Ofertă Sau Fără Ofertă - Slotul Online Al Bancherului

/images/auto/o/99037/f8f3500796.png

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

/images/auto/o/99037/f8f3500796.png

RTP

95.21%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 250.000.00 USD

Subiect

Bani/milioane, emisiuni TV/serie

Deal or No Deal - The Banker's Riches

Deal sau fără ofertă: REVIZUAREA SLOTULUI DE BANCHIER AL BANCHERULUI

Reality Show"Deal sau No Deal" a devenit un fenomen global cu variante ale spectacolului câștigând popularitate în ceea ce pare a fi fiecare țară de pe planetă. Cele mai populare versiuni ale jocului rezidă în SUA și Marea Britanie, unde emisiunea a ajuns în eșalonul superior al fandomului pe acele importante piețe TV.

Show-ul de realitate din Marea Britanie este extrem de popular, găzduit de familiarul Noel Edmonds și prezintă 22 de cutii (26 în SUA) fiecare conținând o valoare a premiului. Jocul slotului de companie al spectacolului acordă 5 tamburi, 20 de linii de plată și jackpot progresiv mereu atrăgător. Invocând emoțiile iubitului spectacol de joc din Marea Britanie, O tranzacție sau fără tranzacții: bogățiile bancherului slotul este sigur că va fi distractiv pentru iubitorii de sloturi și pentru iubitorii de reality show -uri deopotrivă.

Despre Deal sau No Deal: The Banker's Riches Online Slot Game

Reality Show începe cu tine alegând o singură cutie care va rămâne sigilată până la finisaj, cu obiectivul să selecteze Marele Premiu. După ce selectați caseta dvs., există o serie de runde în care dezvăluiți conținutul casetelor rămase selectându -le pe rând.

În urma fiecărei runde, veți primi o ofertă de la"bancherul". Puteți alege fie să acceptați tranzacția, fie să o puteți reveni și jucați. Este o afacere riscantă, dar cu cât aștepți mai mult, cu atât potențialul recompense potențiale. Din păcate, show -ul de joc diferă puțin în ceea ce privește jocul de la jocul slot.

Alimentat de Endemol Games, slotul este conceput pentru a funcționa ca majoritatea jocurilor de sloturi online, astfel încât asemănările dintre reality show și gameplay -ul slot sunt oarecum evidente, dar graficele folosite, sunetele piese jucate și bonusurile furnizate toate fac tot posibilul pentru a surprinde realitatea realității Prezența spectacolului pentru ca jucătorii de slot să se bucure.

De remarcat, de asemenea, O tranzacție sau fără tranzacții: bogățiile bancherului Slot Game nu este singurul jocuri de noroc online care oferă sprijinul mărcii. Cele trei versiuni online principale ale Tranzacții sau fără afacere sunt un joc de sloturi, o carte de zgârietură și un joc de câștig instantaneu. Ceea ce le lipsesc în emisiunea TV, ele compensează prin faptul că nu au Noel Edmonds (LOL) și prin viteză, varietate de gameplay și calitate generală.

Caracteristici, speciale și simboluri

Slotul are 5 tamburi, 20 de linii de plată și este conectat la un jackpot progresiv masiv, ceea ce înseamnă că toți jucătorii care se bucură de un spin la joc contribuie la clădirea jackpot -ului cu fiecare rotire. Cu toate acestea, va trebui să pariați că maximul pentru a avea șansa de a ateriza jackpot.

Jocul are mize de la £.01 până la 100 de lire sterline, așa că mulți sunt considerați ca fiind o variație scăzută. De asemenea, prezintă o mulțime de bonusuri, inclusiv bonusuri sălbatice, împrăștiate și multiplicatoare. Bonusul bancherului Reel și bonusul pentru cea mai bună ofertă a bancherului sunt cele mai multe asociate cu jocul și din motive întemeiate; Aceste două bonusuri sunt rotiri gratuite consecutive, precum și până la 20 de ori pariul dvs., printre alte promoții generoase.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului