Dj Wild Slot

ELK Studios

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

170.000.00 USD

Subiect

Celebrități, fructe, muzică

Dj Wild

dj wild Recenzie slot online

dj wild de ELK Studios este un joc de 5 tambur, 3 rânduri care oferă imagini tehnologice de înaltă calitate. Designul întunecat se amestecă cu nuanțe de violet profund și include simboluri de fructe bijuterii și echipamente DJ. Puteți activa până la 20 de linii de plată pentru a vă crește șansa de a câștiga premiul jackpot de 170.000 de monede. 10 line de plată oferă ambele plăți care creează un total de 20 de linii de plată.

După cum sugerează și numele, jocul oferă mai multe caracteristici sălbatice care includ Wilds în expansiune, Sticky Wilds, Respins și un simbol al Jackpot Wild. Acest joc dinamic permite să se formeze linii câștigătoare în mai multe direcții de -a lungul tamburelor. O varietate de efecte vizuale unice permite dj wild slot pentru a conține divertisment superb.

dj wild Reguli de sloturi online

dj wild Slot fuzionează jocuri de înaltă tehnologie cu ușurință și simplitate. Acest lucru permite jocului să apeleze la o audiență mai largă și permite chiar și jucătorilor de sloturi neexperimentate. Mai mult, jocul este disponibil pe toate dispozitivele și acesta include dispozitive mobile, desktop și tablete. Așa cum este cazul celor mai moderne jocuri de sloturi, jucătorii pot accesa dj wild pe toate dispozitivele mobile, cum ar fi Android și iOS. Dacă doriți să vizualizați plata, navigați la fila Meniu din stânga sus a ecranului.

Fila Monede din partea dreaptă jos vă va permite să vă activați pariurile. dj wild slotul oferă un interval de pariuri de la 0.25 de monede până la 100 de monede pe spin. Suma pe care o alegeți pentru a paria va determina suma pe care o puteți câștiga. Există potențialul de a câștiga până la 170.000 de monede dacă sunteți dispus să participați la un pariu mai mare. Navigați la controalele"Start" din dreapta tambururilor atunci când sunteți gata să vă jucați.

dj wild Caracteristici speciale și rotiri bonus

Dacă vă plac caracteristicile sălbatice, asigurați -vă că consultați acest joc interesant. dj wild Slotul are o selecție distractivă de caracteristici bonus care include o serie de completări sălbatice. dj wild Simbolul va declanșa extinderea wild respin caracteristici, precum și înlocuitor pentru alte simboluri. Sunt 5 diferite dj wild simboluri care pot apărea vertical sau orizontal pe grilă. Dacă aveți noroc, puteți ateriza simbolul Jackpot Wild pe tamburul din mijloc. Dacă o faceți, veți primi un premiu de câștig instantaneu de 50.000 de monede.

Fiecare dj wild simbolul pe care îl aterizezi va deveni un sălbatic în expansiune. De asemenea, veți primi un respin în timpul căruia sălbăticile în expansiune devin sălbatice lipicioase. Mai mult dj wildS se va alătura tamburelor atunci când utilizați rotirile gratuite. Dacă pe ecran sunt prezenți destule sălbatici, jocul va declanșa automat funcția Jackpot Wild. Funcția de ambele drumuri este o caracteristică neobișnuită a jocului care transformă cele 10 linii de plată în 20 de linii de plată.

Caracteristici de slot

dj wild Jackpot Win, RTP și volatilitate

dj wild Slot Machine are o cantitate solidă de jackpot de 170.000 de monede. Este ușor de acumulat câștiguri, deoarece selecția caracteristicilor sălbatice poate determina jocul să escaladeze rapid. Jocul de bază este de asemenea plin de satisfacții și oferă recompense de până la 1000x miza dvs. Ca un slot de varianță medie, dj wild are un RTP de 96.30%. Funcția Jackpot Wild este un alt plus excelent care poate duce la un premiu de câștig instantaneu de 50.000 de monede instantanee.

dj wild Rezumat și jocuri similare

dj wild slotul este un joc dinamic și inovator, care garantează emoția și distracția. Puteți primi până la 170.000 de monede în timp ce vă bucurați de pariuri maxime de până la 100 de monede pe spin. Caracteristicile unice și inovatoare includ ambele plăți care au ca rezultat dublarea liniilor de plată, câștiguri instantanee, rotiri gratuite și jocuri bonus. Dacă vă bucurați de bonusuri sălbatice, vă va plăcea varietatea de caracteristici sălbatice care includ sălbăticie lipicioasă, Wilds în expansiune și o caracteristică sălbatică jackpot.

Vezi mai multe jocuri de la ELK Studios la oricare dintre site -urile noastre de cazinou recomandate. Păstrând tema de înaltă tehnologie, puteți juca jocuri precum slotul Electric Sam. Jocul oferă caracteristici interesante, cum ar fi rotiri gratuite, electric sam sălbatic, sălbăticie lipicioasă, multiplicatori și simboluri de implementare. Accesați lista noastră de cazinouri cu bani reali, unde veți găsi o selecție largă de cele mai bune platforme de jocuri online.

Partenerii cazinoului