Emerald King Slotul Curcubeu Rutier

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.71%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

4.800.000.00 USD

Subiect

Noroc irlandez

Emerald King Curcubeu Road

emerald king Rainbow Road Online Slot Review

Sloturile cu o temă de noroc irlandez apelează la un număr imens de jucători și de multe ori joacă personaje fericite de leprechaun, în timp ce își umplu tambururile cu curcubee și chiloți cu patru frunze. Fanii acestui stil vor fi încântați să vadă că emerald king Jocul Rainbow Road Slots are toate acestea și mai mult pe cele 5 tamburi și 20 de linii.

De asemenea, apar simboluri de cărți de joc viu colorate și, în timp ce este un joc destul de retro, graficele arată bine pe PC-uri, precum și telefoane mobile folosind sistemele de operare iOS, Android și Windows pe oricare dintre cazinourile noastre online de top-clasat.

Uitați-vă de tambururi cu nuanțe verzi în orice rotire, deoarece acestea deblochează mini sloturi care se învârt atât timp cât apar combinații câștigătoare pe ele. O rundă de culegere a premiilor valorează până la 200x miza dvs., dar se află la sfârșitul traseului bonus unde se găsește masivul multiplicator de pariuri de 20.000x.

Cum să joci emerald king Rainbow Road Slot Machine

Acest joc este co-dezvoltat de reel kingDom și Pragmatic Play. Folosește un set simplu de controale pentru a face ușor configurarea, inclusiv la cele mai bune cazinouri mobile și oferă o gamă largă de mize pentru a se potrivi jucătorilor la aproape orice buget. Puteți juca între 0.20 și 240.00 pe rotire și au opțiuni precum rotiri automate și moduri de joc rapid.

Fila"I" deschide o platabilă și aici vedeți cât de mult plătește fiecare simbol la nivelul de pariuri ales. Logo -ul jocului este cel mai valoros, în valoare de 5x, 15x și 25x, miza la aterizare pe 3, 4 sau toate cele 5 tamburi pe o linie de plată.

Mini-sloturi și altele emerald king Caracteristici pentru slotul curcubeului

Orice 3, 4, sau 5 vase de aur declanșează un bonus Pick Me. Faceți clic pe ghivece pentru a dezvălui fie multiplicatorii câștigați, fie intrarea în funcția Rainbow Road, dar câștigurile potențiale depind de câte simboluri de oală au lansat runda. Trei vase pot dezvălui premii de până la 20x pariul, în timp ce 4 pot fi în valoare de până la 40x și puteți câștiga un maxim de 200x când 5 vase de aur pe spinul declanșator.

Tamburele aleatorii pot deveni tentate cu o culoare verde smarald în orice moment. Până la 5 mini jocuri cu sloturi cu 3 tamburi apar apoi cu o singură linie de plată care traversează fiecare. Aceste simboluri rotind albastru, galben sau roșu 7, sau spații goale, plătind premii de 1x pariul dvs. pentru orice amestec de culori, sau 5x, 10x și 15x pentru culori potrivite. Tamburele continuă să se învârtă pe victorii, dar dispar la pierderea rotirilor până când nu se mai rămâne niciuna și caracteristica se termină.

Orice 3 sau mai multe imagini ale lui Happy Leprechaun vă vor duce până la runda Bonus Road Road, unde urmați emerald king de -a lungul unui traseu bonus cu 22 de puncte. În fiecare punct, puteți colecta un bonus sau puteți declanșa mini-sloturile pentru a vă deplasa pe traseu, dar căutați simboluri"colectați", deoarece acestea încheie funcția și plătiți orice premii ridicate până acum.

Dacă ajungeți până la sfârșit, un slot mare cu bani se învârte un câștig între 50x și acel vast 20.000x pariul dvs.

Caracteristici de slot

emerald king Rainbow Road Slot Maximum Wins, RTP și Volatility

Revendicați multiplicatorul de câștig de 20.000X la mizele maxime și veți primi 4.800.000.00. Revenirea medie la procentul de jucători din emerald king Slotul curcubeu rutier este de 96.71%, ceea ce este excelent, dar te face să lucrezi pentru câștigurile tale, deoarece vine cu o volatilitate ridicată.

Gânduri finale despre emerald king Joc de sloturi curcubeu

Acest joc cu temă celtică aduce multă culoare PC-urilor și telefoanelor mobile. Alte câteva simboluri tematice și mai puține pictograme de cărți de joc ar îmbunătăți și mai mult aspectul, dar nu este o problemă reală.

Caracteristicile multiple ale bonusului aduc multă emoție la joc și fiecare duce la un câștig garantat, chiar dacă este vorba de intrarea pe Rainbow Road în The Pick Me Round. Aterizarea unei victorii masive de 20.000x miza dvs. nu va fi ușoară, dar jucați emerald king Slotul Rainbow Road pe site -urile noastre de cazinou online recomandate și cine știe, poate celebrul norocul irlandezului va fi de partea ta.

Partenerii cazinoului