Dinosaur Rage Slot

Quickspin

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.11%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.700.000.00 USD

Subiect

Animale, acțiune/aventură

Dinosaur Rage

dinosaur rage Recenzie slot online

Quickspin Te duc într -o insulă misterioasă, unde Anna Explorer a descoperit o lume pierdută. Jocul se află într-o junglă și pe tambururi, veți vedea simboluri de cărți de joc făcute pentru a arăta ca oase, pterodactiluri, triceratops, brachiosaurs și un t-rex urlător. Lucrarea de artă este ușor caricaturie și există câteva animații frumoase și efecte sonore din simboluri câștigătoare.

Anna apare ca o stacked Simbol care declanșează o caracteristică de plată oriunde, unde simbolurile nu trebuie să fie în anumite locuri pentru a forma un câștig. Ouăle dinozaur declanșează până la 25 de rotiri gratuite, unde dinozaurii se extind și pe tamburi pentru a debloca sistemul de plată oriunde. Puteți retrage runda, enervând mai mulți dinozauri pentru câștiguri suplimentare. dinosaur rage este optimizat pentru PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles, astfel încât să vă puteți alătura ANNA în aventura ei de aproape oriunde pe site -urile noastre de cazino online recomandate.

Cum să joci dinosaur rage Joc sloturi

Puteți juca cu o gamă largă de mize, deci este un joc pentru majoritatea bugetelor. Butoanele de săgeată ușor de utilizat sunt tot ce ai nevoie pentru a seta un nivel de pariuri de la 0.20 până la 100.00 pe rotire și există o mulțime de alegeri între ele. Butonul săgeată circulară activează rotiri automate, iar săgețile duble accelerează tambururile.

Cele 3 mici linii se deschid un playtable. Veți vedea cât câștigați la pariul dvs. actual atunci când potriviți suficiente simboluri pe cele 1024 moduri. Anna Explorer este cea mai valoroasă, plătind 5x pariul dvs. total dacă a fost văzută pe toate cele 5 tamburi ale dinosaur rage Joc sloturi.

Toate funcțiile și opțiunile de control sunt aceleași pe versiunile de cazinou desktop și mobile ale jocului, controalele rearanjate pentru a le facilita degetele pentru a ajunge la smartphone -uri pe smartphone -uri. Indiferent de dispozitivul pe care îl jucați, dinosaur rage Jocul sloturilor este ușor de configurat și de jucat, așa că este potrivit pentru jucătorii neexperimentați, precum și jucătorii experimentați.

Rotiri gratuite și altele dinosaur rage Caracteristici bonusul slotului

Funcția de plată oriunde este un mecanism inovator în care nu trebuie să aterizați simboluri pe tambururi adiacente pentru a câștiga un premiu. În jocurile de bază, dacă Anna Explorer acoperă toate cele 3 rânduri pe o mulinetă, ea declanșează această caracteristică, iar ea poate să înnebunească sau să coboare o mulinetă pentru a ajuta.

Ouă dinozaur în 3, 4 sau 5 locuri vor acorda 10, 15 sau 25 de jocuri gratuite, în acea ordine. În funcție de câte simboluri de ou au apărut, 1, 2 sau 3 dinozauri devin"furioși" pe tot parcursul rotirilor gratuite, acționând în același mod ca și Anna în jocurile de bază pentru a declanșa sistemul de plată oriunde.

Orice 3 sau mai multe ouă dinozaur care apar într -un spin liber vor retrage jocurile, cu un animal preistoric suplimentar enervat pe tot parcursul. Puteți obține toate cele 4 simboluri dinozaur care acordă mecanismul de plată oriunde, după care, orice alte regăsite vor începe să construiască un multiplicator câștigat cu 1x.

Caracteristici de slot

dinosaur rage Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

Cu suficiente upgrade -uri în runda de rotiri gratuite, puteți câștiga 17.000x de pariuri și dacă aveți 100.00 pe spinul care a declanșat funcția, se adaugă la un premiu potențial vast de 1.700.000.00.

dinosaur rage Slotul online este un joc extrem de volatil, care se potrivește cu randamente medii ridicate de 96.11%.

Al nostru dinosaur rage Slots Game Rating

Tema aventuroasă este o potrivire perfectă cu jocul interesant al dinosaur rage sloturi joc de la Quickspin. Arată bine și are o mulțime de culori, plus o mulțime de animații de adăugat la distracție. Majoritatea jucătorilor vor găsi un pariu ideal pentru bugetul lor, deși trebuie să fiți conștienți că jocurile de volatilitate ridicată de genul acesta vă pot lăsa să așteptați un timp între rotiri câștigătoare. Partea de flip este că premiile pot fi destul de mari în raport cu pariurile.

Vedeți dacă puteți să vă puneți dinții la premiile de top atunci când vă alăturați Anna Explorer în aventura ei de pe platforme desktop și mobile cu dinosaur rage slot. Cele mai bune cazinouri online au cele mai mari și mai bune oferte bonus de bun venit.

Partenerii cazinoului