El Dorado Infinity Reels Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.54%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

625.000.00 USD

Subiect

Jungla, aztecă, vestul sălbatic

El Dorado Infinity Reels

el dorado infinity reels Previzualizarea slotului online

Simboluri colorate cu efect de piatră și idoli azteci sculptați se aliniază pe rețeaua de pornire 3x3, pe un fundal de jungle și cascade. Această vedere impresionantă se potrivește cu jocul la fel de spectaculos și funcțiile bonus pe site -urile sloturilor online. Simboluri de potrivire pentru un câștig și apare un tambur suplimentar pe partea dreaptă. Dacă acest lucru îmbunătățește câștigul, apar mai multe tamburi și crește un multiplicator, ambele fără limite superioare.

Cum să joci el dorado infinity reels Jocuri mecanice

Câștigi prin potrivirea simbolurilor pe oricare dintre cele 3 rânduri pornind de la tamburul din stânga. Gama de pariuri a el dorado infinity reels slotul online se va întinde de la doar 0.20 pe rotire până la 40.00. Când a fost lansat, aruncați o privire la tabelul de plată pentru a vedea cât câștigați de la fiecare simbol.

Rotiri gratuite și altele el dorado infinity reels Caracteristici de slot

Setul în expansiune de tambururi și multiplicatorul în creștere continuă, atâta timp cât simbolurile continuă să îmbunătățească câștigul declanșator. După ce vedeți un tambur care nu deține simbolul declanșator, mecanismul Infinity Tambur se termină și veți fi plătit înainte ca tambururile să revină la un aspect 3x3.

Simbolurile de împrăștiere a templului vor lansa o rundă de bonus de rotiri gratuite. Puteți alege să începeți jocurile imediat, iar ca în jocurile de bază, multiplicatorul Infinity Reels începe la 1x. Există, de asemenea, opțiunea de a stoca jocurile gratuite pentru mai târziu și veți începe cu un multiplicator 2x. Nivelurile cresc în această rundă, cu mai multe temple crescând multiplicatori și mai departe.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și returnări ale el dorado infinity reels Joc sloturi

Cel mai mult pe care îl puteți câștiga din el dorado infinity reels slotul este 6.250x pariul tău. La 40 de ani.00 în rotația declanșatoare, care se adaugă la 250.000 impresionanți.00. Acesta este un joc de volatilitate medie până la mare, cu randamente medii de 96.54%.

Al nostru el dorado infinity reels Rating slot

Sistemul de mulinele în expansiune și în creștere a multiplicatorilor este deja disponibil la alte jocuri, cum ar fi giza infinity reels, Și a devenit extrem de popular. el dorado infinity reels Slotul online plasează acțiunea într -un cadru popular și este sigur că va continua succesul. Extinderea tambururilor pe fiecare victorie și în creștere multiplicatori fac ca fiecare să se învârtă o aventură.

Când este el dorado infinity reels Slot eliberat?

Puteți dezlănțui aztecii pe PC -uri și telefoane mobile atunci când el dorado infinity reels Slots Game este lansat la cazinourile noastre online recomandate la 4 martie 2021.

Verificați mai multe sloturi Wild West mai jos

Partenerii cazinoului

Care este cel mai bun cazinou pentru a juca el dorado infinity reels Joc sloturi?

Cum câștigi pe el dorado infinity reels slot?

Care este sistemul Infinity Reels din el dorado infinity reels slot?

Pot juca el dorado infinity reels slot pe un mobil?

Care este nivelul minim al pariului el dorado infinity reels Joc sloturi?

Ce simboluri sloturi sunt în el dorado infinity reels jocuri mecanice?

Când a fost el dorado infinity reels slot eliberat?

Ce sloturi online sunt similare cu el dorado infinity reels slot?

Trebuie să descarc el dorado infinity reels slot online?

Este el dorado infinity reels slot un joc bun?