Elemental Slot Prințesă

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.46%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

249.900.00 USD

Subiect

Asiatic

Elemental Prințesă

Elemental Princess Online Slot Review

Schema moale de culori vede tambururi albastre împotriva florilor de cireș roz. Un cadru cu efect de lemn înconjoară setul de simboluri 5x3 și veți vedea elemente de carduri de joc, pământ, aer, foc și apă, plus mai multe simboluri bonus pe tambururi.

Fiecare prințesă este un simbol sălbatic care își declanșează propria caracteristică, cum ar fi 3x3 sălbatic, multiplicatori și multe altele, iar o floare galbenă este pictograma împrăștiată care lansează rotundele rotiri libere. În timpul bonusului de rotiri gratuite, prințesele te răsplătesc cu sălbăticie încuiată, răspândind sălbăticie, multiplicatori sau simboluri sălbatice plutitoare.

YggdrasilL a folosit stilul Amine pentru a oferi acestui joc o influență asiatică clară și arată excelent pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobile Dispozitive.

Cum să joci eledamental Sloturi prințese

Yggdrasil proiectați -și jocurile pentru o ușurință de utilizare și flexibilitate. Faceți clic pe file Plus și minus pentru a schimba valorile monedelor și puteți paria de la 0.30 până la 150.00 pe rotire, asta este egal de la 0.01 la 5.00 pe fiecare din cele 30 de linii de plată și câștigați ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri potrivite se opresc pe o linie de la bobina din stânga.

Săgeata dintr-un buton de cerc declanșează o opțiune de automat, deși nu există un mod de joc rapid. Paytable listează de câte ori linia dvs. pariați câștigați de la fiecare simbol, care variază de la 6x pentru cea mai mică valoare de joc, la 66.6x pentru prințesele cele mai bine plătite.

Poți juca Elemental Slot prințesă de Yggdrasil pe PC -uri sau telefoane mobile folosind sistemele de operare Android, Windows și iOS.

Rotiri gratuite și alte elemental Bonusuri de joc prințese sloturi

Fluturele este un simbol sălbatic standard, dar prințesele pot apărea la întâmplare și pot acorda propriii modificatori speciali. Prințesa Pământului înlocuiește orice sălbăticie, apoi transformă simbolurile elementelor adiacente în alte sălbatice.

Prințesa de apă se adaugă între 2 și 10 sălbatice în plus la tambururi, iar prințesa de foc înlocuiește sălbăticie și înmulțește orice victorii între 2x și 10x. Prințesa aeriană plasează un simbol sălbatic de până la 3x3 ca mărime pe tambururi, iar apoi plutește într -o poziție aleatorie pentru a ajuta la crearea unui câștig.

Orice 3 sau mai multe flori galbene vor declanșa 1 din cele 4 caracteristici de rotiri gratuite și începeți cu 10 jocuri bonus. Jocurile prințesei Pământului văd răspândind sălbăticie de fiecare dată când apare, în timp ce în timpul jocurilor prințesei de apă, toate sălbăticia se blochează pentru orice rotiri rămase.

În Jocurile Prințesei Fire, un multiplicator câștigă crește cu 1x la fiecare apariție a sălbăticiei, iar jocurile bonus prințese aeriene încep cu un 2x1 sălbatic. Acest lucru plutește în jurul și se extinde la 2x2, 2x3 sau 3x3 pe măsură ce apar mai multe simboluri sălbatice.

Caracteristici de slot

Elemental Prințesă maximă Plătiri, volatilitate și returnări

Cu cel mai mare multiplicator în timpul caracteristicilor de rotiri gratuite, puteți colecta un premiu egal cu 1666x pariul dvs. total, sau 249.900.00 Când aveți maxim 150.00 pe spinul declanșator. În comparație cu multe jocuri pe care le veți găsi la cazinourile online recomandate, nu este un multiplicator imens, dar, ca urmare, este ușor mai ușor de accesat.

Elemental Prințesa este un slot cu o volatilitate medie și, în medie, are o revenire la un procent de jucători de 96.46%.

Elemental Evaluarea slotului prințesă

Culorile moi și coloana sonoră blândă, în stil asiaticmental Combinarea slotului prințesei pentru a face acest joc să arate și să sune bine pe orice dispozitiv. Lucrarea de artă caricatură este destul de atrăgătoare și se potrivește perfect temei asiatice.

Există câteva caracteristici bonus excelente aici, cu caracteristicile prințesei premiate la întâmplare, dar nu întotdeauna, ceea ce duce la un câștig. Declanșați funcțiile de jocuri gratuite și sunteți sigur că veți obține câteva câștiguri grozave, deși software -ul jocului decide ce caracteristică se joacă, deci nu este alegerea dvs.

Dacă vă place stilul și subiectul, încercați similar moon princess slot din Play'n Go. Veți găsi aceste și multe alte jocuri de cea mai bună calitate la cazinourile noastre selectate online și mobile. Verificați -le și vedeți ce recompense puteți revendica de la prințese astăzi.

Partenerii cazinoului