Diablo Reels Slot

ELK Studios

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fructe, Mexic, Halloween, Carnaval

Diablo Reels

diablo reels Recenzie slot online

Disponibil la multe dintre cele mai bune site -uri de sloturi de pe piață, tema Day of the Dead include un fundal frumos detaliat de flori colorate și un craniu decorat în spatele tamburilor. Ca multe jocuri cu 3 tamburi, diablo reels Slotul online folosește pepene verde, Red 7 și simboluri de bare, dar chilii adaugă o aromă picantă mexicană.

Bonusurile interesante includ un al doilea set de tamburi deasupra primului. Acestea activează pe măsură ce simbolurile sălbatice se încadrează în sus și devin pe deplin operaționale în timpul unei rotiri libere. Doar simbolurile cu plată mare aterizează pe tambururile superioare în timpul jocurilor gratuite, astfel încât să aveți o șansă mai mare de a revendica premii mari. Stacuri de sălbatice declanșează respinsarea tambufurilor și puteți colecta câștiguri de până la 2.500x miza dvs. în orice spin.

O gamă largă de pariuri atrage jucătorii pe toate bugetele, deși jocul relativ complex îl face mai potrivit pentru cei cu o mică experiență de jocuri de sloturi.

Jucând diablo reels Slot

Ca toți ELK Studios Jocuri, începerea este ușoară. diablo reels slotul online vă permite să vă jucați cu mize de la 0.20C până la C 100 USD.00 pe rotire și trebuie doar să faceți clic pe mica stivă de monede din stânga tambururilor pentru a deschide toate opțiunile de pariu. Alegeți unul și sunteți gata să jucați pentru premii în numerar.

Într -o altă caracteristică comună pentru ELK Studios sloturi, diablo reels Vă permite să selectați dintre strategiile de pariuri opționale. Optimizatorul, de exemplu, mizează automat un procent din soldul dvs. pe un spin, în timp ce strategia de rapel crește miza după o pierdere.

Alte controale activează o caracteristică automată și aveți opțiunea de a juca pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile la cazinourile mobile de frunte. Cele 3 linii din vârful jocului duc la diablo reels Paytable. Aici vedeți cât de mult plătește fiecare simbol la traversarea celor 3 tamburi pe o linie. Cele mai mici frisoane plătite sunt în valoare de 0.5x miza dvs., în timp ce cele mai valoroase diamante plătesc 50x. Aceasta este egală cu 5.000.00 la cele mai mari mize, dar puteți câștiga mult mai mult din funcțiile bonus.

Rotiri gratuite și altele diablo reels Caracteristici de slot

Simbolul sălbatic în stil latin acționează ca alții pentru a completa combinații. O grămadă de 3 sălbăticie declanșează respingeri de stivă sălbatică. Stack crește până la 6 simboluri ridicate pentru a acoperi 1 tambur pe ambele seturi, iar celelalte 2 tamburi se învârt încă o dată gratuit. Simbolul sălbatic cu o săgeată este un sălbatic special care se deplasează cu 1 rând în sus prin ambele seturi de tambururi în timpul unei serii de respingeri, până când nu este în vedere.

Trei cranii rânjind deblochează 10 rotiri gratuite. Aveți o șansă mai bună de a câștiga în această rundă, deoarece atât seturile de tambur inferioare, cât și cele superioare sunt active și apar doar simboluri de mare valoare pe tambururi de top. În plus, nudging Wild are multiplicatori atașați de ei. Multiplicatorii cresc pe fiecare nud.

Caracteristici de slot

diablo reels Slot Max câștigă, volatilitate și returnări

Multiplicatorii sălbatici în jocurile gratuite combinate cu simbolul diamantului pot duce la victorii de 2.500x miza dvs. Este de 250.000.00 Dacă aveți 100.00 pariați pe spinul declanșator. diablo reels este un joc de volatilitate medie până la mare, unde este luat ca medie pe termen lung, plătește cu o rată de 96.3%.

Al nostru diablo reels Slots Game Verdict

ELK Studios a făcut o treabă excelentă de a transforma un slot cu 3 tamburi într-un joc interesant, cu mai multe caracteristici. Tema Day of the Dead este una populară și, în timp ce unele simboluri sunt pictograme de bază ale mașinilor de fructe, Chillies și Crani adaugă stilul jocului.

Caracteristici declanșează destul de des și pot duce la unele victorii mari. Dacă preferați jocuri cu 5 tamburi, atunci jucați playboy fortunes slot din Microgaming, care are 5 tamburi, grafică 3D, jackpot -uri aleatorii și roata exclusivă Playboy Bonus.

Partenerii cazinoului