Electric Tiger Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, fructe, bare și clopote

Electric Tiger

electric tiger Recenzie slot online

Cu toții am văzut mașini de fructe clasice, unde se găsesc simbolul cireșelor, lămâi, clopote și pepene verde, dar majoritatea dintre noi nu am văzut aceste simboluri tradiționale transformate în bijuterii spumante. Simbolurile încrustate cu diamante ale electric tiger slot din IGT sunt doar una dintre modernizările la stilul obișnuit al mașinii cu fructe pe care îl veți găsi aici.

O coloană sonoră funky în stil disco, se joacă în timp ce cele cinci tamburi se învârt în combinații câștigătoare, ajutate de tigrul cu plată mare, care este un simbol sălbatic care se extinde pe tamburi pentru a completa linii suplimentare pentru tine. Dar un simbol al vedetei speciale este vedeta emisiunii, lansând o rundă unică de bonus de gateway care trece prin mai multe niveluri până la cele mai mari victorii.

De ce are IGT a adăugat un tigru la o mașină de fructe? Nu știm, dar arată bine și se adaugă la designul distinctiv al acestui slot popular, pe care îl puteți găsi online și să vă jucați atât pe smartphone -uri sau tablete Android, cât și pe iOS.

Intervalul BET începe de la doar 0.25 pe rotire pentru punteri casual și se ridică la 10.00 pentru jucătorii care caută cele mai mari recompense. Oricine aterizează tigrul pe toate tambururile la mizele de top va lua acasă 18.000.00 într -un singur spin!

Dacă sunteți gata să luați tigrul, citiți mai departe și vedeți ce a făcut acest joc un astfel de succes în hohote la orice cazinou online care îl oferă.

Configurarea electric tiger Slot

IGT sunt unul dintre cei mai vechi, cei mai cunoscuți și mai cunoscuți furnizori de sloturi pe site-uri bazate pe terenuri și online. Se asigură întotdeauna că jocurile lor sunt ușor de configurat, cu butoane de control simple și minus pentru a ajusta nivelurile de pariu și opțiunea de a autospina tambururile pentru oricine dorește să stea pe măsură ce jocurile progresează.

Alte opțiuni includ schimbarea volumului coloanei sonore și, desigur, alegerea pe ce dispozitiv să joci. Spre deosebire de mulți IGT sloturi care se găsesc doar pe site -urile de cazinouri fizice, electric tiger este complet compatibil cu computere desktop, laptopuri, dispozitive Android, iPhone și iPads. Proiectarea clară, crocantă și grafică asigură că arată excelent pe orice dispozitiv.

Ceva pentru care merită să -ți faci timp, este revizuirea paytable -ului, care este accesat dintr -o filă de deasupra tamburelor. electric tiger Nu este un joc simplu, cu siguranță odată ce bonusurile vor fi declanșate și o citire a regulilor vă va oferi un început de cap atunci când introduceți o caracteristică specială.

Bonusul Gateway este unic pentru joc, dar chiar dacă nu ați verificat plata, odată ce l-ați declanșat, instrucțiunile pe ecran sunt acolo pentru a vă ghida către marile plăți care pot fi câștigate în această rundă.

Jocul și caracteristicile electric tiger

Un fundal de neon luminos la tambururi și simboluri care scânteie în timp ce se învârt, toate fac din aceasta unul dintre cele mai atrăgătoare sloturi pe care le veți vedea. Are un stil aproape hipnotic, care se potrivește temei ciudate și minunate a jocului, dar încă nu se încadrează sub vraja sa, deoarece trebuie să ne uităm la modul în care funcționează mai întâi.

În jocurile principale, funcționează în același mod ca mulți alții, plătind atunci când sunt suficiente exemple de același simbol pe oricare dintre cele 15 linii de plată din partea stângă. Pe măsură ce aceste piese amețitoare de fructe, clopote, potcoave norocoase și simboluri de trifoi se învârt, veți vedea simboluri bonus care fac jocul cu adevărat special.

electric tiger în sine este o creatură multicoloră care plătește un pariu masiv de 120x atunci când traversează o întreagă linie de plată. De asemenea, se poate extinde pe orice tambur pe care aterizează, ceea ce duce la premiul jackpot de 18.000x miza dvs. dacă umple fiecare poziție de simbol pe toate cele cinci tamburi. Acest simbol își câștigă, de asemenea, dungi, fiind sălbatic, capabil să înlocuiască alții, dacă este necesar, pentru a completa linii de câștig suplimentare pentru tine.

Deși simbolul STAR va ateriza doar pe tamburul din mijloc, ori de câte ori îl vedeți, va fi acordată una dintre cele două runde fantastice de bonus de gateway. Ambele runde au loc pe un nou ecran unde vedeți patru roți, plus o roată separată de avere.

Bonusul de bază al roților vă permite să rotiți cea mai mare valoare a celor patru roți pentru un premiu garantat. Dacă primiți bonusul de împușcare a roții, ajungeți să rotiți prima roată, apoi treceți la următoarea dacă primul aterizează pe un simbol al săgeții.

Treci prin toate cele patru roți pentru a roti roata averii pentru un premiu masiv. Este posibil ca o roată să vă trimită înapoi la o roată mai puțin valutabilă dacă o săgeată indică un drum greșit și, în teorie, puteți avea 500 de"salturi" între ele. Este o caracteristică distractivă care adaugă o adevărată emoție și tensiune în timp ce vă deplasați între roți, sperăm pe drumul către banii mari la final.

Caracteristici de slot

Rezumatul nostru despre electric tiger

Acesta este un joc de slot de volatilitate medie până la mare, unde puteți aștepta un timp pentru a apărea combinații câștigătoare, dar rezultatele finale sunt în mod corespunzător premii mai mari. Acest lucru nu se va potrivi tuturor, în acest caz, consultați celebrul Neon Staxx de la Netent, care are un stil similar, caracteristici excelente și o volatilitate mult mai mică.

Dar dacă nu vă deranjează să așteptați câștiguri mai mari, luați electric tiger pentru o rotire. Este un slot cu aspect bun, cu un design abstract care vă atrage cu adevărat atenția și o revenire mare la un procent de jucători de peste 96%.

Caracteristicile bonusului Gateway pot părea puțin complicate la început, dar, după cum spunem, odată declanșate, instrucțiunile le fac foarte ușor de înțeles pentru jucătorii începători și pentru punterii experimentați deopotrivă. Se găsește la o mulțime de cele mai bune site -uri de sloturi online, care au bonusuri gratuite care vă așteaptă să colectați când începeți să jucați.

Partenerii cazinoului