Dragon's Fire Infinirels Slot

Red Tiger

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

95.74%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

104.130.00 USD

Subiect

Magia, miturile și legendele

Dragon’s Fire InfiniReels

Dragon’s Fire Infinireels Online Review slot

Slotul online al Dragon’s Fire Infinirels din Red Tiger prezintă fiare mitologice și joc uimitor. Ceea ce începe ca un joc de 3, 27 de căi pentru a câștiga se poate transforma într-un slot cu numeroase tamburi și un număr imens de modalități de a alinia simboluri.

Multiplicatori, rotiri gratuite și stacked Simbolurile sălbatice sunt printre caracteristicile suplimentare ale acestui joc frumos proiectat. Îl puteți reda pe PC -uri, iOS, Android sau Windows Mobiles, câștigând peste 10.000X în totalul pariului. Este un joc de volatilitate ridicat, cu o revenire medie la un procent de jucători de 95.74% și îl veți găsi la preferatul nostru Red Tiger cazinouri.

Cum să joci slotul Infinirelilor Dragonului

Simbolurile detaliate includ 4 ouă colorate, plus 3 dragoni cu valoare mai mare și ochiul de dragon galben plătit de sus. Toate sunt concepute cu o mare atenție la detalii și se așează într -o grilă inițială de 3x3 pe un fundal al unei păduri întunecate, magice. Dragonii apar mai jos Netent.

Faceți clic pe butonul"Miza" și veți vedea toate opțiunile, variind de la 0.10 pe rotire, la un 10 sincer dezamăgitor.00.

Puteți roti robinetele jocului sloturilor Infinirels de la Dragonul Dragonului pentru până la 100x, deși trebuie să presetați o limită de pierdere înainte de a activa această caracteristică. Este un joc ușor de configurat la cazinourile noastre online de top și odată încărcat pe un computer sau un mobil, puteți juca în câteva secunde.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului infinirelilor de la Dragonul Dragonului

Deci, cum funcționează sistemul Infinireels? Jocul începe cu doar 3 tamburi și va trebui să potriviți un simbol pe toate pentru a câștiga. Înainte de a fi plătit, tambururile se blochează și apare o altă mulinetă pe partea dreaptă. Dacă simbolul câștigător se află pe această nouă tambur, acesta se lipește și pe loc, întrucât o altă tambur se adaugă în dreapta.

Acest lucru continuă atât timp cât simbolul câștigător poate îmbunătăți victoria declanșatoare și nu există nicio limită superioară. După ce vedeți o mulinetă fără simbolul câștigător pe el, funcția se încheie. Te plătești și jocul revine la dimensiunea pornită cu 3 tamburi.

Alte caracteristici includ ouă de diamant care înmulțesc câștigă cu cantități aleatorii și combină valorile lor dacă vedeți mai mult de una pe tambururi. Există, de asemenea, o caracteristică Fire Wild a premiată la întâmplare, care arde o mulinetă, plecând stacked Simboluri sălbatice din spate.

O caracteristică specială de jocuri gratuite începe atunci când apar 3 simboluri ale lui Dragon Spins. Obțineți 8 rotiri suplimentare ale tambuinelor, dar numai spații goale, sălbatice și un simbol aleatoriu selectat de software -ul jocului vor apărea pe tot parcursul. În plus, în loc să se reseteze la sfârșitul unei expansiuni infinirell -uri, numărul de tamburi crește doar, ceea ce face mult mai ușor să se prezinte câștiguri mari. Un simbol"+2 rotiri" adaugă 2 jocuri suplimentare, dar nu puteți retrage întreaga rundă.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și Volatility of the Dragon’s Fire Infinirels slot

Câștigarea maximă posibilă este de 10.413x miza dvs., care anulează promisiunea tamburelor"infinite", dar este încă o țintă impresionantă. Este egal cu 104.130.00 la cele mai mari mize. Acesta este un joc cu o volatilitate ridicată, deși revenirea medie a jucătorilor procent de 95.74% este puțin mai mic decât ne așteptăm de la sloturi de varianță ridicată.

Evaluarea slotului Infinirels a Dragonului nostru

Proiectarea spectaculoasă a slotului Infinirelilor de foc al Dragonului va atrage multă atenție, în timp ce sistemul de tamburi în expansiune adaugă emoție la fiecare câștig. Adăugați în stacked sălbatici, multiplicatori la întâmplare și rotiri gratuite cu un număr tot mai mare de tamburi și ai un joc plin de suplimente.

Miza maximă scăzută este cea mai mare problemă a noastră, dar dacă sunteți fericit jucând pentru 10.00 sau mai puțin, apoi rotiți slotul Infinirelilor Dragonului la cele mai bune cazinouri online. Asigurați -vă că colectați bonusurile lor de top atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului