Desert Treasure Slot

Playtech

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

97.10%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, călătorii, Egiptul antic

Desert Treasure

desert treasure Recenzie slot online

M -am întrebat vreodată cum ar fi să găsești niște comori îngropate - cum ar fi să zicem o lampă genie - în mijlocul deșertului, dar nu a avut niciodată unitatea de a intra de fapt într -un deșert înfiorător? Ei bine, datorită dezvoltatorilor de la Playtech, iubitorii de sloturi se pot bucura de tot emoția și aventura de a căuta comori în deșert, fără niciunul dintre problemele de a fi într-un deșert forțat de Dumnezeu.

desert treasure Slot Game aduce toată distracția de a descoperi moaște antice și movile de aur, oferind în același timp o oportunitate de a duce acasă o sumă incredibilă de numerar. Tematică după o vânătoare de comori prin deșert, acest titlu va fi sigur că își va uita jucătorii cu grafică epică și gameplay plin de distracție.

Despre desert treasure Joc de sloturi online

Logo -ul jocului prezintă ceea ce mulți familiarizați cu călătoria deșertului ar considera adevărata comoară a unui pustiu baron: o oază. Aventurierii s -ar putea porni în deșert în căutarea bogățiilor și gloriei, dar uneori pur și simplu plecarea cu viața ta este adevărata comoară, iar o oază bine plasată poate fi doar lucrul pentru a menține pe cineva în viață, indiferent de bogățiile pe care le -au găsit sau nu au găsit.

PlayTech pare să le ia în considerare desert treasure Slot Game An Oasis din aglomerația"Wasteland" a pieței sloturilor online. Oferind un jackpot progresiv generos, o mulțime de bonusuri și un joc cu adevărat de topnotch, această ofertă oferă un joc în care jucătorii se pot bucura de tone de aventură și emoție, dar cu un cost redus și cu o șansă reală de a aduce acasă un bankroll solid.

Gameplay -ul prezintă simbolurile tipice 10, j, q, k și a, dar cu insecte și reptile găsite în întregul deșert care se târâie pe fiecare pe fiecare. Simbolurile mai proeminente sunt o oază (similară cu cea din logo), o busolă și o hartă, o cămilă, o cobra de aur, o prințesă și un bandit cu un ochi.

Caracteristici, speciale și simboluri

Jucătorii au șansa de a câștiga până la 10.000 de credite și puteți alege suma pe care o pariați modificând valorile monedei de la 0 GBP.05 la 5 £.00. Jucătorii pot paria până la maximum 10 monede. Pentru fiecare monedă, pariați, activați o linie de plată. Prin urmare, prin pariați mai sus, vă creșteți, de asemenea, șansele de a descoperi comoara pe care trebuie să o oferi acest joc.

Deoarece desert treasure Slotul online este de la PlayTech, utilizatorii pot intra, de asemenea, într -un pariu lateral progresiv numit Ball Dollar. Mingea dolarului este ca o loterie privată, jucătorii selectează 5 numere de la 1 la 49 și dacă toate cele 5 numere ies, atunci jackpot -ul progresiv este al tău pentru preluare.

Consultați simbolul vivace prințesă, simbolul intimidant al regelui cobra sălbatic sau simbolul bonusului busola. Dacă apar 3 sau mai multe pe o linie de plată activă, trebuie să alegeți din mai multe premii bonus și apar simboluri bonus busola. Așa că puneți -vă ecranul soarelui și umpleți -vă flaconul cu apă, deoarece munca sa grea căutare desert treasure.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului