Dynamite Riches Megaways Slot

Red Tiger

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

95.75%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

81.850.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, industriale

Dynamite Riches Megaways

dynamite riches megaways Recenzie slot online

După cum știți, Red Tiger a dobândit licența Megaways de la BTG câțiva ani în urmă și de atunci a lansat în principal remake-urile sloturilor sale existente și a adăugat mega-popular mecanic. Cel mai recent astfel de combo este dynamite riches megaways, O versiune Megaways a lansării sale anterioare din 2019.

Acesta este un slot cu 6 tamburi care oferă până la 117.649 de moduri de câștig, datorită simbolurilor 2 până la 7 disponibile pe tambururi pe fiecare spin. Este ambalat cu caracteristici, în principal rotind în jurul sălbăticiei. Veți putea beneficia de bara de progres de deblocare a caracteristicilor care vă ajută să declanșați una dintre cele patru caracteristici bonus, inclusiv multiplicatori câștigători, dar veți avea, de asemenea, șansa de a declanșa bonusul Bonus Rynus Bonus Bonus. Treceți prin minutele noastre dynamite riches megaways recenzie pentru a descoperi cum să declanșezi toate aceste caracteristici.

Cum să joci dynamite riches megaways Slot

Dacă ați jucat originalul, știți că puteți juca dynamite riches megaways pe orice dispozitiv desktop și mobil. Și odată ce îl încărcați pe dispozitivul ales, veți vedea că cele două jocuri sunt, practic, proiectate la fel, în ceea ce privește grafică. Jocul este încă stabilit într -o groapă minieră, unde veți putea săpa pentru pietre prețioase pe site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Deasupra tamburelor, puteți observa bara de progres de deblocare a funcției. În partea dreaptă sus a ecranului, puteți vedea butonul de pornire și difuzorul, unde puteți activa sau dezactiva sunetele jocului. Apoi, vedeți butonul cu trei bare, unde regulile jocului și plata sunt. Introduceți plata și veți vedea că aceleași simboluri sunt oferite ca și cele din original. Veți vedea Prospectorul Chap, pungile de aur, căștile, alegerile și felinarele, oferindu -vă până la 2x miza pentru cele mai bune combosuri ale acestora. Plata scăzută sunt costumele cărților de joc. Există diferite sălbăticie, Wilds Diamond and Gold Bar, iar dinamita obișnuită sălbatică.

Sub mulinete, în colțul din dreapta jos, veți vedea butonul de rotire și chiar lângă el, butonul Turbo. Urmează butonul Autoplay, iar câmpul de configurare a pariului este ultimul. Vă puteți regla pariul și vă puteți juca cu 0.20 până la 10 credite pe spin.

dynamite riches megaways Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Jocul este literalmente plin de caracteristici, modificatori și rotiri gratuite. Să începem cu The Wilds, deoarece joacă un rol major în jocul de bază și bonus. Ori de câte ori un teren sălbatic, acesta este colectat imediat în bara de progres. Bara de progres de deblocare a caracteristicilor are patru secțiuni, fiecare corespunzând unui modificator diferit și fiecare modificator este deblocat într -o ordine specifică. Pentru a umple complet fiecare dintre cele patru bare respective, ai nevoie de 15 sălbăticie.

Colectați 15 sălbăticie și veți declanșa mai întâi funcția TNT. Acest lucru este atunci când toate plățile mici sunt eliminate din tambururi. Cu 30 de sălbăticie, declanșați caracteristica Golden Wilds. Acest lucru este atunci când obțineți până la 10 sălbatice de aur pe mijlocul patru tambururi. Cu 45 de sălbatici colectați, declanșați funcția de multiplicator. Va apărea o busolă care să vă arate valoarea multiplicatorului care se va aplica la următoarea rotire, de 2x, 3x, 5x sau 10x. Și, cu 60 de sălbăticie, declanșați funcția Mega Wild. Acest lucru se întâmplă atunci când până la 4 mega sălbatici se adaugă pe tambururile din mijloc, pentru a acoperi o tambur întreagă pe care aterizează și vă oferă un multiplicator de 2x la 7x, care se va aplica tuturor câștigurilor aplicabile!

Pentru a declanșa dynamite riches megaways Slot Games Bonus Bonus, trebuie să aterizați suficient de mult. Veți primi 8, 10, 12 sau 14 rotiri gratuite pentru 3, 4, 5 sau 6, respectiv. În timpul jocului de bonus. Runda bonus poate fi retrasă, în plus, pentru fiecare nouă împrăștiere pe care o aterizați, primiți 1+ rotire gratuită adăugată la contor.

Caracteristici de slot

dynamite riches megaways Max Win, RTP și volatilitate

dynamite riches megaways este cam la fel ca originalul din punct de vedere al volatilității, care este mediu și în ceea ce privește RTP teoretic, care este 95.75%.

Câștigul Max este, de asemenea, similar, de 8.185x miza, așa că nu ar trebui să vă așteptați să câștigați 81.850 jucând jocul. Desigur, această plată este excelentă, având în vedere că va trebui să plasați doar un pariu de 10 maximum pentru a -l obține.

dynamite riches megaways Concluzie și sloturi similare

Lansarea originală din 2019, Dynamite Riches, este, desigur, cel mai similar slot cu dynamite riches megaways, Poate identic, în ceea ce privește grafică și numere. Cu toate acestea, veți găsi o mulțime de sloturi cu temă minieră acolo, dacă căutați alte sloturi similare, cum ar fi Red TigerEste propriu treasure mine power reels, YggdrasilA mea pitică și RabcatFebra minieră, printre altele. În ceea ce privește plățile, dynamite riches megaways nu este un slot care te-ar putea face milionar la unul dintre cazinourile noastre online de top, așa că, dacă este un roller înalt, nu ezitați să-l omiteți. Dar dacă un rulant mediu sau scăzut, asigurați-vă că încercați. Pentru un mic pariu maxim de 10 credite, acest joc poate oferi o plată decentă de 81.850 de credite, așa că nu -l ratați.

Sloturi megaways

Partenerii cazinoului

Cand va Red Tiger să fie eliberat dynamite riches megaways?

Este dynamite riches megaways un titlu megaways cu adevărat?

Este dynamite riches megaways un slot extrem de volatil?

Câte linii de plată face slotul dynamite riches megaways oferi?

Face dynamite riches megaways Oferiți orice rotiri gratuite?

Cum vă retrageți rotirile gratuite dynamite riches megaways slot?

Ce sloturi online oferă o temă similară dynamite riches megaways?

Care este cel mai bun dynamite riches megaways Aplicație cu slot?

Dacă ar trebui să așez mereu maximul dynamite riches megaways slot?