Slot Pentru Câini

High 5 Games

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

94.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, stil de viață de lux

Dogs

Recenzie pentru sloturi online pentru câini

Câinii sunt întotdeauna plăcuți de privit și asta este exact ceea ce High 5 Games aveau în minte când au creat slotul câinilor. Cu Huskies, Retrievers și Pitbulls, acest slot drăguț oferă plăți excelente pe 30 de linii de plată. Este unul dintre cele mai populare jocuri din studio și vine cu un aspect 5x3. Adăugați fotografiile câinelui la amestec și este clar că acest slot nu este tot scoarța și nu este mușcătură.

Menține lucrurile interesante cu un joc de bonus de jocuri gratuit și simboluri împărțite. Slotul pentru câini nu -și aruncă doar coada fără niciun scop - este un joc frumos conceput, cu caracteristici excelente, care vor atrage proprietarii de câini și fani.

Cum să joci câini online slot

Slotul pentru câini prezintă un aspect și configurare familiare. Tot ce trebuie să faceți este să vă setați dimensiunea pariului, să rotiți tambururile și să vă bucurați. Puteți plasa pariuri de la 0.01 până la 10.00 pe linie pentru un pariu total de 300. Dacă aveți noroc, puteți câștiga premii înalte pentru cer. Pe tambururi, veți vedea poze cu rase de câini familiare, cu pitbull fiind cel mai înalt simbol. The Wild este logo -ul câinilor în timp ce împrăștierea este un 4. Orice 4 dintre aceste simboluri plătesc 2, cu un potențial simbol al 5 -lea și al 6 -lea exclus din combo -ul câștigător al împrăștierii. La fel ca în cazul simbolurilor obișnuite, 2 sălbăticie sau scute contează ca 2 huskies, pitbulls sau orice alte rase de câini.

Puteți roti cu ușurință pe toate dispozitivele Android și iOS. Reglați -vă dimensiunea pariului, apăsați butonul de rotire (sau utilizați Autoplay) și lăsați timpurile bune să se rostogolească la unul dintre site -urile noastre de top online!

Caracteristici câini și rotiri gratuite

Inițiarea rundei bonusului este simplă. De îndată ce trei împrăștieri de scindare sau o scindare împărțită și un singur teren de împrăștiere pe tambururi, veți primi o serie de rotiri gratuite. Trei labe despărțite de scindare vă câștigă 12 rotiri gratuite, în timp ce cealaltă combinație vă oferă 6. Este o rundă de bonus de rotiri gratuite destul de de bază. În plus, primești și mai mulți câini pe tambururi și nu există prea mulți câini drăguți.

În timpul rundei bonus, ai grijă de Huskies. Split-Symbol Huskies contează ca 2 pe o linie și, spre deosebire de jocul de bază, puteți ateriza până la 10 dintre acestea și puteți câștiga premii glorioase în valoare de până la 10.000x, pariul dvs. Zece din orice altă rasă de câini vă va ateriza în continuare un premiu frumos, dar Huskies plătește în mod clar cel mai mult. Jocul folosește diferite tamburi în runda bonusului și nu puteți ateriza mai multe jocuri gratuite. Când jocurile gratuite și -au desfășurat cursul, funcția se încheie. Din păcate, aceasta este singura caracteristică bonus. Datorită caracteristicii despărțitoare și potențialului de a ateriza până la 10 câini, este un bonus cu plată mare, cu siguranță vă va plăcea.

Caracteristici de slot

Câini Maximul câștig, RTP și volatilitate

Câini de High 5 Games Poate fi drăguț, dar are premii care pot ajunge până la 300.000.00! Acest joc de volatilitate medie are un RTP de 94.90%.

Verdict pentru câini și sloturi online similare

High 5 Games a reușit să surprindă frumusețea anumitor rase de câini într -un mod plin de satisfacții. Nu este cel mai impresionant slot din punct de vedere tehnic, dar oferă recompense solide și huskies glorioase. Ce mai ai putea dori? Datorită gamei excelente de pariuri, noii veniți se pot bucura și ei.

Dacă sunteți în câini (și cine nu este?), Pragmatic PlayCasa pentru câini este un slot pe care cu siguranță îl vei dori. Veți obține câini drăguți pe tambururi și sălbatice lipicioase ca bonus.

Iubitorii de câini ar trebui să verifice Nextgen'S wonder hounds. Un slot de varianță medie cu un RTP solid și un câștig potențial de 100.000.00.

Fanii câinilor nu sunt singurii care obțin dragoste în industria sloturilor online. Dacă sunteți mai mult o persoană pentru pisici, nu vă faceți griji-există și multe jocuri cu sloturi cu temă pentru pisici.

Partenerii cazinoului