Divine Fortune Slot Megaways

Netent

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Netent

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Mituri și legende, mitologie greacă

Divine Fortune Megaways

divine fortune Megaways Online Slot Review

Statuile grecești clasice flanchează cele 6 tamburi, iar alte imagini extrem de realiste includ un leu, griffin, medusa cu părul de șarpe și simbolurile minotaurului cu cap de taur. Pictogramele cărților de joc completează tambururile divine fortune Megaways slots joc, împreună cu simboluri bonus speciale, cum ar fi Pegasus, calul cu aripi.

Ca și alte sloturi care folosesc sistemul Megaways de pe site -urile de top online sloturi, veți vedea un număr diferit de simboluri pe tambururi, care variază de la 2 până la 7 până la 7. Acest lucru se schimbă la întâmplare pe fiecare rotire și dacă toate tambururile au numărul maxim de simboluri pe ele, aveți un imens 117.649 moduri diferite de a le alinia pentru un câștig.

Pe deasupra formatului Megaways, vă veți bucura, de asemenea, de funcții bonus, cum ar fi căderea wild respins, stacked simboluri sălbatice și un jocuri gratuite în rundă.

Cum să joci divine fortune Megaways Slots Game

Există o gamă largă de pariuri, cu opțiuni de la doar 0.10 pe rotire până la 100.00. Standardul Netent Se folosesc controale, ceea ce îl face un joc foarte ușor de configurat și pur și simplu selectați mize făcând clic pe butonul de monede de monede și alegând dintre opțiunile din vizualizare.

Puteți roti tambururile în modul automat pentru până la 1000x și le puteți grăbi în modul turbo. Desigur, divine fortune Megaways Slot Machine este complet compatibil cu PC -urile, Android, Windows și iOS Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile, astfel încât să puteți juca oriunde și ori de câte ori fără a sacrifica niciunul dintre stilul, caracteristicile sau premii potențiale.

Asigurați -vă că faceți clic pe fila"I" pentru a deschide un paytable, care listează cât de mult merită fiecare simbol atunci când aterizați în orice loc pe tambururi adiacente din stânga. Este posibil ca Medusa să fi fost un baddie în mitologia greacă antică, dar ea este cel mai răsplătitor simbol din acest joc, plătind înapoi 6x pariul tău dacă aterizează pe toate cele 6 mulinete.

divine fortune MEGAWAYS GRATUITĂ și alte caracteristici bonus

Mai multe dintre caracteristici sunt transmise de la original divine fortune slot, cum ar fi Pegasus fiind un simbol sălbatic cu puterea de a acționa ca alții, dacă este nevoie. Când acest simbol aterizează, apoi se aruncă un rând pentru o serie de căderi libere wild respins, și datorită megaways, asta ar putea însemna că obțineți 6 respine, sau poate doar unul singur.

Dacă apare un simbol sălbatic în timpul unui respin și aterizează în același loc deja preluat de un sălbatic care se încadrează, declanșează o caracteristică sălbatică pe sălbatică. Într -o animație fantastică, Pegasus se ridică și umple întreaga tambur cu sălbăticie, iar acestea, de asemenea, se înnebunesc, acordând respinsarea până când nu se mai rămâne niciunul.

Runda gratuită a rotirii divine fortune Jocul Megaways Slots începe ori de câte ori vedeți cel puțin 4 simboluri de împrăștiere simultan. Obțineți 10, 15 sau 20 de jocuri gratuite de la 4, 5 sau 6 împrăștiați, iar în această rundă, toate simbolurile Pegasus deblochează funcția sălbatică pe sălbatică.

De asemenea, colectați jetoane de bronz, argint și aur, care își umplu contoarele respective deasupra tamburelor. Completați acești contoare cu 5 jetoane potrivite pentru a câștiga un premiu bonus de 10x, 25x sau 500x miza dvs. Cinci jocuri suplimentare gratuite sunt ale tale cu fiecare apariție a simbolului împrăștiat, așa că ai putea vedea mult mai mult decât numărul inițial care se joacă înainte ca funcția să se încheie.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate a divine fortune Slotul Megaways

Jackpot -ul dvs. de pariuri 500x este egal cu 50.000.00 la cele mai mari mize. Este destul de scăzut și, cu siguranță, nicăieri aproape de jackpot -ul progresiv care a prezentat în versiunea originală a divine fortune Megaways Slot Machine.

Acesta este un joc de volatilitate medie, cu un procent mediu de rambursare pe termen lung de 96.09%.

Al nostru divine fortune Megaways Slot Verdict

Dacă nu vă deranjează pierderea unei caracteristici progresive de jackpot sau câștigul potențial maxim scăzut, divine fortune Megaways Slots Game este unul de care se vor bucura fanii miturilor grecești. Oricine dorește o lovitură la un premiu vast ar trebui să joace jocul original, care este încă disponibil.

Caracteristici precum Falling Wilds, The neobișnuit Wild on Wild Bonus și șansa de câștiguri suplimentare în timpul jocurilor gratuite, toate ajută la transformarea acestui lucru într-un slot plin de caracteristici. Este, de asemenea, un joc care arată fantastic pe platformele desktop și mobile, așa că uitați -vă la legendele Greciei antice atunci când jucați divine fortune Megaways Slot Machine la cazinourile noastre online de top.

Verificați mai multe sloturi de la Netent de mai jos

Partenerii cazinoului