Dubla Da Vinci Slot Cu Diamante

High 5 Games

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

94.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, stil de viață de lux, istorie

Double Da Vinci Diamante

Dubla da vinci Revizuirea slotului online cu diamante

Una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le -a asistat umanitatea este un fenomen de cultură. Este o inspirație majoră pentru dezvoltatorii de sloturi. High 5 Games au lucrat dublu da vinci Diamante care face justiția inventatorului renascentist.

Acest joc oferă 40 de pariuri și un aspect standard 5x3. Veți primi recompense atunci când aterizați maestrul renascentist pe tambururi. Un slot cu aspect simplu, cu un potențial mare de câștig.

O continuare a IGT'S da vinci Diamante, dublează tambururile și distracția în timp ce dublează și caracteristicile. Datorită simbolurilor divizate, puteți câștiga mult în rotundul gratuit al jocului. Dacă sunteți în istoria artei, cu siguranță ar trebui să vă dublați pe dublu da vinci Slot cu diamante, disponibil pe site -urile noastre recomandate de cazinouri online.

Cum să joci dublu da vinci Slot online cu diamante

Dubla da vinci Diamantele nu diferă prea mult de original. Ceea ce diferă este faptul că obțineți simboluri duble. Toate simbolurile pot apărea ca simboluri împărțite în valoare de două ori originalul. Puteți obține 10 simboluri speciale pe tambururi cu dublul plății. Puteți paria între 0.01 și 40 de monede pe spin. Zece simboluri de pe tambururi aduc cele mai mari premii. Lady With a Ermine promite un premiu în valoare de 750x miza ta, în timp ce Mona Lisa le depășește pe toate cu un premiu de 10.000x.

Simbolul sălbatic se potrivește cu orice alt simbol, cu excepția împrăștierii. Distmpleta din acest joc este caracteristică, deoarece declanșează așa-numita caracteristică a tambururilor care adaugă straturi de distracție și premii la un slot deja excelent. Orice 3 scute de pe tambururi vă aduc și recompense, făcând simbolul special unul dintre cele mai importante din joc.

Dubla da vinci Diamante caracteristici și rotiri gratuite

Pentru a începe jocul bonus, Land 3 simboluri de joc gratuit identice oriunde pe tambururi. Veți câștiga 6 până la 16 rotiri gratuite în funcție de simboluri. Scatterul apare doar pe tambururi 1, 2 și 3 și poate fi înlocuit de sălbăticia care se potrivește cu toate simbolurile. Tambururile 1, 2 și 3 sunt, de asemenea, acolo unde apar sălbatici. Toate combinațiile câștigătoare trebuie să conțină un alt simbol pe lângă sălbăticie sau împrăștiat.

Runda bonus este locul în care intră în joc caracteristica Tumbling Tamburs. Este activat de orice combinație câștigătoare, inclusiv câștiguri de împrăștiere. Ori de câte ori există un câștig, toate simbolurile implicate dispar. Pozițiile goale se umplu cu simboluri de poticnire de sus. După ce fiecare se termină, slotul calculează câștigă cu doar scute și alte simboluri speciale. Tamburele nu încetează să se târască până nu există combosuri câștigătoare - după aceea, caracteristica se încheie.

Nu există jocuri gratuite suplimentare. Dacă urcați pe un rol câștigător, adăugarea tambururilor în timpul rundei bonus poate scrie câștiguri mari. Numărul de simboluri plătite în jocul bonus este lovit până la 10. Datorită simbolurilor divizate, acolo se află marile victorii.

Caracteristici de slot

Dubla da vinci Diamonds Maximum Win, RTP și volatilitate

Stai pe spate și relaxează -te în timp ce te bucuri de un joc de varianță scăzută în dublu da vinci Slot cu diamante de High 5 Games. Slotul are un RTP de 94.90% și pot plăti până la 200.000.00.

Dubla da vinci Verdict de diamante și sloturi online similare

Dubla da vinci Diamonds aduce duble premii și distracție de la predecesorii săi. La fel ca IGTSlotul lui, prezintă aceleași simboluri și joc familiar. Când vine vorba de acest slot, nu vi se cere să redați originalul înainte de a pune mâinile pe continuare. Datorită simbolurilor divizate și a tambururilor de tumbling, sunt multe de câștigat. Este un slot cu varianță mică, cu plăți solide. Îl puteți juca și pe Mobile - celebrele tablouri ale maestrului arată excelent pe ecrane mai mici.

Iubitorii de artă pot găsi alte jocuri cu sloturi similare cu acesta. Originalul da vinci Diamante de IGT Cu siguranță se răsucește în minte cu un joc aproape complet similar.

Dacă sunteți fan al maestrului pictor, Red TigerEste nou da vinciSuper Lines Mysteries promite un joc excelent și plăți mari cu doar 9 linii de plată.

Partenerii cazinoului