Dr. Jekyll & Mr. Slot Hyde

Betsoft

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Sci-Fi

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

DR. Jekyll & Mr. Recenzie Hyde Online Slot

Bazat pe romanul clasic de Robert Louis Stevenson, această mașină de slot 3D care intră spune povestea Sad Dr. Jekyll și monstruosul său alter-ego cu acel celebru Betsoft pompon. Prezentând 5 mulinete, 30 de linii de plată active și premii cu bani reali care se pot ridica la 480.000 de credite, DR. Jekyll & Mr. Hyde vă oferă mai mult decât suficiente oportunități de profit, indiferent dacă doriți să utilizați un laptop sau un telefon pentru a vă bucura.

Ceea ce face ca acest slot să fie un fior de jucat nu este doar prezentarea sa distractivă, ci și lista sa de caracteristici bonus. Jocul vine pre-echipat cu un set lung de accesorii care sunt perfect încorporate în poveste și oferă o varietate de premii, de la jocuri duble până la runde de rotiri gratuite, niveluri de bonusuri în numerar, cadouri de simboluri sălbatice și multe altele.

DR. Jekyll & Mr. Controluri și configurare a sloturilor Hyde

Chiar dacă poate părea un pic complex, dr. Jekyll & Mr. Slot hyde online de Betsoft este orice altceva decât. Înainte de a începe sesiunea, va trebui doar să vă ajustați miza cu controalele din stânga. Aceste controale de pariuri vă permit să vă ajustați valoarea monedei, liniile de plată și numărul de monede pe care le pariați pe fiecare linie de plată și vă vor permite să alegeți un pariu de la doar 0 cât mai puțin.01 credite pe rotire până la 150 de credite.

Liniile de plată ale slotului sunt vizibile în permanență, așa că dacă doriți să vedeți ce linie merită activată, trebuie doar să treceți peste numărul mic din laterale ale tamburelor. Jocul are un total de nouă simboluri de imagine pe care le puteți colecta pe aceste linii pentru a câștiga un premiu, fiecare oferind plăți în monede. Joacă -te cu numerar real cu o monedă pe linie de plată, iar premiile vor varia de la 5 la 1.200 de monede, dar se joacă cu cinci monede, iar plățile vor sări până la 6.000 de monede pe secvență. Și ceea ce este foarte grozav este că veți avea o lovitură de a dubla orice plată pe care o colectați prin intermediul funcției"Double Up" a slotului - lucru pe care nu îl obțineți cu multe alte sloturi online în afara BetsoftCatalogul lui.

Dacă sunteți mai mult un player mobil, există și o versiune compactă a slotului de care vă puteți bucura pe orice tabletă sau smartphone, indiferent dacă este un dispozitiv iOS sau un Android One. Versiunea optimizată pe mobil a slotului prezintă doar un control de rotire pe ecran, în timp ce toate celelalte controale pot fi găsite doar în meniul jocului.

DR. Jekyll & Mr. Hyde Gameplay și Bonus Caracteristici

Linini de plată active ale jocului sunt biletul dvs. pentru a câștiga orice premiu în timp ce jucați. Colectați trei, patru, sau cinci din aceleași simboluri într -o secvență pe orice linie de plată pe care ați activat -o, începând cu prima tambur din stânga, iar slotul va plăti un premiu asociat cu acea secvență. Singurele simboluri care sunt o excepție de la această regulă și nu sunt legate de linii de plată sunt simbolurile bonus.

Există cinci simboluri bonus diferite în slot și interacționează în diferite moduri pentru a declanșa suplimentele. Colectează un dr. Simbolul Jekyll pe tamburul trei cu simboluri de poțiune roșie pe tambururi două și patru, iar slotul va transforma orice jekyll, hyde sau simbolul logo -ului într -un sălbatic, dar și rearanjați simbolurile rămase pe ecran. Colectează dl. Hyde on Reel Three cu poțiuni albastre pe tambururi doi și patru, pe de altă parte, și veți câștiga un premiu bonus de până la 20x pariul dvs. total. Și dacă domnul. Hyde sau Dr. Simbolurile Jekyll apar în combinație cu simbolul logo -ului jocului, veți avea acces la una dintre cele două caracteristici bonus cinematografice, una care poate ajunge să vă plătească până la 160x pariul dvs. atunci când jucați pentru bani reali.

Ultima caracteristică pe care o puteți câștiga este runda de rotiri gratuite, care este activată prin colectarea a zece simboluri de poțiune roșie pe aceeași dimensiune a pariului pe parcursul sesiunii. Odată ce rotirile libere vor fi activate, acestea vor continua până când veți colecta un total de cinci poțiuni albastre pe tot parcursul rundei.

Caracteristici de slot

Concluzie

În rezumat, dr. Jekyll & Mr. Hyde este unul dintre cele mai interesante sloturi din sloturi din BetsoftColecția care va fi o potrivire pentru orice jucător care nu se gândește să -și asume un risc. Cu un joc mediu/cu varianță înaltă și o listă de caracteristici bonus excelente, acest slot 3D captivant se poate dovedi destul de profitabil pentru tine. Există plăți de până la 480.000 de credite pe spin pentru a fi câștigate aici atunci când jucați în numerar real, iar rata de lovire mai mică, cu siguranță, sugerează că sunt posibile. Deci, dacă vă plac sloturile volatile cu povești imersive și puteți scuti nervul și banii pentru a urmări aceste premii mari. DR. Jekyll & Mr. Hyde ar putea merita efortul tău.

Cu toate acestea, dacă îți place să -l joci în siguranță, BetsoftDe asemenea, are o varietate de alte sloturi care oferă plăți mai echilibrate. Pentru o altă poveste clasică, aveți pinocchio slot care prezintă mai multe moduri de joc, joc de volatilitate medie și premii până la 75.000 de monede. Există și noi Betsoft'S a christmas carol care vă oferă 25 de linii de plată pline de simboluri tematice, implicare caracteristici bonus și plăți de până la 513.000 de monede pe spin. Încercați oricare dintre sloturi și mai multe din BetsoftJocurile populare ale celor mai populare atunci când consultați unele dintre site -urile noastre de cazino revizuite și să obțineți un bonus de bun venit corect odată ce vă înscrieți.

Partenerii cazinoului