Dragon’s Pearl Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

95.26%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, asiatice, dragoni

Dragon’s Pearl

Dragon’s Pearl Online Slot Review

Legenda spune că dragonii feroce obișnuiau să cutreiere în țările Chinei antice. Aflați pentru dvs. când jucați Dragon's Pearl. Oferă 5 tamburi, 4 rânduri și 50 de linii de plată pe o grilă roșie luxuriantă și aurie. Frumoasa temă orientală include dragoni, perle, tigri, fluturi, flori de lotus și păsări. Disponibil pe desktop, tabletă și toate dispozitivele mobile, Dragon’s Pearl a devenit un joc jucat pe scară largă la Casinouri Real Money. O mulțime de premii sunt pregătite pentru a obține, inclusiv șansa de a câștiga 500.000 de monede. Dragon’s Pearl are sălbăticie în expansiune, scute, runde bonus și rotiri gratuite. Te -am acoperit cu toate detaliile pe care trebuie să le știi. Continuați să citiți pentru a descoperi ghidul nostru.

Cum să redați slotul online Dragon’s Pearl

Aspectul de perle al dragonului este ușor de navigat. Puteți accesa paytable -ul în colțul din stânga sus prin intermediul meniului. Utilizați fila"Linii" pentru a activa linii de plată 1, 11, 21, 31 sau 41. Apoi, utilizați fila"Bet" pentru a plasa pariuri de la 0.01 monedă de până la 100 de monede pe spin. Există un premiu de 500.000 de monede pentru apucături. După ce sunteți gata să vă rotiți, apăsați"Start" sau"Autostart".

Dragonii și design-urile orientale antice sunt la fel de atrăgătoare pe ecranele mobile ca pe desktop. Joacă slotul de perle al dragonului în palma mâinii tale de pe orice dispozitiv mobil. Puteți utiliza browserul web mobil pentru a juca jocul, indiferent dacă aveți un dispozitiv Android sau iOS. Dragon’s Pearl oferă, de asemenea, o caracteristică Gamble pe care o puteți reda pe telefonul dvs. mobil pe site -urile de top online.

Caracteristici de perle ale Dragonului și rotiri gratuite

Aceste simboluri frumoase includ flori de lotus de aur care încep călătoria noastră de recompense. Fluturii minunați și peștele de aur oferă până la 2000 de monede. Simbolurile Tiger pot recompensa până la 3000 de monede, în timp ce țestoasele albastre oferă 5000 de monede. Green Dragons vă pot răsplăti cu până la 5000 de monede, în timp ce până la 10.000 de monede pot fi câștigate pentru observarea Dragons Blue. Dacă aveți noroc și descoperiți perla, puteți câștiga 15.000 de monede. Stăpânul chinez oferă o recompensă frumoasă de 500.000 de monede.

Puteți obține asistență de la wild dragonS când învârtiți tambururile pe slotul de perle al dragonului. wild dragonS au puterea de a înlocui alte simboluri pentru a forma linii câștigătoare. De asemenea, devin sălbatici în expansiune și se pot extinde peste 4 sau mai multe simboluri. Pentru a activa runda bonusului, va trebui să aterizați 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere. Simbolurile împrăștiate sunt reprezentate de perle și vă vor răsplăti cu 5 rotiri libere. Dacă o altă perlă se întâmplă să aterizeze pe tambururi în timpul unei runde bonus, va declanșa mai multe rotiri gratuite. Funcția Gamble oferă un joc de risc în care câștigurile dvs. vor fi înmulțite.

Caracteristici de slot

Dragon’s Pearl Maximum Win, RTP și volatilitate

Dacă alegeți să rotiți tambururile pe slotul de perle al Dragonului, puteți câștiga până la 500.000 de monede. Veți experimenta un joc de volatilitate medie cu un RTP de 95.26%.

Dragon’s Pearl Verdict și sloturi online similare

Dragon’s Pearl by Amatic este un joc de sloturi unic și interesant, cu o temă bogată. Este mai probabil să plătești câștiguri mai mici de -a lungul timpului, cu victoria ocazională mai mare aruncată. Pentru a vă crește câștigurile, vă recomandăm să utilizați funcția Gamble. Acest lucru este valabil mai ales pentru role înalte. Jocul oferă caracteristici excelente, precum și multe alegeri în gama de pariuri și activarea liniei de plată.

Amatic are o selecție largă de titluri de sloturi oferite. Vă recomandăm să verificați arising phoenix slot. Acest joc oferă 5 mulinete peste 40 de linii de plată cu un premiu uimitor de 2 milioane de monede pentru apucături. De asemenea, puteți câștiga până la 500.000 de monede atunci când rotiți tambururile pe Sirena’s Gold sau book of fortune. Pentru a descoperi aceste jocuri și mai amatice, asigurați -vă că consultați lista noastră cu cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului