Doctor Love Pe Slot De Vacanță

Nextgen

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.42%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

40.000.00 USD

Subiect

Insula tropicală, stil de viață de lux

Doctor Love În Vacanță

doctor love în vacanță recenzie slot online

Luând Nextgen Doctor popular într -o vacanță în Hawaii, doctor love În vacanță slotul online este o mașină de varianță medie pentru orice fan al primului joc care caută mai multe recompense. La fel ca primul slot din serie, acest joc vă oferă un ecran cu 5 roli cu 20 de linii de plată active, dar și unele bonusuri de simboluri sălbatice plină de satisfacții plătite de Doctor însuși. A cânta la doctor love pe slotul de vacanță cu bani reali și să vă bucurați de un târg (95.425%) sesiune pe orice dispozitiv pe care îl doriți și faceți o lovitură la plăți care ajung până la 100.000 de monede pe pariu!

În cazul în care această continuare diferă de primul joc nu este doar în tema sa, ci și în plata sa. Deși bonusurile gratuite cu rotiri cu premii triplate sunt disponibile în ambele jocuri, acest slot adaugă, de asemenea, beneficiul plăților sălbatice dublate pentru a vă ajuta să vă bancați mai mult fără a plăti suplimentar. Pentru mai multe despre premiile și plățile bonus, asigurați -vă că citiți ghidul nostru complet pentru doctor love în vacanță de Nextgen.

doctor love la configurarea vacanței și plățile

Datorită controalelor sale intuitive și a liniilor de plată active, doctor love În vacanță, slotul online nu este ușor de jucat, ci și destul de accesibil. Înainte de a începe să vă jucați cu bani reali pe un site de sloturi online, va trebui să utilizați doar butoanele BET din stânga jos pentru a selecta numărul de linii de plată pe care doriți să le plătiți și să alegeți dimensiunea monedei (pariu de plată). Prin modificarea acestor controale, puteți seta pariul să fie până la 0.01 credite pe spin, până la 200 de credite și oriunde între ele.

După ce vă ajustați miza, este posibil să doriți să apăsați butonul"I" de pe ecran și să aruncați o privire asupra plății înainte de a începe sesiunea. În interiorul acesteia, veți găsi toate cele 12 simboluri ale slotului, unele dintre ele plătind pentru secvențe de două zile și toate oferind plăți în monede. Simbolurile cu valoare scăzută plătesc între 5 și 150 de monede pe secvență, în funcție de pictogramă, în timp ce simbolurile mai mari pot plăti până la 1.000 sau 5.000 de monede pentru o singură combinație de cinci ani. Și datorită bonusurilor multiplicatoare ale slotului, veți avea, de asemenea, o oportunitate specială de a câștiga dublu sau triplu aceste premii, activând unele dintre funcțiile suplimentare.

Ca majoritatea NextgenSlot -uri lovite, doctor love În vacanță, slotul online vine și într-un pachet mobil-friendly. Jocul funcționează cu toate dispozitivele bazate pe Android și iOS care acceptă HTML5, inclusiv o varietate de tablete și smartphone-uri mai vechi.

doctor love pe bonusuri de vacanță și gameplay

Odată ce va începe vacanța, va fi în funcție de simbolurile potrivite ale jocului pentru a vă oferi câteva premii. Ceea ce este neobișnuit cu privire la acest slot special este că plătește chiar și atunci când potriviți două simboluri împreună, ceea ce vă oferă un raport de succes mai bun în timp ce jucați cu bani reali și plăți mai frecvente. Așadar, pentru a câștiga câteva premii, va trebui să potriviți cel puțin două dintre aceleași simboluri pe o linie de plată, consecutiv și începând cu primul tambur din stânga dvs.

Vă ajută să câștigați mai mult în fiecare sesiune sunt cele două simboluri bonus ale slotului. Prima dintre pictogramele bonusului este Doctor Wild, care poate plăti premii și înlocui alte simboluri din joc pentru a vă ajuta să colectați câteva plăți suplimentare. Când înlocuiți, acest simbol va dubla, de asemenea, orice premiu vă ajută să câștigați, oferindu -vă șansa de a câștiga până la 2.000 de monede pe secvență. Și atunci când nu se înlocuiește, The Wild poate plăti cele mai mari recompense din joc, cele care trec până la 5.000 de monede pe secvență sau până la 50.000 de credite atunci când se joacă cu Max Bet (10 credite max monede dimensiune x 5.000 monede).

Al doilea simbol bonus din doctor love În vacanță slotul online este împrăștierea tabloului de surf care poate declanșa premii indiferent de liniile de plată, locația sau direcția. Ceea ce este special în această pictogramă este faptul că plătește premii în numerar care sunt înmulțite cu pariul dvs. total și declanșează jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite în același timp. Colectați două sau mai multe dintre împrăștiații într-un singur spin și puteți câștiga o plată de 2-100x miza dvs. (până la 20.000 de credite la Max Bet). Colectați cel puțin trei și puteți câștiga atât un premiu în bani, cât și un bonus de 12, 16 sau 20 de rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri colectate. Și pe măsură ce glazura de pe tort, slotul va tripla și orice premiu câștigați în timpul bonusului de rotiri gratuite, dar vă va oferi, de asemenea, șansa de a retrage bonusul colectând mai multe simboluri de împrăștiere.

Caracteristici de slot

doctor love în rezumatul vacanței

Cu bonusurile și tema îmbunătățită, doctor love În vacanță, slotul online va atrage toți fanii primului joc. Varianța este medie, oferindu -vă o sesiune echilibrată de fiecare dată, iar rata de succes este mai mare, oferindu -vă mai multe victorii în timp ce jucați cu numerar real. Dacă sunteți în căutarea sloturilor casual care oferă oportunități de plată bune, dar nu sunt la fel de riscante, acesta este jocul dvs. Joacă -te cu numerar real și s -ar putea să obții doar o parte din premiul principal de 100.000 de monede.

Pentru jucătorii care caută ceva cu o variație diferită, vă sugerăm să aruncați o privire la unii Nextgensunt alte jocuri populare. Pentru o mașină de varianță mai casual, cu medii mici, puteți încerca primul doctor love slot care îți oferă o mare parte din aceleași accesorii, dar minus dublarea sălbatică. Și dacă preferați să jucați mai multe sloturi volatile care oferă o șansă pentru randamente mai mari, puteți verifica în schimb neobișnuitul medusa megaways sau mergeți pentru 300 shields Extremă - NextgenSlotul inspirat de Sparta, care vă permite să câștigați premii care sunt înmulțite cu până la 300x!

Puteți căuta aceste sloturi și multe altele la unul dintre site -urile noastre de cazinou recomandate.

Partenerii cazinoului