Dragon’s Fire Megaways Slot

Red Tiger

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

94.77%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fantezie, magie, mituri și legende

Dragon’s Fire Megaways

Dragon’s Fire Megaways Online Review slot

Simboluri extrem de detaliate, animații impresionante și o temă dramatică ajută slotul de foc al dragonului să aducă un sentiment de magie și misticism la PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles.

Veți întâlni 4 simboluri de dragon cu plată mare pe tambururi, împreună cu ouăle colorate care plătesc premii mai mici ori de câte ori se potrivesc cu 3 sau mai mult de un fel din partea stângă. Formatul Megaways se află între 2 și 7 simboluri pe fiecare tambur, schimbând numărul la întâmplare și, prin urmare, modificarea șanselor de a ateriza un câștig pe fiecare rotire.

Simbolurile câștigătoare declanșează cascade ale tambururilor și ale noilor simboluri umplu lacunele, crescând un multiplicator cu fiecare victorie până când aterizați o combinație care nu câștigă. În timpul unei runde de jocuri gratuite, multiplicatorii nu se resetează la sfârșitul unei serii de cascade și aici aveți cea mai bună șansă de a colecta o vastă 10.000X de miza dvs. pe site -urile de top sloturi.

Cum să joci slotul de la Dragon's Fire Megaways

Dacă nu ne place ceva despre acest joc, este pariul maxim restrictiv de 10.00 pe rotire. Dacă sunteți fericit să jucați la acest nivel sau mai jos, atunci nu este nicio problemă, iar miza minimă de 0.10 ar trebui să se potrivească chiar și celor mai mici bugete.

Controalele sunt foarte ușor de utilizat, astfel încât chiar și începătorii nu vor avea probleme să înceapă. Faceți clic pe butonul"Miza" pentru a selecta pariul dvs. și dacă doriți să vedeți cât de mult plătește fiecare simbol, apoi apăsați cele 3 mici linii din partea de sus a jocului pentru a debloca plata pentru a plăti. Cel mai mic ou plătitor valorează 0.5x pariul dvs. atunci când este văzut pe toate cele 6 tamburi, în timp ce Dragon Eye plătește 50x.

Alte controale includ Auto, care învârte tambururile pentru până la 100x, și toate arată și joacă la fel pe computerul desktop, smartphone -uri și tablete la oricare dintre cazinourile online.

Caracteristici gratuite de rotiri și alte funcții de megaways de la Dragon's Fire

Ochiul dragonului nu numai că plătește cel mai mult, dar este și un simbol sălbatic cu puterea de a acționa ca alții, dacă poate umple orice lacune într -o secvență de simboluri potrivite. Pe fiecare cascadă dintr -o serie, este declanșat un multiplicator în creștere, iar un ou roșu imens în partea laterală a tambururilor afișează valoarea curentă. The Wild îl poate spori instantaneu cu până la 10x, dar multiplicatorul se resetează la 1x la sfârșitul cascadelor.

Ocazional, Dragonul de Aur s -a înfășurat în jurul tamburelor aruncă foc pe parcursul jocului, adăugând până la 4 simboluri sălbatice pe 1, 2 sau 3 tambururi la un moment dat.

Orice 3 simboluri de împrăștiere declanșează un număr aleatoriu de rotiri gratuite, cu orice multiplicatori deja activi transportat la jocurile bonus. În timpul acestei runde, în loc să se reseteze la 1x la sfârșitul oricărei cascade, multiplicatorii continuă să crească până la sfârșitul caracteristicii.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea slotului Dragon’s Fire Megaways

Pentru că cel mai mare pariu este doar 10.8.00. Jocul Dragon’s Fire Megaways Slots are o revenire medie pe termen lung la un procent de 95 de jucători de 95.72% și este un joc de volatilitate ridicat, unde puteți vedea mai multe rotiri pierdute la rând înainte de a colecta premii relativ mari.

Evaluarea sloturilor online a lui Dragon's Fire Megaways

Mize mici deoparte, acesta este un joc extrem de atrăgător, cu o grafică excelentă și o mulțime de caracteristici plină de satisfacții. MEGAWAYS și tambururile în cascadă se vor combina adesea pentru a vă aduce mai multe victorii la rând, deși uneori, volatilitatea ridicată poate lăsa tambururile să se învârte.

Creșterea multiplicatorilor sunt traseul tău cel mai probabil către cele mai mari victorii și acest lucru este valabil mai ales în rotundul gratuit. Dacă doriți să vă bucurați de un joc cu aspect spectaculos, cu potențialul de a multiplica miza de multe ori, asigurați-vă că consultați slotul de megaways al Dragonului de la cele mai bune cazinouri. Prezentăm site -urile de top, cu cele mai generoase bonusuri de bun venit, chiar aici.

Partenerii cazinoului