Dolphin Reef Slot

Nextgen

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, sub apă

Dolphin Reef

dolphin reef Recenzie slot online

Bine ați venit în regatul subacvatic al oceanului, unde delfinii se plimbă în adâncurile mărilor și piepturile de comori ascunse îi așteaptă pe cei care se joacă cu numerar real. Unul dintre cele mai ușoare Nextgen Slot Machines pentru a juca, dolphin reef Slotul online oferă Punters un joc simplu de varianță medie cu 5 tamburi, 25 de linii de plată active și un RTP corect de 95%. Cu designul și premiile sale prietenoase pentru mobil, care ajung până la 125.000 de monede pe un singur spin, dolphin reef de Nextgen Cu siguranță poate merita timpul tău.

Ceea ce face ca acest slot să -i atingă wild respin Caracteristică, care poate declanșa mai multe respingeri cu sălbăticie extinsă în timpul căreia puteți câștiga mai mult de câteva premii de împrăștiere pentru a vă completa Bankroll. Cu limitele de pariuri largi dolphin reef Oferte de slot, această caracteristică suplimentară poate ajunge să fie destul de plină de satisfacții în timpul jocului cu bani reali. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre bonusurile și premiile din ghidul nostru complet de mai jos și pregătiți -vă să vă găsiți comoara ascunsă astăzi.

dolphin reef Controluri și configurarea sloturilor

Datorită designului său simplu și a limitelor largi de pariuri, dolphin reef Slotul online poate fi jucat de oricine, indiferent de bugetul sau experiența anterioară. Pentru a începe jocul, va trebui să utilizați controalele de pariuri pe ecran pentru a selecta ce linii de plată doriți să activați și să alegeți dimensiunea monedelor dvs. (pariu pe linie). Minimul pe care îl puteți cheltui pe rotire este doar 0.01 Credit atunci când se joacă cu o linie de plată, în timp ce pariul maxim poate merge până la 250 de credite.

După ce vă ajustați pariul, este posibil să doriți să apăsați butonul"Informații" și să aruncați o privire asupra plății de plată a jocului. În interiorul său, puteți arunca o privire mai atentă asupra celor 12 simboluri plătitoare ale slotului, dar și la premiile lor, care vă sunt arătate în monede. Cele mai mici plăți oferite în joc sunt date de pictogramele cărților, care pot plăti între 5 și 250 de monede pe secvență. Simbolurile imaginii plătesc mai bine, oferindu -vă premii cuprinse între 2 și 5.000 de monede pe secvență. Ceea ce este neobișnuit cu privire la aceste simboluri este faptul că plătesc și pentru combinații de două zile, oferindu-vă declanșatoare de premii mai frecvente în timp ce vă jucați cu numerar real.

Pentru jucătorii mobile, dolphin reef Slotul online este disponibil și într -un format compact, unul care prezintă mai puține controale de ecran. Puteți juca jocul pe aproape orice tabletă și smartphone Android, dar și dispozitive iPhone și iPad. Pentru a seta pariul sau accesarea plății în timp ce utilizați telefonul, trebuie doar să apăsați butonul Setări din colțul din dreapta jos. După ce faceți acest lucru, atingeți doar controlul rotativ pentru a vă da drumul la sesiune.

dolphin reef Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Pentru a câștiga unele dintre comorile mărilor, va trebui să potriviți unele simboluri în timp ce jucați cu bani reali. De fiecare dată când două, trei sau mai multe dintre aceleași simboluri apar consecutiv pe orice linie de plată activă, începând de la prima tambur din stânga ta, dolphin reef slotul online vă va plăti unul dintre premiile sale. Simbolurile pe care doriți să le urmăriți sunt țestoasa și peștele de clovn, deoarece aceste pictograme plătesc cele mai mari randamente, până la 1.000 și 5.000 de monede pe secvență, respectiv.

Alte simboluri pe care, de asemenea, veți dori să le colectați mai des sunt simbolurile pieptului de comoară și al delfinilor, care aici servesc ca pictograme de bonusuri împrăștiate și sălbatice. Scaratele pieptului de comori pot declanșa premii de până la 100 de miza dvs. (2.500 de monede), indiferent dacă le colectați consecutiv, pe o linie de plată sau de la stânga la dreapta. Pe de altă parte, Dolphin Wilds poate înlocui toate simbolurile din paytable, inclusiv împrăștierea, dar, de asemenea, declanșează jocul bonusului respins.

Când doi dintre delfini sălbatici aterizează pe tambururi două și patru în același timp, vor declanșa bonusul respins după ce toate premiile sunt plătite. La începutul caracteristicii bonus, The Wilds se va extinde pentru a umple ambele tambururi cu simboluri sălbatice și apoi va declanșa 5 respins de tambururi, trei și cinci. În timpul fiecăruia dintre aceste respingeri, veți avea șansa de a câștiga plăți de împrăștiere multiple și gratuite, care vor fi adăugate la soldul dvs. împreună cu orice alte câștiguri de plată. Aliniați combinația potrivită de simboluri și puteți declanșa doar acel jackpot de 125.000 de monede!

Caracteristici de slot

dolphin reef Concluzie

Simplu, accesibil și echipat cu bonusuri atractive, dolphin reef Slotul online este un joc pe care oricine îl poate găsi atrăgător, mai ales dacă se află în sloturi subacvatice. Dacă vă plac mașinile cu sloturi cu varianță medie care vă oferă limite largi de pariuri, acest joc va merita cu siguranță timpul. Cu până la patru simboluri care plătesc premii de două lucruri, acest slot vă va oferi o rată de succes mai mare în timp ce jucați în numerar real decât alte jocuri similare, care plătesc doar pentru combinații de trei și mai mult. Și datorită pictogramelor sale de mare valoare, dolphin reef De asemenea, vă va permite să faceți o lovitură la câștigarea a 125.000 de monede cu un singur pariu!

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea a ceva și mai plină de satisfacții, dar și mai riscant, puteți consulta și unele dintre NextgenMașini de mare variație pe pagina noastră de sloturi dedicate. Vă sugerăm slotul Wild 3, care vă oferă o grafică fantastică, pachete laterale speciale și misiuni pe care le puteți completa pentru a debloca niveluri suplimentare de bonus în care puteți câștiga o varietate de premii instantanee. Și dacă doriți mai multe șanse de câștigare pe spin, puteți verifica NextgenEste nou medusa megaways slot. O parte din popularul serial Medusa, acest joc unic nu are doar bonusuri de rotiri gratuite de oferit, dar are și un ecran în expansiune care vă poate oferi până la 117.649 moduri de a câștiga în fiecare rundă.

Încercați aceste sloturi la oricare dintre site -urile noastre de cazinou recomandate și alegeți un bonus de bun venit în timp ce sunteți la el.

Partenerii cazinoului