Dead or Alive Slot

Netent

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Netent

RTP

96.80%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

999.999.00 USD

Subiect

Polițiști și tâlhari, Wild West

Dead or Alive

dead or alive Recenzie slot online

Ca mulți arme de armă și legende sălbatice din vestul, NetentSlotul video 3D dead or alive a continuat să câștige un statut de cult în rândul jucătorilor de sloturi de la lansarea inițială în 2009. Dezvoltatorul de software l-a reintrodus în 2016, special pentru piața mobilă, oferind armelor sale animate și în afara legii o nouă închiriere a vieții. Înseamnă că poți juca dead or alive acasă sau când ieșiți din mers.

Este ușor de observat de ce mulți jucători o țin într -o atenție atât de mare. Pentru un joc care are aproape un deceniu, graficele sunt încă foarte impresionante, cu fundaluri imersive și detaliate care te aduc cu adevărat în tema occidentală. Cu toate acestea, jocul este cel mai atractiv element al dead or alive, Oferind câștiguri mari printr -o varietate de caracteristici bonus.

dead or alive Controluri și configurarea sloturilor

Când dead or alive Prima dată lansată în 2009, telefoanele și tabletele inteligente au fost la început, iar jocurile mobile nu au fost nicăieri la fel de capabile ca astăzi. Cu avansuri în tehnologie, Netent și -a dezvoltat gama de Netent Atingeți jocuri care au fost concepute special pentru ecrane mai mici și răspunsuri la atingere. S -au reînnoit dead or alive În 2016, folosind această nouă platformă, făcându -l compatibil cu toate dispozitivele iOS și Android.

Indiferent de dispozitivul pe care alegeți să îl jucați, vă puteți cufunda în acest omagiu pentru vechile filme occidentale, mergând cu arme complete în zori, cu o serie de icoane care ascultă în acea epocă. Târgul complet este stilat în vechile clădiri din lemn din Vechiul Vest, cu semne de fier folosite pentru pariuri și câștiguri, precum și butoanele de joc.

Tăietele sunt pline de stetsons, cizme de cowboy, ochelari de whisky, ecusonul unui șerif strălucitor și un poster nefluitor dorit. Insigna șerifului este cea mai mare plată a pictogramelor de bază, oferind 1000 de monede dacă reușești să filmezi o linie de plată completă de cinci pictograme. Există, de asemenea, pictograme tradiționale de cazino, cum ar fi 10, J, Q, K și A, care au fost stilate în Gunmetal Grey pentru a se potrivi cu tema occidentală. Așa cum este obișnuit în rândul jocurilor de sloturi, acestea sunt cele mai frecvente pictograme și, de asemenea, cele mai mici plăți, cu simbolul care oferă 100 de monede dacă marcați o linie de plată completă.

dead or alive Caracteristici de joc și bonus

Unul dintre motivele care dead or alive este încă păstrat într -o atenție atât de mare după aproape un deceniu este încărcătura sa de bonusuri care ar trebui să vă ajute să atrageți rapid și să plasați niște numerar. Simbolul Scatter este o pereche de pistoale cu niște gloanțe strălucitoare, iar jocul plătește un multiplicator de 2x atunci când aterizați două sau mai multe pe o linie de plată câștigătoare.

Jocul oferă, de asemenea, rotiri gratuite care vin cu sălbăticie lipicioasă. Acestea sunt activate din nou de simbolul împrăștiat. Dacă trei sau mai multe dintre acestea apar oriunde pe tambururi, vi se va înmâna 12 rotiri gratuite. Nu vă faceți griji cu privire la pierderea numărului de cât de multe rotiri libere ai mai rămas, deoarece un semn la îndemână pare să le numere în jos. Toate liniile de pariu în timpul sesiunii de rotiri gratuite sunt dublate și odată ce runda bonus este depășită, câștigurile totale sunt adăugate la Cash Pot.

Cu toate acestea, sălbăticile lipicioase sunt acolo unde se află adevărata comoară. Dacă aterizați pe oricare dintre acestea în timpul rundei de bonus de rotiri gratuite, acestea rămân fixate pe tot parcursul rulării complete de rotiri gratuite. Acestea iau forma de haiduci infami, cu un total de cinci de găsit, unul pe fiecare tambur. Ele pot fi înlocuite cu toate simbolurile, cu excepția împrăștierii, astfel încât vânarea lor se poate dovedi foarte plină de satisfacții. Dacă vă înrădăcinați toate cele cinci, veți fi înzestrat cu alte cinci rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

Concluzie

dead or alive Slotul online este un joc clasic cult care are polonezul pe care l -ați aștepta de la liderii industriei Netent. În ciuda vârstei sale, animația și graficele se simt în continuare proaspete și evocatoare pentru vechile filme occidentale și emisiuni TV. Bonusurile sunt simple de înțeles și pot produce unele câștiguri cu randament ridicat. Reînnoirea recentă pentru dispozitivele mobile arată că acest câine bătrân a mai rămas multă luptă.

Dacă sunteți în căutarea unui joc de sloturi 3D cu temă occidentală mai colorat și mai ciudat, consultați Freaky Wild West de CTXM Software sau The True Sheriff by Betsoft Jocuri. Dacă tema occidentală nu este pentru tine, ai putea verifica unele dintre NetentAlte oferte populare cu bonusuri similare, precum Gonzo's Quest, unde vă alăturați Conquistadorului spaniol în căutarea sa de a -l găsi pe El Dorado, orașul de aur. Pentru o experiență mai clasică slot, încercați câteva rotiri starburst.

Partenerii cazinoului