Slotul De Vis Al Lui Druids

Netent

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

800.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, magie

Druids' Dream

Recenzie de sloturi online a lui Druids

În câteva minute de la pornire a visului lui Druids, te vei găsi pe deplin cufundat în celtic Folkore. Jocul, adânc în pădure delicioasă, pune un accent puternic pe calmarea naturii și melodiile mistice, oferind o experiență relaxantă pentru jucători.

Visul lui Druids este o altă minge care Netent a izbucnit din parc. Mulți jucători se bucură de setarea senină a jocului, care reprezintă un contrast puternic cu luminile intermitente și zgomotele puternice pe care le oferă multe alte sloturi online. Visul lui Druids se referă la Wilds (vom explica mai târziu) și a câștigat rapid aclamări în rândul fanilor sloturilor online avid.

Cu 40 de plăți potențiale, slotul de vis al druizilor este unul care poate livra des. Puteți juca jocul pe Android sau iPhone și, desigur, și pe desktop, susținând câștiguri de până la 200x miza dvs.

Druids 'Dream Online Slot Setup & Controls

Nu există nimic complex sau stratificat cu privire la jocul visului lui Druids. Simplitatea este pozitivă majoră, iar jocul este foarte ușor de obținut.

Am constatat că, ca slot mobil, visul lui Druids a funcționat la fel de bine ca pe un desktop și nu veți avea nevoie de experiență pentru a începe să joace. Așa cum este tradițional cu majoritatea Netent versiuni, butonul de rotire se află pe ecranul central cu simbolul automat la stânga jos și, pe mobil, BET -ul se ridică la dreapta jos. Visul lui Druids pe mobil este jucat vertical pentru optimizare, în timp ce este jucat într -un format de peisaj 16: 9 pe desktop. Jocul este disponibil atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android.

Puteți alege dacă doriți ca funcția de autoplay de vis a druizilor să se oprească pe orice câștig dat sau dacă o singură victorie depășește o anumită sumă. Autoplay -ul oferă condiții de oprire, dar stabilirea unei scăderi/creșteri maxime a numerarului nu este o cerință, așa cum este cu jocurile de slot de la alte oferte. Dacă nu optați pentru condiții de oprire, urmăriți acest lucru, mai ales dacă jucați pentru bani reali la mize mai mari.

Pentru a accesa Paytable, faceți clic pe meniul din stânga jos a ecranului și apăsați pictograma Informații. Aici veți putea găsi integral playtable-ul, care acoperă Wild & Scatter, Wild Charge & Repins, caracteristica Nudge, o secțiune de rotiri gratuite, valorile de plată a simbolurilor și liniile de pariu câștigătoare.

Caracteristicile de vis ale lui Druids și rotiri gratuite explicate

Caracteristici de slot

Visele lui Druids rotiți gratuite

În timpul jocului principal, dacă 2 simboluri împrăștiate aterizează pe tambururi 2 sau 4, veți primi imediat 6 rotiri gratuite de vis de druizi. Acest lucru se aplică și pentru re-rotiri. Pentru fiecare simbol sălbatic încărcat pe tambururi 2 și 4, vi se va oferi un spin suplimentar.

Cum funcționează visele de vis ale lui Druids?

Simbolurile sălbatice din visul lui Druids pot apărea pe tambururi 1, 3 și 5. Sălbatii vor apărea pe tamburul 3 în timpul respinsului și pe 1 și 5 în timpul rotirilor libere. Wilds poate apărea, de asemenea, ca stive pe tambururile 2 și 4 în timpul jocului obișnuit.

În funcție de modul în care lucrurile aterizează, simbolurile sălbatice pot apărea în stive și pot ocupa orice spațiu de la un singur slot gol la un întreg tambur. Dacă stiva sălbatică se oprește pe tambururile 2 și 4 împreună cu un simbol de împrăștiere, atunci respinările vor fi activate.

Visul Druids câștigat, RTP și volatilitate

Sloturile de varianță redusă până la mijlocul nu oferă, în general, cele mai inspirate din playtables. În contextul slotului de vis al druizilor, lupii, bufnițele, tobe și fluiere plătesc doar 0.De 25-5 ori suma pariului dvs. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți griji pentru asta, pentru că, în teorie, nu ar trebui să mergeți prea mult fără un câștig.

Visul lui Druids are, de asemenea, un bonus fantastic, care este declanșat mai des decât ar fi fost un slot de mare varianță. De asemenea, ar trebui, în teorie, să vă găsiți la capătul primitor al mai multor rotiri libere decât ați face la un slot de varianță medie sau mare.

Revenirea visului lui Druids la valoarea jucătorului (RTP) de 96% este suficient de aproape de standardul industriei pentru un slot de varianță scăzut până la mijlocul. Puteți, în teorie, să vă așteptați la mai multe plăți obișnuite din acest slot, dar amintiți -vă că valoarea RTP nu indică acest lucru. RTP afirmă doar cât de mult visul lui Druids plătește în general jucătorilor - nu cât de des veți câștiga sau cât veți câștiga. Câștigul maxim este de 200x, iar pachetul maxim este de 400, ceea ce înseamnă că visul druizilor cu cea mai mare sumă posibilă poate plăti este de 80.000.

Verdictul de vis al lui Druids și sloturi online similare

Slotul de vis al druizilor este foarte distractiv, dar lipsa unui jackpot progresiv este un negativ pe care îl putem atribui. Pentru cei care preferă să se joace cu jackpots, am recomanda să încercăm un similar Netent titlu, ca divine fortune.

Cu toate acestea, în general, visul lui Druids este o experiență distractivă și simplistă - tot ceea ce vă așteptați de la un Netent joc. În timp ce victoria maximă a visului Druizilor poate opri iubitorii de volatilitate mai mare, pentru cei care se bucură de o experiență mai relaxată și mai consistentă, perspectiva câștigurilor mai mici și mai regulate se poate dovedi mai atrăgătoare. Funcția de rotiri gratuite, care pe jocul nostru am găsit a fost declanșată în mod regulat, poate fi, de asemenea, un stimulent pentru oricine este reticent să joace.

Dacă sunteți în căutarea unui joc slot răcit cu o coloană sonoră minunată, eterică, pentru jocul cu miză mică, atunci am recomanda visul lui Druids. Consultați visul lui Druids acum la unul dintre cele mai bune site -uri de cazinouri online!

Partenerii cazinoului