Deadwood Slot

Other Game

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

139.500.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, acțiune/aventură, Wild West

Deadwood

deadwood Revizuirea sloturilor

Dacă sunteți un fan al filmelor clasice precum The Good, The Bad and the Ugly and Hang"Em High, atunci vă va plăcea să jucați deadwood slot. American Wild West servește ca fundal grozav pentru această vânătoare de recompense, reținerea lui Outlawing Epic Tale.

Toate emblemele recunoscute ale culturii cowboy sunt prezente în deadwood slot; Simbolurile, de exemplu, sunt alcătuite din bare de aur, pungi de swag semnate în dolari, ecusoane de șerif, decantatori de whisky și puști cu robinet dublu. Nolimit City am făcut cu adevărat o treabă grozavă la punerea jucătorului în pantofii unui vânător de recompense de armă de armă.

Variația pentru deadwood slotul este ridicat și RTP de 96.03% este suficient de aproape de media industriei pentru un joc de sloturi. Cu 576 moduri diferite de a câștiga, premiul maxim poți veni departe de un deadwood Sesiunea de joc este cu 13.950x miza dvs.

deadwood Controluri online ale sloturilor

deadwood slotul este o continuare directă a Nolimit CityPiatra de mormânt și, ca atare, controalele sunt extrem de similare. Pe desktop, jocul este configurat într -un standarde moderne de sloturi, un mod ușor neobișnuit, cu tambururile care iau în scenă, dar controalele care se încadrează în partea stângă jos și în dreapta ecranului.

Paytable poate fi accesat făcând clic sau atingând pictograma Gear din partea stângă a ecranului. Este posibil să te joci deadwood cu o viteză mai rapidă făcând clic sau atingând pictograma fulgerului din dreapta ecranului; Ceea ce este la îndemână dacă nu aveți mult timp pentru a vă juca.

Dacă doriți să faceți acest lucru, puteți pune în loc condiții de oprire atunci când utilizați funcția automată pentru deadwood slot. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe Autoplay și să alegeți dacă doriți ca jocul să se oprească atunci când câștigați peste o sumă definită sau să vă opriți atunci când echilibrul dvs. se scade mai jos sau depășește un procent definit.

deadwood este disponibil pentru a juca atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android și, la fel ca în cazul tuturor celor mai bune jocuri de sloturi, experiența nu diferă prea mult de jocul desktop. Singura diferență vizibilă este că setările sunt plasate diferit pentru a se adapta jocului jucat pe verticală, spre deosebire de peisaj.

deadwood Gameplay, rotiri gratuite și caracteristici bonus

Caracteristici de slot

deadwood A explicat jocul

Jocul de bază în deadwood, care folosește un format de tambur 3-4-4-4-3 este foarte asemănător cu predecesorul său cu o singură diferență majoră: cele 5 mulinete au fost făcute mai mari pentru a permite un simbol suplimentar pe fiecare tambur. Aceasta înseamnă că există, în teorie, 576 de modalități de a câștiga în timp ce joci în contrast cu cele 108 moduri de câștigare în Tombstone.

Cum face deadwood Wilds funcționează?

Sălbatic pe care îl vei întâlni cel mai des în deadwood este vânătorul sălbatic, un pe deplin stacked simbol care poate apărea în centru trei tambururi. Dacă apare doar parțial, atunci funcția Xnudge o poate bate în loc, acoperind tamburul complet.

deadwood Se explică rotiri gratuite

Există două moduri de rotiri gratuite care pot fi activate în deadwood. Aceste activări se întâmplă atunci când aterizați cel puțin trei cranii de vite pe oricare dintre tambururi. Apoi, vi se va oferi opțiunea de 8 rotiri libere de vânător sau 8 rotiri gratuite cu arme de armă.

Rotiri libere de armă

Rotirile libere de armă sunt mai volatile. Pentru fiecare vânător sălbatic care lovește un multiplicator va fi declanșat, care continuă să urce după fiecare nud. Dacă un ecuson al șerifului aterizează în primul sau al cincilea tambur, veți primi un spin suplimentar gratuit. Dacă aterizează în ambele tambururi în același timp, vi se va oferi o șansă la Thow Out Free Spins Upgrade.

Hunter Free roti

În volatilitatea inferioară, vânătorul se învârte liber, cel puțin unul dintre vânătorii sălbatici va ateriza pe rotire. Aceleași reguli se aplică atunci când vine vorba de insigna șerifului, astfel încât există și șansa de a actualiza funcția și de.

Rotiri gratuite de focuri

Cele mai mari câștiguri pe care le veți obține în timp ce jucați deadwood va veni în timpul rundei de focuri. În acest mod, insignele șerifului rămân în poziție. Funcția de filmare transformă toate simbolurile cu valoare scăzută care apar pe mijlocul trei tamburi în sălbăticie.

deadwood Max Win, RTP și volatilitate

deadwood Slotul online are o victorie maximă de 13.950x participarea dvs. și are o revenire ușor peste medie la un procent de jucător de 96.03%. Volatilitatea de bază a deadwood slotul este ridicat. Acest lucru înseamnă că ar trebui să vă așteptați la câștiguri mai puțin frecvente, dar mai mari decât ați experimenta într -un joc de volatilitate mai mic.

deadwood Verdict și sloturi online similare

deadwood Slotul online plasează jucătorul cu smack -ul în mijlocul vestului sălbatic și livrează pe toate fronturile. Tema a preluat foarte bine de la Tombstone și totul, de la imagini vizuale până la muzică, te face să te simți ca și cum ai fi într -un clint Eastwood Flick. Deși este posibil să nu fiți un fan al volatilității ridicate, rundele de rotiri gratuite sunt absolut palpitante în acest joc și creează câteva momente clasice cu adevărat interesante.

Dacă doriți să încercați un slot Wild West, dar volatilitatea ridicată te oprim deadwood Vă recomandăm să încercați una dintre următoarele la locul său:

Cu toate acestea, dacă sunteți gata să vă lăsați și să jucați unele deadwood Acum verificați -l pe unul dintre site -urile noastre recomandate de sloturi online acum!

Partenerii cazinoului

Există un cazinou online specific pe care ar trebui să -l vizitez pentru a juca deadwood?

Pot juca deadwood slot pe telefonul meu mobil?

Există premii reale în numerar disponibile în deadwood slot?

Face deadwood Utilizați slot megaways?

Face deadwood au un jackpot progresiv?

Cum pot câștiga rotiri gratuite când joc deadwood?

Pot paria orice sumă pe deadwood slot?

Există descărcări necesare pentru a reda deadwood?

Când a fost deadwood slot eliberat?

În ce caracteristici mă pot aștepta deadwood?