Emerald Gold Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Noroc irlandez

Emerald Gold

emerald gold Recenzie slot online

Microgaming Și doar pentru câștig, aduceți leprechauns, trifoi cu 4 frunze și beri întunecate pe computer sau mobil cu emerald gold Joc sloturi. Tema clasică irlandeză este extrem de populară, iar acest slot cu 5 rou, cu 40 de linii, vine cu câteva caracteristici palpitante pentru a completa aspectul.

Un simbol sălbatic ajută la crearea de combinații câștigătoare suplimentare și ați câștigat câștiguri garantate dintr -o rundă de bonus de rotiri gratuite. Teren suficient de norocos pe tambururi pentru a câștiga un premiu masiv în valoare de 25.000x, pariul tău, sau 250.000.00 la cele mai mari mize. emerald gold Slot Machine este un joc de volatilitate ridicat, cu o revenire medie la un procent de jucători de 96.06%.

Cum să joci emerald gold Slot

Cerul tulbure și câmpurile verzi rulante stau în spatele grilei 5x4 de simboluri colorate. Pictogramele single, duble și triplă, o potcoavă de aur și un inel în stil celtic sunt printre celelalte simboluri, cu un standard plăcut de grafică folosită pe tot parcursul.

Există, de asemenea, un personaj leprechaun vesel, deși este doar acolo pentru a trece cu vederea jocul și nu este de fapt folosit ca unul dintre simboluri. Nu este greu foto, dar transmite tema irlandeză cu stilul prin PC-uri, iOS, Android și Windows Mobiles.

Controalele sunt frumoase și ușor de utilizat, cu un buton de rotire mare, iar un clic pe simbolul cipului de poker deschide opțiunile de pariere. Te poți juca cu doar 0.20 pe rotire, dar miza maximă este un 10 dezamăgitor.00, care va elimina cu siguranță jucătorii de mize mai mari pe site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Aruncați o privire la plata de plată a emerald gold Joc sloturi. S -a ajuns cu un clic pe cele 3 puncte mici de pe controale și listează cât câștigați de la fiecare simbol. Ai nevoie de 3 de un fel pe oricare dintre cele 40 de linii, începând din partea stângă pentru a câștiga. Un roșu 7 plătește cel mai mult, la 30x miza ta, cu simbolul de aur sălbatic în valoare de același lucru atunci când traversează o linie fără a înlocui orice altceva.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus ale emerald gold Jocuri mecanice

Simbolul trifoiului cu 4 frunze este garantat pentru a vă oferi noroc când aterizează în cel puțin 4 locuri simultan. Merită un câștig egal cu pariul tău, dar plățile cresc cu mai multe scuteri în același timp. Oricine norocos să aterizeze 12 simboluri de trifoi în același spin va câștiga o imensă 25.000x a pachetului total.

emerald gold Slotul online are, de asemenea, o caracteristică de bonus pentru rotiri gratuite, care începe imediat ce vedeți 3 sau mai multe simboluri de pălărie de aur simultan. Obțineți doar 3 rotiri inițiale, dar în această rundă, colectați simboluri de împrăștiere într -un metru și fiecare împrăștiere resetează contorul de jocuri libere înapoi la 3. Runda se termină când aveți 3 jocuri gratuite fără scutiri, iar apoi colectați un premiu pe baza numărului colectat în timpul rundei.

Caracteristici de slot

emerald gold Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii

Multiplicatorul de pariuri de 25.000x de la 12 împrăștiați arată fantastic, dar cu cel mai mare pariu de 10.00 pe rotire, adaugă până la un premiu maxim posibil de 250.000.00, care este relativ scăzut. emerald gold slotul este un joc extrem de volatil, cu rambursări pe termen lung de 96.06%.

Al nostru emerald gold Rating slot

Dacă nu vă place să jucați pentru 10.00 sau mai puțin pe fiecare rotire, emerald gold Slots Game este unul pe care îl recomandăm cu mare drag. Stilul celtic este întotdeauna un mare attraction, cu jucătorii care doresc să împărtășească o parte din acel noroc fabulos al irlandezilor. Cu siguranță, veți avea nevoie de noroc pentru a ateriza 12 simboluri de trifoi cu 4 frunze în jocurile de bază și, în timp ce este puțin mai probabil în runda de rotiri gratuite, totuși nu va fi ușor.

Încercați -vă norocul când jucați acest joc popular la cazinourile desktop și mobile cu care prezintă Microgaming gamă. Am găsit cele mai bune cazinouri online, cu cele mai mari și mai bune oferte bonus de bun venit pentru dvs. și sunt prezentate chiar aici la.

Partenerii cazinoului