Dr. Jekyll Merge Slot Sălbatic

Barcrest

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

98.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, polițiști și tâlhari, sci-fi

Dr. Jekyll Goes Wild

DR. Jekyll Goes Wild Online Slot Review

Bine ați venit în Old Victorian England - unde un maniac terifiant călărește străzi întunecate, speriați oamenii și dând bonusuri masive. Inspirat de povestea clasică gotică, DR. Jekyll Goes Wild Slot este unul dintre BarcrestCele mai emoționante jocuri, atât din punct de vedere al graficii, cât și al coloanei sonore, dar și premii și premii.

În afară de prezentarea sa atrăgătoare, ceea ce face ca această mașină de slot să fie o plăcere de jucat este gama sa de caracteristici. Aveți două tipuri de rotiri gratuite, inclusiv unul cu rotiri nelimitate și sălbatice lipicioase, dar și un pariu lateral care vă permite să cumpărați un joc special în care puteți obține bonusuri mai mari și mai bune. Aflați mai multe despre fiecare dintre aceste suplimente citind ghidul nostru complet pentru DR. Jekyll merge sălbatic Barcrest.

dr jekyll goes wild Slot online: Cum să te joci

Ca multe oferte de la BarcrestLinia de sloturi online, DR. Jekyll Goes Wild este ușor de jucat și vine cu pariuri laterale speciale pentru pariuri. Utilizați controlul BET de linie pentru a vă configura pachetul între 0.10 și 500 de credite pe rotire și apoi apăsați butonul de rotire pentru a începe să joace în mod obișnuit. Sau, dacă doriți să introduceți jocul Bonus Big Bet, puteți utiliza, de asemenea, butonul din dreptul dvs. de a plăti 20-50 de credite pentru 5 rotiri speciale.

DR. Jekyll Goes Wild oferă un RTP diferit în funcție de dimensiunea pariu și de jocul pe care îl joci. Dar ceea ce nu se schimbă odată cu pariul dvs. sunt premiile dvs., care rămân rezolvate în permanență.

Pentru a vedea toate recompensele disponibile, dar citiți mai multe despre orice altă caracteristică a jocului, trebuie doar să apăsați butonul"I" ecranul dvs. pentru a deschide plata de plată. În ea, veți găsi 10 simboluri individuale, toate plătind în monede. Potriviți o parte din pictogramele cardului pentru premii mai mici de 5-200 de monede pe secvență sau colectați unele dintre simbolurile imaginii pentru a obține recompense de până la 500 de monede.

Ca un nou slot, DR. Jekyll Goes Wild este disponibil și pe dispozitivele mobile iOS sau Android. Jocul mobil prezintă două meniuri de extragere utile la stânga și la dreapta, care vă permit să vă ajustați pariul și să intrați în jocul Paytable sau la Marele Bet Bet. De asemenea, aveți un control dedicat autoplay -ului pentru momentul în care doriți să faceți o pauză de la învârtirea manuală.

Caracteristici și rotiri gratuite pe DR. Jekyll merge sălbatic

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre dr. Jekyll Goes Wild Slot este că vă oferă două moduri de a juca un joc de sloturi cu bani reali: pariu obișnuit și mare. Indiferent de modul pe care îl utilizați, veți fi întotdeauna plătit doar atunci când colectați două sau mai multe simboluri identice într-o secvență de la stânga la orice linie de plată. În afară de a oferi 10 simboluri de bază pentru declanșarea premiilor, slotul vă oferă, de asemenea, un simbol sălbatic care poate înlocui și debloca un joc de bonus nelimitat gratuit la rotiri gratuite.

Pentru a activa un bonus de 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, va trebui să colectați trei, patru sau cinci simboluri de împrăștiere pe ecran. Odată ce rotirile gratuite sunt activate, slotul vă va oferi, de asemenea, șansa de a câștiga 3-20 mai multe rotiri gratuite, colectând unele dintre simbolurile sălbatice în timpul caracteristicii. Și dacă simbolul sălbatic apare împreună cu un simbol al balonului de laborator în timpul bonusului dvs., slotul va activa caracteristica specială nelimitată a rotirilor Hyde Spins.

Această caracteristică este un bonus secundar de rotiri gratuite cu sălbăticie lipicioasă, care poate dura până când este oprit de un simbol de clepsidră pe tamburul 5. Clelicța poate deveni roșie sau verde după ce pare să se oprească sau să continue, respectiv, rotirile nelimitate. Dacă este oprit, jocul vă va transporta imediat la primul nivel de rotiri gratuite pentru a juca restul bonusului dvs.

O altă caracteristică specială în DR. Jekyll Goes Wild Slot Machine este marele joc de pariu pe care îl puteți cumpăra pentru 20-50 de credite. Acest joc vine pe cinci niveluri, fiecare oferindu -vă 5 rotiri cu un traseu bonus diferit pe care îl puteți completa pentru a câștiga până la 75 de runde de rotiri gratuite. Și în afară de a vă oferi o șansă mai bună la bonusuri, jocul Big Bet se mândrește și cu cel mai mare RTP de 98.20%.

Caracteristici de slot

DR. Jekyll Goes Wild RTP, variație și câștig maxim

Cu cele 10 linii de plată fixe, limite de pariuri uriașe și bonusuri pentru care puteți plăti, acest slot de varianță medie va fi un fior pentru a juca pe orice dispozitiv.

Oferind nu numai premii pentru sloturi de bani reali de până la 250.000 de credite, ci și o șansă de a vă ajusta RTP -ul de la 94.20% până la 98.20%, dr. Jekyll Goes Wild Slot Machine este un joc la care te vei întoarce des.

Nu numai că slotul vă oferă o gamă largă de dimensiuni de pariuri și un joc echilibrat de varianță medie, cu un RTP bun, dar vă permite, de asemenea, să vă cumpărați drumul într-un joc lateral mai echitabil, unde așteaptă bonusuri mai mari. În plus, primiți premii cu bani reali de până la 250.000 de credite, ceea ce implică rata de lovire mai mică, nu sunt doar o promisiune goală.

DR. Jekyll merge verdict sălbatic și sloturi online similare

Ca unul dintre BarcrestCele mai creative sloturi creative, DR. Jekyll Goes Wild este un joc pentru orice jucător care caută divertisment de top și flexibilitate de pariuri care nu pot fi găsite peste tot.

Gameplay-ul echilibrat cu varianță medie combinat cu acel RTP, High Max Win și Opțiuni de rotiri gratuite, este un câștigător. Ce altceva ai nevoie cu adevărat de pe site -urile de top online?

Cu toate acestea, dacă jocurile de varianță medie nu se potrivesc gustului dvs., puteți consulta și oricare dintre cele mai bine cotate Barcrest cazinouri online din acest studio tradițional. Pentru jocuri cu volatilitate ridicată, cu opțiuni de pariu mari și până la 100 de linii de plată, puteți încerca soldier of rome Sau mergeți pentru mașina de slot Hercules High și Mighty a studioului. Și dacă mai degrabă vă bucurați de ceva divertisment casual, puteți încerca în schimb BarcrestEste clasic black magic fruits slot care, de asemenea, prezintă un mare joc lateral de pariu.

Partenerii cazinoului