Dragon Kingdom - Slot Online Eyes of Fire

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.49%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 31.250.00 USD

Subiect

Fantezie, magie, mituri și legende

Dragon Kingdom - Eyes of Fire

Dragon Kingdom: Eyes of Fire Online Slot Review

O hoardă de monede de aur a dragonilor se află într -o peșteră în spatele grilei de simboluri principale 3x3 și bonus 3x1 pe partea dreaptă. Principalul set de tambururi este înconjurat de un cadru care se sfărâmă de piatră și umplut cu costume de joc cu bijuterii cu valoare mai mică, împreună cu un dragon roșu albastru și aprins. Veți vedea, de asemenea, un simbol Red 7 în stil lavă și Dragon Eye, care poate intra pentru alții pentru a finaliza o victorie pe cele 5 linii de plată pe site-urile de top online.

Ouă de dragon și o căldură apar pe tamburul bonus și, la fel ca și celelalte simboluri, imaginile sunt frumos detaliate. Cauldonul contează numărul de pierderi rotiri la rând, creând un multiplicator câștigat pe fiecare ou. Este un alt slot cu aspect grozav din Pragmatic Play și iese în evidență pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles.

Cum să joci Dragon Kingdom: Slot Onse of Fire Online

Gama de pariuri de 0.05 până la 25.00 pe rotire ar trebui să se potrivească jucătorilor cu mizele mai mici până la miza medie. Este egal între 0.01 și 5.00 pe fiecare dintre cele 5 linii și dacă deschideți plata de plată, cu un clic pe butonul"I", veți vedea de câte ori pariați linia dvs. Cel mai puțin valoros costum de card plătește doar 2x atunci când se potrivesc cu 3 pe tambururi. În timp ce Dragon Eye Wild merită cel mai mult, la 25x linia ta a pariat.

Este un joc ușor de configurat, cu filele plus și minus folosite pentru a schimba mizele și un buton automat care setează tambururile care se învârte pe cont propriu. Merită să subliniem că schimbarea mizelor resetează orice multiplicatori câștigători, așa că ar trebui să selectați un nivel care să se potrivească și să se lipească de el, cel puțin până la un spin câștigător.

Dragon Kingdom: Eyes of Fire Slot Machine Win multiplicator

Nu există multe jocuri în care alergările de a pierde rotirile sunt un lucru bun, dar Dragon Kingdom: Eyes of Fire Slot Machine este o excepție rară. Cauldron înregistrează orice rotiri de pierdere consecutive și, odată ce ați lovit 4 la rând, bonusul bonus de 3 rânduri de Dragon Eggs începe să se rotească împreună cu setul principal. Aceste ouă vor menține multiplicatori câștigători și, odată ce veți vedea o combinație câștigătoare pe grila 3x3, indiferent de multiplicatorul este în poziția de mijloc a roții bonus se aplică la câștig.

Cu cât este mai lungă o pierdere de pierderi, cu atât mai mare se ridică multiplicatorii, după cum urmează - - Patru rotiri care pierde = multiplicatori de 2x, 3x și 5x - Nouă rotiri pierdute = multiplicatori de 3x, 5x și 8x - Paisprezece rotiri pierzând = multiplicatori de 5x, 8x și 10x - Nouăsprezece rotiri care pierde = multiplicatori de 8x, 10x și 15x - Douăzeci și cinci sau mai multe spații pierduți = multiplicatori de 10x, 15x și 25x.

De îndată ce veți obține un câștig, roata bonus aplică multiplicatorul, apoi se resetează, Caudron începând din nou numărul.

Caracteristici de slot

Dragon Kingdom: Eyes of Fire Slot Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

Cel mai mult pe care îl puteți câștiga din Regatul Dragonului: Eyes of Fire Slot Machine este 1250X pariul dvs., sau 31.250 la cele mai mari mize. Acesta este un joc de volatilitate scăzut până la mediu, unde revenirea medie la procentul de jucători este de 96.49%. Acest lucru este mai bun decât majoritatea jocurilor cu varianță mai mică și o face o valoare excepțional de bună.

Regatul nostru Dragon: Evaluarea Slotului pentru ochi

Pragmatic Play a oferit din nou un joc care acoperă un subiect popular, cu joc și caracteristici inovatoare. Din cauza volatilității scăzute până la medii, care tinde să creeze câștiguri la fiecare câteva rotiri, va fi dificil să aterizezi 25 de învinși la rând pentru a obține multiplicatorul maxim. Dar am considerat că este destul de ușor să construim la multiplicatori de 8x - 10x.

Dacă vă plac sloturile cu o temă magică și dragoni puternici pe tamburi, atunci asigurați -vă că jucați slotul Dragon Kingdom: Eyes of Fire la cele mai bune cazinouri online, cu cea mai mare ofertă de bonus de bun venit Bonus.

Partenerii cazinoului