Dark King - Slot Online Riches Interzis

Netent

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 800.000.00 USD

Subiect

Fantasy, mituri și legende

Dark King - Forbidden Riches

Dark King: Recenzie interzisă a bogățiilor online

Regele, îmbrăcat într -o armură elaborată, stă la stânga tambururilor, cu o placă neagră de suflete și cranii torturate la dreapta. Această scenă sumbră continuă pe grila simbolului 5x3, cu pictograme de cărți de joc în stil gotic și 5 cavaleri cu aspect supranatural care creează câștiguri la traversarea oricăreia dintre cele 20 de linii. Stilul cinematografic se potrivește cu coloana sonoră orchestrală, făcând regele întunecat: bogății interzise să arate și să sune superb pe platformele desktop și mobile.

O minge de cristal albastru este un simbol puternic, acționând ca alții, dacă este nevoie, și înmulțirea câștigă, în timp ce un scut roșu rubin lansează un bonus special pentru rotiri gratuite, unde găsești simboluri sălbatice lipicioase. Aici puteți câștiga până la 2000x pariul dvs. la cazinourile noastre online de top.

Cum să joci Regele Întunecat: Slot Riches Interzis Riches

Cât câștigați depinde de mizele selectate. Poți paria doar 0.20 pe un spin de tambururi sau urcați la un număr mai mare decât de obicei 400.00, deci este un joc pentru jucătorii casual, precum și jucătorii cu mize mari. Are o volatilitate medie până la mare, așa că fiți pregătiți să vedeți mai puține rotiri câștigătoare decât jocuri mai puțin volatile, dar în mod corespunzător premii cu valoare mai mare.

Toate controalele sunt ușor de utilizat pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile, cu simbolul stivei de monede care deschide opțiunile de pariu, iar fila"I" te duc la platabil. Aici, puteți vedea apoi cât de mult merită fiecare simbol și cum funcționează bonusul runde.

Alte butoane includ săgețile duble care declanșează un mod de joc rapid și săgeata într-un cerc care deblochează o funcție automată a rotirilor.

Dark King: interzicere pentru bogății de bogăție spins și alte caracteristici bonus

Pe lângă plata celor mai mari premii, balul de cristal este, de asemenea, un simbol sălbatic, capabil să acționeze ca alții pentru a finaliza un câștig. Dacă face parte dintr -o combinație câștigătoare, premiul este înmulțit cu numărul de sălbatici în vedere, la maximum 5x.

Trei simboluri de dispersie scut declanșează 10 rotiri gratuite ale tamburelor, în timp ce 4 împrăștiari duc la 12 rotiri și primești 15 jocuri bonus dacă apar 5 sau mai multe deodată. În această rundă apare un punct de reper, alcătuit dintr -o cruce în mijloc care acoperă 5 poziții de simboluri, iar orice aterizare a simbolului sălbatic devine un sălbatic lipicios care rămâne pe loc pentru restul caracteristicii. Fiecare sălbatic adaugă, de asemenea, 1 rotire suplimentară la total.

Multiplicatori sălbatici încă apar și, cu mai multe simboluri sălbatice lipicioase blocate în loc, devine mai ușor să revendicați multiplicatorul maxim de 5x.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și Volatility of the Dark King: Slot pentru bogății interzise

Cel mai mult puteți câștiga din acest joc este 2000x miza dvs., ceea ce este în regulă, dar nimic special. Dacă aveți 400.00 pariați pe spinul declanșator care este egal cu un premiu de 800.000.00. Volatilitatea medie până la mare se combină cu randamente medii decente de 96.06%.

Regele nostru întunecat: verdictul slotului interzis al bogăției

Acesta este un slot cu aspect excelent, care are stilul unui joc de film sau consolă. Dacă vă place tema fanteziei, vă va plăcea graficele și coloana sonoră de excepție folosite aici. Caracteristicile pot fi destul de satisfăcătoare, în special multiplicatorii sălbatici și, în timp ce este posibil să aveți doar un singur sălbăticie, este foarte posibil să aveți 5 pe tamburi pentru a maximiza câștigul.

În jocurile gratuite, dacă reușești să completezi crucea cu sălbăticie, vi se garantează 4 de câștiguri de un fel de pe orice terenuri de pe tamburul 1. Desigur, toate acestea vor fi înmulțite, transformând acest lucru într -o caracteristică extrem de valoroasă.

Dacă doriți să jucați un joc de fantezie mai desenată, încercați labirintul: dorința de putere de la Evoplay Entertainment, unde un Brave Knight își asumă monștri colorați. Gameplay -ul ingenios vede simbolurile care se deplasează printr -un labirint, deoarece combinațiile câștigătoare dispar, ceea ce duce la jocuri bonus la final.

Aruncați o privire la cele mai bune cazinouri online pentru a juca aceste și multe alte jocuri grozave. Asigurați -vă că revendicați cele mai bune bonusuri de cazinou atunci când vă înscrieți la site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Partenerii cazinoului