Deadmau5 Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

95.22%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

252.000.00 USD

Subiect

Celebrități, muzică

Deadmau5

deadmau5 Recenzie slot online

Fani ai deadmau5 se vor bucura de diferitele piese care se joacă pe măsură ce rolele se învârt, împreună cu graficele care includ logo -ul său de mouse de desene animate, câteva imagini realiste ale femeilor glamour care dansează și joacă pictograme de cărți. deadmau5 Totuși, jocul de sloturi nu este doar pentru fanii săi, deoarece vine cu o mulțime de jocuri și caracteristici interesante.

Simbolurile câștigătoare dispar și altele noi pot crea câștiguri suplimentare. stacked Simbolul sălbatic vă poate ajuta să completați combinații pe cele 5 mulinete și 243 de moduri de a câștiga, iar în timpul jocurilor gratuite, puteți multiplica premii de mai multe ori peste.

deadmau5 Slot Machine este disponibil la cazinourile mobile de top cu iOS, Android și Windows Mobiles, precum și PC -uri, și oferă o gamă largă de mize pentru a se potrivi tuturor jucătorilor.

Cum să joci deadmau5 Joc sloturi

Cu o gamă de pariuri care rulează de la 0 mai puțin.20 până la 120.00 pe rotire, există o răspândire excelentă a opțiunilor. deadmau5 Slot Machine este ușor de configurat, cu un clic pe imaginea unei mormanuri de monede care deschid controalele. Puteți glisa o filă pentru a schimba miza sau puteți selecta din 6 opțiuni prestabilite.

Este livrat cu un mod de rotiri automate care rulează pentru până la 50 de jocuri consecutive la oricare dintre cele mai bine cotate site -uri online, iar butonul Little Bolt of Lightning declanșează o opțiune de rotire rapidă.

Toate opțiunile de control sunt aceleași pe versiunile desktop și mobile, astfel încât nu este nevoie să faceți compromisuri atunci când jucați deadmau5 sloturi joc pe orice dispozitiv.

Deschideți paytable -ul, prin cele 3 mici linii din stânga controalelor și veți vedea că simbolurile costumului de joc se întorc până la 2.5x pariul dvs. atunci când este văzut pe tambururi adiacente din partea stângă. Femeile dansatoare sunt cele mai valoroase și în valoare de până la 5x pentru aceleași modele.

Rotiri gratuite și altele deadmau5 Caracteristici cu sloturi

Orice simboluri dintr -o combinație câștigătoare va dispărea, lăsând lacune pentru ca alții să renunțe, deoarece altele noi apar de deasupra rețelei. Acest sistem de tamburi rulante poate duce la noi câștiguri și alte rulouri, care continuă până când nu se formează noi câștiguri.

deadmau5 Logo -ul Glitterball este un simbol sălbatic care acționează ca alții, dacă este nevoie. Sălbatici pot fi stacked Pe tambururi, și în funcția Drop the Wild Drop the Wild, toate cele 3 mulinete mijlocii se completează cu acest simbol, creând câștiguri garantate, urmate de role rulante.

Există o rundă de bonus de rotiri gratuite acordate când 3, 4 sau 5 simboluri nebune de împrăștiere a mouse -ului aterizează deodată. În funcție de numărul de scute, obțineți victorii de 5x, 50x sau 250x totalul total, urmat de 15, 20 sau 25 de jocuri gratuite. Un traseu multiplicator apare deasupra tamburelor, iar orice victorie într -o serie de tambururi rulante în timpul jocului gratuit va fi stimulată de 2x, 3x, 4x, 5x, apoi 10x.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și RTP din deadmau5 Joc sloturi

Cu multiplicatorul maxim în loc, puteți câștiga 2100x în totalul pariului și dacă aveți 120.00 Staked, aceasta este o victorie frumoasă de 252.000.00 îndreptându -vă drumul. deadmau5 Slotul online este un joc extrem de volatil, așa că așteptați -vă să vedeți goluri lungi între câștiguri, dar premii medii relativ ridicate. Revenirea la procentul de jucători este de 95.22%.

Al nostru deadmau5 Slots Game Verdict

Fanii vor fi, fără îndoială, încântați să vadă un joc tematic în jurul unuia dintre cei mai buni DJ din lume. Acesta este un joc cu câteva caracteristici excelente, cu un potențial mare câștigător care vine de la Rolling Tamburs, Drop the Wild Bonus și jocuri gratuite cu multiplicatori în creștere.

Returnările medii sunt OK, dar nu excepționale, iar jocul de volatilitate ridicat nu este pentru toată lumea, dar dacă sunteți mulțumit de acest format, atunci cel deadmau5 Slot Machine este sigur că va oferi emoții. Este disponibil la unele dintre cele mai bune cazinouri online care transportă gama Microsoft și le prezentăm pe cele cu cele mai bune bonusuri de cazinou chiar aici.

Partenerii cazinoului