Diamond King Jackpots Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.44%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

272.800.00 USD

Subiect

Animale

Diamond King Jackpots

diamond king jackpots Recenzie slot online

Microgaming, și Independent Spinplay Games Studio, au creat un slot Machine cu aspect excepțional, plin de animale sălbatice exotice. Peisajul african, punctat cu copaci, se întinde până la munții îndepărtați în spatele tamburilor și există o coloană sonoră potrivită pentru a se potrivi cu imaginile de înaltă calitate.

Uită -te la tambururile diamond king jackpots sloturi joc pentru a vedea o varietate de animale sălbatice, cum ar fi elefanți, zebra, meerkats și lei care împărtășesc savanta cu simboluri colorate de carte de joc. Un leu maiestuos se află, de asemenea, în partea mobilelor care îmbunătățesc jocul de pe PC -uri, iOS, Android și Windows - ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de el la cazinoul mobil preferat.

diamond king jackpots Jocul sloturilor vine cu poziții speciale de tambur din zona de putere care se transformă în sălbăticie în simboluri multiplicatoare. În timpul unei caracteristici de rotiri gratuite, veți vedea mai multe dintre aceste locuri, iar multiplicatorii sălbatici se pot combina pentru a crea câștiguri de până la 10.912x miza dvs.

Există, de asemenea, o rundă de jackpot interesantă în care vi se garantează să câștigați 1 din cele 4 premii oferite.

Cum să joci diamond king jackpots Slot

Câștigi prin potrivirea simbolurilor de pe tamburi din partea stângă și există 1024 moduri diferite de a le alinia pe cele 5 tamburi și 4 rânduri. diamond king jackpots slotul are un interval de pariu de 0.10 până la 25.00, ceea ce va atrage jucătorii cu mize mici, mai degrabă decât role înalte.

Controalele sunt ușor de stăpânit, cu miza setată printr -un clic pe butonul de poker cip. Este livrat cu o opțiune de rotiri automate și moduri de redare rapidă, plus un paytable detaliat pe care îl accesați din cele 3 linii din partea de jos a controalelor.

Rotiri gratuite și altele diamond king jackpots Caracteristici de slot

Diamantele sunt cheia marilor victorii de aici. Acestea sunt simboluri sălbatice care pot înlocui toți, cu excepția girafei pentru a completa combinații de -a lungul tamburelor, iar atunci când aterizați un diamant în zonele de putere speciale de pe tambururile din mijloc, orice victorie făcută cu ajutorul simbolurilor sălbatice vor fi dublate.

De asemenea, colectați diamante într -un metru în partea de laterală a tamburelor și, odată ce este complet, intrați în runda bonusului jackpot cu un câștig garantat. Alegeți dintr -o grilă de diamante pentru a dezvălui fie mini, minor, major sau grand jackpots, câștigând un premiu atunci când dezvăluiți 3 din aceeași valoare. Acestea sunt premii non-progresive în valoare de 20x, 50x, 200x și 5000x, respectiv pariul dvs.

Trei, 4 sau 5 simboluri de împrăștiere a girafei vor declanșa 10, 15 sau 20 de rotiri libere. Toate tambururile din mijlocul 3 devin zone electrice și sălbatice vin acum cu multiplicatori de 2x, 3x sau 5x. Dacă mai mult de un singur sălbătic.

Caracteristici de slot

diamond king jackpots Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii

Volatilitatea medie până la ridicată poate duce la o durată moderat de lungă de pierderi rotiri înainte de a deține un câștig de mare valoare. Cu multiplicatorii sălbatici, puteți colecta un premiu de 10.912x pariul dvs. sau 272.800.00 la cele mai mari mize.

În timp ce acest multiplicator este impresionant, pariul maxim scăzut de 25.00 înseamnă că nu se adaugă până la o sumă imensă în comparație cu alte jocuri de pe site -urile de top online. O revenire medie la un procent de jucători de 96.44% este destul de bun.

Al nostru diamond king jackpots Rating slot

Din punct de vedere vizual, acesta este un joc atractiv, cu simboluri realiste ale animalelor, deși nu ridică bara în comparație cu multe altele care acoperă același subiect. Dar caracteristicile de joc și bonus sunt peste medie, cu acei multiplicatori sălbatici în jocurile de bază, anumite victorii din runda jackpot și simboluri suplimentare multiplicatoare în caracteristica de rotiri gratuite.

Majoritatea jucătorilor vor fi mulțumiți de cei 25.00 mize maxime, dar ne dorim Microgaming a oferit un nivel de pariu mai mare pentru a cuprinde bugete mai mari. Dacă doriți un joc similar în care miza poate ajunge la 100.00 pe rotire, încercați slotul câștig-un-beest de la Play’n Go.

Partenerii cazinoului