jackpot masiv care poate ajunge până la 48.000x miza dvs. Dacă doriți să vă familiarizați cu diferitele simboluri înainte de a începe, pur și simplu consultați plata de plată. Este localizat în meniul la care puteți accesa lovind fila"I" din stânga tambururilor. Cu 25 de linii fixe, alegeți pur și simplu un pariu adecvat și faceți clic pe fila Spin din dreapta tambururilor. Puteți utiliza, de asemenea, rotiri automate dacă preferați.

Pariul minim oferit este 0.25 de monede în timp ce pariul maxim oferit este de 125 de monede. Comutați controlul"pariu" la stânga pentru a regla dimensiunea pariu. Toate dispozitivele acceptă da vinciSlotul de comori pentru a putea juca pe o tabletă, un desktop sau un dispozitiv mobil. Aceasta include toate dispozitivele mobile, cum ar fi dispozitivele Apple și Android, și înseamnă că poate fi jucat la cazinoul mobil ales.

da vinciTrezorile gratuite și caracteristicile bonusului de comoară

da vinciJocul de bază de comori urmează jocul standard și se împarte în simboluri cu valoare scăzută și cu valoare ridicată. Liniile câștigătoare se vor forma de la stânga la dreapta și veți avea nevoie de 3 până la 5 pictograme potrivite pentru a câștiga.

Căptușit cu aur, pictogramele cărții de joc formează simbolurile cu valoare scăzută, în timp ce o varietate de articole medievale formează pictograme cu valoare mai mare. Caracteristicile bonus sunt ceea ce face ca acest joc să fie extrem de volatil. da vinci reprezintă simbolul sălbatic și el poate ateriza pe tambururi 2, 3 și 4 numai. Sălbăticie da vinci înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția împrăștierii.

Scatter Awards se învârte gratuit și este, de asemenea, un simbol bonus care deblochează 3 runde unice bonus. Funcția de culegere a premiului vă permite să selectați un tablou care va acorda un premiu în numerar instant. Funcția de căutare a hărții vă invită să jucați un joc de bonusuri pentru harta comorilor. Rotiți roata și deplasați -vă de -a lungul hartei comorii pentru a câștiga până la 100x miza dvs.

Puteți câștiga până la 60 de rotiri gratuite și puteți primi un multiplicator de 60x în caracteristica progresivă a rotirilor gratuite multiplicatoare. Această caracteristică deține, de asemenea, potențialul de a debloca premiul jackpot al unui multiplicator de 48.000x.

Caracteristici de slot

da vinciComoara RTP, volatilitatea și jackpot -ul

da vinciSlotul de comori este un slot de varianță ridicat, cu un RTP cu aspect mediu de 96.53%. Cu toate acestea, riscul ar putea merita, deoarece puteți câștiga până la 48.000x miza dvs. Nu mai vorbim de un rotii masive de 60 de ani gratuite. Puteți participa la un pariu maxim de până la 125 de monede.

da vinciRezumatul slotului de comori și mai multe jocuri

da vinciComoara de Pragmatic Play este un vis al jucătorilor înalte. Din acest motiv, poate fi mai potrivit pentru jucătorii înalte și cei care se bucură de acțiune aventuroasă și riscantă. Un jucător norocos își poate vedea pariul total înmulțit cu un masiv de 48.000x. Există, de asemenea, un total masiv de 60 de rotiri gratuite pentru apucături și jocuri bonus palpitante. Bucurați -vă de completări exclusive, cum ar fi funcția Picker pentru premii pentru recompense instantanee în numerar. Sau, jucați jocul interesant în funcția de căutare a hărții. O aventură medievală cu un potențial ridicat.

Pragmatic Play are o selecție mare de jocuri care să se potrivească preferințelor de tot felul de jucători. Rotiți niște steeds nobile și bucurați -vă de 75 de moduri de a câștiga în bronco spirit slot. Dacă vă place să aveți 75 de moduri de a câștiga, puteți consulta și sweet bonanza slot. Aici vă puteți spori cu adevărat banca cu un incredibil 21.175x miza dvs!

Partenerii cazinoului