Slotul De Aur Al Împăratului

Barcrest

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

94.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, asiatice, dragoni

Emperor's Gold

Barcrest Revizuirea sloturilor online de aur a împăratului

Unul dintre cele mai ambalate sloturi pline de caracteristici din Barcrest, Slotul de aur al împăratului nu este obișnuitul tău joc de cazinou inspirat de asiatic. În ciuda faptului că a prezentat doar 5 tamburi și 10 linii de plată fixe, această mașină de slot cu varianță medie poate fi foarte generoasă cu premiile sale, datorită bonusurilor sale pe mai multe niveluri și a jocurilor laterale de pariu mari. Când este jucat cu un pariu mic, Aurul împăratului oferă câștiguri mai mici și un RTP de doar 94%. Dar jucați o parte din BETS lateral și nu veți debloca doar o rată de rentabilitate tentantă reală de 98%, dar veți obține, de asemenea, o lovitură la câștigarea premiilor cu bani reali de până la 250.000 de credite!

Ca majoritatea sloturilor dezvoltate de Barcrest jocuri de slot, aurul împăratului este pregătit pentru mobil și include jocuri bonus speciale pe care le puteți plăti pentru a intra. Rotiri gratuite, în expansiune sălbatică și trasee bonus progresive sunt combinate în acest joc de sloturi pentru a vă oferi o experiență palpitantă de fiecare dată când jucați cu numerar real. Aflați mai multe despre diferitele bonusuri și premii oferite de mașina de slot de aur a împăratului citind recenzia noastră completă sau încercați demo -ul nostru al jocului pentru a -l testa gratuit.

.

Cum să joci slotul online de aur al împăratului

Ce este neobișnuit în acest slot și multe altele Barcrest Jocurile sunt că îți oferă pariuri laterale pe care le poți plasa pentru a câștiga premii mai mari. Vedeți, dacă plasați doar pariuri obișnuite, va trebui să cheltuiți între 0.10 și 500 de credite pe rotire și joc cu valori mai mici RTP. Pe de altă parte, dacă joci marele joc lateral, puteți cumpăra 5 rotiri speciale pentru prețul de 20, 30 sau 50 de credite și puteți obține nu numai cel mai bun RTP, ci și alte funcții suplimentare care nu sunt disponibile în timpul jocul de bază.

Indiferent de pariul cu care alegeți să vă jucați, slotul vă va oferi întotdeauna aceleași 10 linii de plată și același set de 10 simboluri. Singura diferență este că premiile oferite de simboluri vor varia în funcție de pariul. Când se joacă cu mize mici, plățile variază de la 0.5x până la 60x pariul dvs. de plată pe secvență. Cu toate acestea, dacă creșteți pariul sau intrați în jocul Big Bet, aceste premii vor crește până la maximum 50x sau 100x, respectiv linia dvs. de pariu pe secvență, respectiv. Dacă doriți să examinați mai îndeaproape oricare dintre plăți, trebuie doar să apăsați butonul"I" de pe tabloul de bord pentru a deschide Paytable.

Ca multe sloturi de top, slotul de aur al împăratului vine și într-un pachet optimizat pentru mobil pentru jucătorii care doresc bani din mers la care pot fi accesați pe orice smartphone sau tabletă, fie că este vorba de un Android sau un dispozitiv iOS. Versiunea mobilă a slot -ului prezintă toate controalele pe care le puteți găsi pe jocul desktop, inclusiv o funcție automată pentru momentul în care te -ai săturat să atingi ecranul.

Rotiri, bonusuri și caracteristici gratuite de aur ale împăratului

Pentru a obține unele dintre premiile împăratului, va trebui să colectați o secvență de cel puțin trei simboluri potrivite pe una sau mai multe linii de plată, începând de la prima tambur din stânga dvs. În afară de cele 10 simboluri de bază, acest slot vă oferă, de asemenea, două pictograme bonus care vă pot ajuta să câștigați mai mult în timp ce jucați pentru numerar real. Prima pictogramă bonus este Dragonul în expansiune Wild, care apare pe mijlocul celor trei tambururi și se extinde, în timp ce al doilea este simbolul de împrăștiere care activează jocul de bonusuri pentru rotiri liberi.

Dacă colectați trei sau mai multe scute în timpul unei singure runde, slotul vă va oferi un bonus de 12-20 de rotiri gratuite. Ridicări gratuite suplimentare pot fi câștigate și prin colectarea Dragon Wilds în timpul bonusului, iar întreaga caracteristică poate fi retrasă prin colectarea altor trei cinci scaune pe tambururi. Pentru câștiguri și mai multe în plus, slotul activează, de asemenea, un traseu special de imagine în timpul rotirilor libere, care transformă toate simbolurile imaginii într -o singură pictogramă de potrivire. Fiecare Dragon Wild colectat în timpul rotirilor gratuite vă va avansa pe traseul dvs. de imagine mai departe, oferindu -vă nu numai rotiri gratuite și plăți bonus suplimentare, ci și transformări de simboluri mai răsplătitoare în timp ce continuați să jucați.

Un alt joc bonus pe care îl puteți juca în slotul de aur al împăratului este marele joc de pariu. Această caracteristică specială vine în trei tipuri, fiecare costând un preț diferit și oferind bonusuri diferite. Opțiunea obișnuită vă oferă 5 rotiri cu sălbăticie în expansiune, în timp ce Super and Mega Games vă oferă și noi trasee bonus pe care le puteți completa cu simboluri de împrăștiere pentru a debloca rotirile gratuite mai repede. Plătiți 50 de credite și puteți activa bonusuri de rotiri gratuite cu trasee de imagine care au fost deja avansate, chiar de la primul spin.

Caracteristici de slot

Câștigarea maximă de aur a împăratului, RTP și volatilitatea

Jocul Big Bet al slotului oferă o rată RTP foarte corectă de 98% și un raport de lovire mai mare datorită traseelor bonus Sticky Wilds și a Spins -ului gratuit. În general, oferă limite de pariuri cu adevărat largi și un joc de variație medie. Vă oferă șansa de a banca până la 250.000 de credite pe orice dispozitiv dorit.

Recapitularea aurului împăratului și sloturile online similare

Pe scurt, aurul împăratului este altul Barcrest slot care poate apela la orice tip de jucător, datorită setului său divers de caracteristici. Dacă vă plac slot -urile care oferă o mulțime de caracteristici și premii, acest joc va merita cu siguranță timpul.

În mod alternativ, dacă sunteți în căutarea unor jocuri de sloturi și mai interesante pe site -urile de top online și nu vă place să jucați ceva mai riscant, puteți consulta și oricare dintre noi Barcrest cazinouri și încercați unele dintre jocurile de mare varianță ale studioului. soldier of rome slotul merită în special încercat, deoarece vă oferă același joc de pariuri mari, dar și 100 de linii de plată și 10 rânduri de simboluri. Slotul Zeus III din BarcrestPartenerul WMS este, de asemenea, un joc minunat de care să te uiți dacă îți plac bonusurile mari de rotiri gratuite și chiar mai multe linii de câștig (192).

Partenerii cazinoului