Dr.Slot Toonz

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.200.000.00 USD

Subiect

Străinii, ciudat/ciudat, știință

Dr.Toonz

DR.Toonz online slot Review

Vă amintiți de titlul de succes al lui Play’s Go, reactoonz? Ei bine, vrei să știi cine a creat micuții monștri cu un ochi care ți-au furat inima atunci? DR.Toonz! Așa este, omul de știință din spatele lor este protagonistul din noul slot al dezvoltatorului!

Numele dr.Toonz a sunat probabil un clopot, dar acum puteți fi sigur că noul titlu are ceva de -a face cu hitul anterior. Acum, noul slot ajunge cu o grilă de 6x4 și permite 4.096 până la 262.144 modalități de a câștiga. Este unul extrem de volatil, ambalat cu sălbăticie, scatters, rotiri gratuite și cascade, care te duce la câștiguri de până la 22.000x miza! Să vedem cum se joacă la cele mai bune cazinouri online!

Cum să joci dr.Slotul Toonz

În mod normal, am începe dr.Recenzia Toonz spunând că este un slot care poate fi redat pe toate dispozitivele. Dar știați deja acest lucru, având în vedere că acesta este un slot care este dezvoltat de Play'n Go, Maestrul în crearea slotului compatibil pentru mobil, redat din mers.

Deci, să continuăm cu configurarea. Pe măsură ce încărcați slotul, veți vedea tamburul în centrul ecranului, reprezentând mașina de fabricare a monstruului. În stânga, veți vedea medicul bun, lucrând la proiectul său de genetică, făcând ca magia să se întâmple. Sub mulinete, vedeți butoanele de control.

Primul pe care îl veți observa este butonul"I" care vă duce direct la platabil. În interior, veți vedea cei patru monștri cu un ochi ca simboluri cu plată scăzută și cei patru monștri cu doi ochi ca simboluri plătite, oferind până la 1x miza pentru combo-ul de top. The Wild poate livra 2x miza. Există, de asemenea, o împrăștiere, care vă va ajuta să declanșați jocul bonus, prezentat cu dubla helix.

Următoarea este afișarea echilibrului, urmată de câmpul de configurare a pariului unde puteți plasa pariuri de la 0.20 până la 100 de credite. Afișarea BET este următoare, urmată de butoanele Play și Autoplay. În cele din urmă, sub butoanele de control, veți vedea butonul cu trei bare unde se află regulile jocului, vorbitorul unde puteți activa sau dezactiva sunetele jocului, Quickspin, si"?"Buton unde veți afla mai multe despre joc.

DR.Caracteristici bonus toonz și rotiri gratuite

Primul lucru pe care trebuie să -l știți despre dr.Caracteristicile bonusului Toonz sunt că sunt multe. Vă veți bucura mai întâi de Cascades. Ori de câte ori aterizați un combo câștigător, acesta va fi eliminat de pe ecran, iar altele noi vor cascada pentru a ocupa pozițiile goale de pe grilă. Acest lucru va continua atât timp cât aterizați noi combosuri câștigătoare.

În continuare, veți vedea funcția Quantumeter, care începe de la 0 până la 2 sarcini pe fiecare rotire. Contorul este umplut cu 1 cu fiecare nouă cascadă, iar când este complet, adică cu 3 taxe, activează 1 caracteristică de încărcare. Puteți obține caracteristica de dezintegrare, care va elimina toți monștrii cu un ochi și va adăuga 2 sălbăticie, caracteristica Metamorfoză, care transformă 5 până la 8 simboluri într-un alt tip de simbol sau caracteristica cuantică, care la întâmplare va adăuga 2 până la 6 sălbăticie grila.

Cele 10, 15, 20 sau 25 de rotiri libere sunt declanșate atunci când aterizați 3, 4, 5 sau 6, respectiv. Quantumeter începe aici la 1 sau 2 taxe, iar pe fiecare rotire, simbolurile X2 Payway încep să apară la întâmplare. Acestea apar deasupra tamburelor, iar atunci când, pe acea tambur, numărul de moduri de a câștiga va fi dublat! Puteți ajunge la MAX 262.144 modalități de a câștiga dacă reușești să aterizezi un simbol de 2x Payway deasupra tuturor tamburelor!

Caracteristici de slot

DR.Toonz Max Win, RTP & Volatility

Play’s Go a declarat că dr.Toonz este ridicat pe scala de volatilitate, 8 din 10, astfel încât să puteți vedea că este extrem de volatil, dar nu extrem de. RTP cu care vine este unul solid, de 96.25%, dar potențialul maxim de plată este masiv!

Sunteți în a câștiga până la 22.000x miza! Știți ce înseamnă asta dacă jucați slotul pentru maximul de 100 de credite? Înseamnă că ai putea câștiga până la 2.2 milioane de credite! Așa este, micile monștri ajung mai puternici ca niciodată!

DR.Rezumat Toonz și sloturi similare

Reactoonz și reactoonz 2 sunt inevitabil cele două sloturi similare cu dr.Toonz. Nu doar similar, ci și cei care l -au inspirat pe dezvoltator să vă spună întreaga poveste din spatele micilor monștri, să vă spună cine i -a creat. DR.Toonz este un plus extrem de distractiv și valoros în portofoliul lui Play’s Go, deoarece aduce înapoi monștrii prietenoși și cu doi ochi, dar îți arată adevărata lor putere. Slotul poate livra 2.200.000 de credite, ceea ce este o sumă uluitoare. Dacă ați iubit cei doi precedenți, cu siguranță veți fi înnebuniți de dr.Toonz, așa că asigurați -vă că îl jucați prima șansă pe care o veți obține pe site -urile noastre de cazino online recomandate!

Top 10 Play'n Go Jocuri cu sloturi

Partenerii cazinoului

Este dr.Toonz oferă plăți mai bune decât Reactaonz și reactoonz 2?

Care este RTP în slot dr.Toonz?

Ce simboluri sloturi sunt în DR.Slotul Toonz?

Este dr.Toonz un titlu de jackpot?

Care este cel mai bun cazinou online pentru a juca dr.Toonz la?

Este dr.Toonz un slot de mare volatilitate?

Este dr.Toonz un joc bun de sloturi?

De ce este dr.Toonz atât de popular?

Este dr.Toonz un titlu megaways?