Dazzling Diamonds Slot

Novomatic

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.42%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

20.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, stil de viață de lux

Dazzling Diamonds

dazzling diamonds Recenzie slot online

Novomatic vă aduce un joc de varianță scăzut pentru jucătorii cărora le place să păstreze lucrurile simple. dazzling diamonds Oferă un joc neîntrerupt cu putere completă cu un RTP de 95.42%. Datorită nivelului de volatilitate scăzut, dazzling diamonds Slot Machine este o alegere excelentă pentru jucătorii de sloturi pentru începători. Puteți experimenta toată distracția de pe orice dispozitiv, cum ar fi tableta, desktopul și dispozitivele mobile.

Cele cinci tambururi, trei rânduri de rânduri include simboluri 3D ale bijuteriilor decadente și pietre prețioase. Puteți activa până la 10 linii de plată care vă oferă până la 10 moduri posibile de a obține un câștig. Aveți șansa de a câștiga până la 500x miza de fiecare dată când rotiți tambururile. dazzling diamonds slotul îl păstrează simplu, fără caracteristici adăugate sau runde bonus consumatoare de timp. Jocul este format din joc drept înainte, iar singurele caracteristici adăugate constau dintr-un simbol de împrăștiere și un joc de joc. Continuați să citiți pentru finalul nostru complet dazzling diamonds Ghid pentru sloturi.

dazzling diamonds Gameplay -ul slotului online

Nu numai că dazzling diamonds slotul constă în joc de bază, dar constă și dintr -un design de bază. Designul simplu este ușor pentru toți jucătorii să configureze și să navigheze. Nu există caracteristici complexe sau pași obosiți pentru care să vă faceți griji. Pur și simplu activați -vă liniile de plată și selectați suma pariului pentru a vă pregăti pentru jocul dvs. Cu cât pariul tău mai mare, cu atât este mai mare șansele de a câștiga până la 500x miza ta. Toate controalele sunt vizibile în partea de jos a designului orbitor de culoare violet. Puteți găsi câteva controale suplimentare în colțul din dreapta sus al ecranului. Aceste controale includ opțiunea de a ieși din joc sau de a regla volumul coloanei sonore.

Frumoase simboluri amețitoare includ rubine în formă de inimă, safire, smaralde, inele de diamant și grămezi de bani. Puteți consulta fiecare bijuterie unică și valoarea de plată atașată prin accesarea paytable -ului. Faceți clic pe fila"Paytable" albastră care se plimbă chiar sub tambururi pentru a deschide plata de plată. Pentru a vă configura jocul, utilizați opțiunea"Linii" pentru a activa oriunde între una și 10 linii de plată. Pentru a obține la maxim acest joc de varianță scăzută, vă recomandăm să activați cele 10 linii de plată complete. Puteți miza fiecare dintre aceste 10 linii de la doar 0.04 monede până la maximum 10 monede. Pentru a crește mizele și, prin urmare, recompensele dvs., puteți plasa un pariu maxim de până la 100 de monede pe spin. Pur și simplu reglați opțiunea"Bet/Line" până când ajungeți la suma preferată a pariului. Acum că sunteți gata să rotiți tambururile, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe"Start". Ca o atingere modernă, dazzling diamonds Slot Machine include o caracteristică automată. Puteți activa până la 100 de rotiri automate făcând clic pe fila Áutoplay.

Un avantaj suplimentar al dazzling diamonds slotul este faptul că poate fi redat pe orice dispozitiv mobil. Indiferent dacă dețineți un dispozitiv mobil Android sau iOS, puteți accesa dazzling diamonds slot mobil. Nu vi se va cere să așteptați descărcări și puteți reda accesând un cazinou online recomandat. Experimentați jocul neîntrerupt al dazzling diamonds slot mobil oriunde și în orice moment. Jocul mobil include, de asemenea, simbolul Scatter, precum și funcția Gamble. Funcția Gamble vă oferă șansa de a vă multiplica câștigurile participând la un joc Gamble.

dazzling diamonds Recompense și alte caracteristici

dazzling diamonds folosește o strategie simplă de aliniere a simbolurilor potrivite în combinații de trei până la cinci. Jocul include o caracteristică de plată adiacentă, ceea ce înseamnă că combinațiile pot începe și se formează pe orice mulinete. Există un număr de opt simboluri spumante care să vă ajute să formați cât mai multe linii câștigătoare. Cele mai mici plăți încep cu safirele strălucitoare și pietrele roz. Plățile cresc atunci când formați combinații câștigătoare de rubine roșii sau smaralde verzi. Puteți obține recompense mai mari prin aterizarea unei combinații de grămadă de simboluri în numerar. Există recompense și mai mari oferite pentru o linie câștigătoare de inele de diamante orbitoare. Acestea oferă până la 50x suma pariului.

Diamantul mare care strălucește mereu luminos este cel mai mare simbol. Oferă până la 500x miza dvs. pentru aterizarea unei linii câștigătoare de cinci diamante strălucitoare. dazzling diamonds slotul include un simbol de împrăștiere care oferă plăți de oriunde de -a lungul tamburelor. Ceasul de aur de lux și cu diamant reprezintă simbolul împrăștiat. Acest slot simplist nu include rotiri gratuite, runde bonus sau sălbatice. Singura altă caracteristică este caracteristica Gamble care oferă o recompensă multiplicatoare în riscul de a -ți juca câștigurile. Puteți accesa funcția Gamble după ce ați apăsat un spin câștigător făcând clic pe fila"Gamble". Vi se va prezenta o carte de joc cu fața în jos și veți avea șansa de a ghici culoarea și costumul corect. Recompensele se ridică la multiplicatori de 2x și 4x.

Caracteristici de slot

dazzling diamonds Varianță și câștiguri maxime

dazzling diamonds oferă un joc simplu de varianță scăzută, ideal pentru jucătorii care doresc să câștige mai multă experiență. Este, de asemenea, un joc minunat dacă joci pe un buget. PET -ul maxim este de doar 100 de monede, iar cea mai mare plată se ridică la 500x miza dvs. Jucătorii care se bucură de joc neîntrerupt fără runde bonus vor aprecia senzația de bază a acestui joc. dazzling diamonds este un joc adecvat pentru toți jucătorii, cu toate acestea, jucătorii înalte pot găsi miza puțin pe partea joasă.

dazzling diamonds Sloturi online similare de luat în considerare

Novomatic are o selecție largă de titluri de sloturi oferite. Aceasta include o selecție excelentă de sloturi pentru jucători înalte. Dacă preferați jocurile cu plăți mai mari, consultați titluri precum blazing riches slot. blazing riches este un joc de cinci tambur, trei rânduri care oferă 10 moduri diferite de a câștiga. Acest joc interesant include un jackpot progresiv care poate ajunge până la un total de 400.000 de credite într -un singur spin. Ați putea verifica, de asemenea, mereu popular book of ra slot care oferă până la o miză masivă de 5000x. O mulțime de epice Novomatic Titlurile de sloturi pot fi găsite la cele mai bune cazinouri online. Consultați lista noastră cu cele mai bune cazinouri online pentru a explora o selecție largă.

Partenerii cazinoului