Dim Sum Prize Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.18%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

8.483.00 USD

Subiect

Mâncare, asiatică

Dim Sum Prize

dim sum prize Recenzie slot online

Betsoft sunt renumiți pentru graficele lor de înaltă calitate și în timp ce dim sum prize Nu este conform standardelor sloturilor lor cu efect 3D, este încă un joc cu aspect bun, plin de simboluri colorate. Grila 5x3 se află într-un stand alimentar pe o stradă în stil oriental, flancată de felinare roșii care se balansează în briză.

Veți vedea creveți, ambalaje, bile de aluat și alte feluri de mâncare gustoase pe tambururi. Uitați -vă la ceainicul valoros, care poate acționa ca alții pentru a ajuta la completarea combinațiilor, iar biletul roșu care declanșează o caracteristică de bonus pentru rotiri gratuite. Respins și sălbăticie lipicioasă pot apărea în orice moment.

Cum să joci dim sum prize Joc sloturi

Puteți juca între 0.05 și 22.50 pe rotire. Acest pariu maxim scăzut ar putea opri unii jucători, dar are randamente medii excepțional de mari de 97.18%, deci este un slot de mare valoare. Multiplicatorul maxim de 377x înseamnă că puteți câștiga până la 8.482.50 într -o singură rotire la cele mai mari mize.

Este ușor să începeți și odată încărcat pe un computer sau un dispozitiv mobil, trebuie pur și simplu să selectați miza din opțiunile de pe bara de defilare de sub joc. Faceți clic pe butonul"I" de lângă acesta pentru a deschide alte opțiuni, cum ar fi modurile auto și turbo, și veți găsi, de asemenea, plata de plată aici.

Paytable are detalii despre ce fac diferitele simboluri bonus și câte monede câștigați de la fiecare simbol la cele mai bune cazinouri online. Match 3 sau mai mult pe o linie din stânga pentru a colecta un premiu, cu simbolul cu cea mai mică valoare în valoare de până la 4 monede și cea mai plătită în valoare de până la 125 de monede.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale dim sum prize Slot

Simbolul albastru Teatime Wild nu numai că ajută la finalizarea combinațiilor atunci când se află în locurile potrivite, dar declanșează și respinările tambururilor. Orice sălbăticie se blochează pe măsură ce alții se învârt din nou, iar numărul inițial de respingere este același cu numărul de simboluri declanșatoare ale ceainului. Dacă se adaugă mai multe sălbăticie de teatime într -un respin, se adaugă 1 rotire suplimentară, la maximum 9 în total.

Simbolul cuponului crimson în orice 3 sau mai multe locuri va debloca 5 rotiri gratuite. Înainte de începerea acestor rotiri, cupoanele se transformă în sălbăticie teatime, care rămân blocați pe loc pe tot parcursul rundei. Orice mai sălbatic care apar, de asemenea, se vor lipi de mulinete și vor adăuga, de asemenea, 1 rotire gratuită în plus.

Dacă apar cel puțin 3 cupoane crimson în timpul respinsului Teatime Wilds, toate sălbăticile în prezent rămân în vigoare pe măsură ce rotundul gratuit se joacă. Deși nu puteți retrage jocurile gratuite, pe măsură ce apar mai mulți și sălbatici, obțineți rotiri suplimentare, timp în care devine mai ușor să câștigați premii.

Căutați în orice moment un simbol al coșului de bambus. Acestea se deschid pentru a dezvălui cupoane crimson sau teatime sălbatice.

Caracteristici de slot

dim sum prize Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

Cu combinația potrivită de simboluri, puteți obține un premiu de 377x pariul dvs. sau 8.482.50 la cea mai mare miză. Este mai puțin decât multe jocuri comparabile, dar dim sum prize are o revenire medie foarte mare la procent de jucători de 97.18% pentru a compensa asta.

Acesta este un joc de volatilitate medie, așa că ar trebui să vedeți o frecvență decentă a rotirilor câștigătoare.

Al nostru dim sum prize Verdictul slotului

Nu trebuie să fiți un foodie pentru a aprecia stilul, deoarece Betsoft ați livrat din nou un joc atractiv, plin de mici detalii. Caracteristicile bonusului sunt un deliciu gustos și tind să declanșeze destul de des, așa că nu ar trebui să treacă cu mult timp până când te -ai aruncat în simboluri sălbatice, respinsare și rotiri libere.

Am fost dezamăgiți de pariul maxim scăzut și de un câștig maxim relativ mic, dar media ridicată revine mai mult decât compensarea acestui lucru. Dacă doriți un joc similar cu un potențial câștigător mai mare, încercați slotul Dim Sum de la KA Gaming, unde puteți câștiga până la 2.400x pariul și pariați până la 1.600 pe rotire.

Aruncați o privire la cazinourile noastre online de top, unde veți găsi aceste jocuri satisfăcătoare, împreună cu o colecție uriașă de alții de la mulți dintre cei mai buni dezvoltatori.

Partenerii cazinoului