Divine Fortune Slot

Netent

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

95.59%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, Grecia antică, mitologie greacă

Divine Fortune

divine fortune Recenzie slot online

Sloturile cu o temă greacă antică sunt mari attraction, și divine fortune Urmează subiectul în stil excelent. Statuile flanchează cele 5 mulinete, cu simboluri de carte în stil grecesc care se alătură minotaurului cu jumătate de om, Medusa cu părul de șarpe și Pegasus, calul zburător. Netent a oferit simbolurilor personajului o mulțime de detalii, pentru a vă asigura că jocul iese în evidență de atâția alții urmând o temă similară.

Este dotat cu controale ușor de utilizat și un interval de pariuri pentru a se potrivi cu toate bugetele și plătește atunci când se potrivesc simbolurilor pe oricare dintre cele 20 de linii de plată la unul dintre site -urile noastre de cazinou online recomandate. Caracteristicile bonusului vă stimulează câștigurile, cu simboluri sălbatice în expansiune umplând tambururi întregi, în mișcare sălbatice, rotiri gratuite și o rundă de jackpot unde puteți câștiga oricare dintre cele 3 premii uriașe.

Cum să joci divine fortune Jocuri mecanice

Selectați valoarea monedei dintr -un interval de 0.01 la 0.50, apoi pariați nivelul între 1 și 4 folosind butoane simple de săgeată. Se adaugă la o gamă de 0.20 până la 100.00 pe rotire, care este o răspândire standard pentru sloturi din Netent. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe un buton Max Bet și să activați modul de redare automată care se învârte pe tambururi pe cont propriu pentru până la 1000x.

Butonul"I" deschide playtable -ul, unde vedeți de câte ori puteți câștiga linia dvs. de la fiecare simbol, plus detalii despre caracteristicile suplimentare, cum ar fi premiul masiv progresiv jackpot. Este un joc foarte ușor de configurat și de utilizat, în timp ce totul arată și se joacă în același mod pe PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile.

Rotiri gratuite și altele divine fortune Caracteristici bonus

Pegasus este simbolul sălbatic și poate acționa ca toate, cu excepția pictogramei de rotiri gratuite și monedă de aur pentru a ajuta la finalizarea unei combinații. Odată ce colectați premii dintr -un spin, orice sălbăticie, indiferent dacă au făcut parte din victorie sau nu, se va muta pe 1 rând pentru un respin în cădere sălbatică. Acestea continuă până când nu mai sunt simboluri sălbatice.

Dacă un simbol sălbatic aterizează în spatele unui sălbatic care se încadrează, acesta se extinde pentru a umple întreaga tambur într -o animație impresionantă în care calul se ridică și își aruncă aripile. La următoarele rotiri, veți avea 2 sălbăticie în cădere care ajută la crearea de câștiguri.

Câștigați 5, 8 sau 12 rotiri gratuite atunci când simbolul de împrăștiere bonus aterizează în orice 3, 4 sau 5 locuri. Pentru a stimula șansele de a câștiga combinații, toate sălbăticile se extind pentru a umple tamburi.

Punctul culminant al divine fortune Jocul sloturilor trebuie să fie caracteristica progresivă a jackpot -ului. Un procent din toate mizele plasate pe joc este lăsat deoparte, construind valoarea jackpot până când un jucător norocos aterizează combinația potrivită pentru a câștiga premiul.

Începe când cel puțin 3 simboluri de monedă de aur aterizează deodată. Acestea se blochează pe loc, pe măsură ce restul tambururilor resping încă de 3 ori. Dacă apar mai multe monede, ele se blochează și pe tambururi și mai primești încă 3 rotiri. Acest lucru continuă până când nu aterizat monede pentru 3 rotiri consecutive, după care primiți plătit între 10x și 100x pentru fiecare monedă sau colectați un jackpot.

Un jackpot minor este al tău dacă un rând complet se umple de monede, în timp ce majorul este revendicat dacă 2 rânduri au monede chiar peste ele. Completați toate cele 3 rânduri cu simboluri de monedă de aur pentru a câștiga mega jackpot, care începe de la 10.000.00 și se ridică de acolo.

Caracteristici de slot

divine fortune Slot Machine Maximum Wins, RTP și volatilitate

Puteți câștiga 3000x pariul dvs. total în jocurile de bază și la cele mai mari mize, asta este egal cu 300.000.00. În funcție de cât timp a trecut de la ultima dată, aceasta poate fi mai mult decât mega jackpot.

divine fortune este un joc de volatilitate medie până la mare, cu randamente mai bune decât medii de 96.59%.

Al nostru divine fortune Rating slot

Combinația dintre o temă populară, bonusuri interesante și potențialul de plăți uriașe au făcut ca au făcut ca divine fortune slot una dintre stelele Netent gamă. Arată bine pe platformele desktop și mobile, iar respinările, căderea sălbatică, extinderea sălbăticilor și jocurile gratuite pot aduce toate recompense mari.

Odată declanșat, vi se garantează să câștigați ceva din runda bonusului jackpot, cu simbolurile valoroase ale monedei în valoare de până la 100x miza dvs. A cânta la divine fortune slot la cazinourile noastre online de top și puteți chiar să scoateți mega jackpot din această rundă.

Partenerii cazinoului

Face divine fortune Oferiți bonusuri de spin gratuite?

Este divine fortune un joc de sloturi plăcut pentru a juca?

Unde pot vedea cele mai bune recenzii despre sloturi divine fortune?

Când a fost divine fortune eliberată?

Cine a dezvoltat divine fortune joc de sloturi?

Care este pariul minim divine fortune?

Care este pariul maxim divine fortune?

Câți bani puteți câștiga divine fortune?

Unde este cel mai bun loc de jucat divine fortune?

Poate sa divine fortune să fie jucat pe dispozitive mobile?