Epic Monopoly Ii Slot

Aristocrat

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Aristocrat

RTP

96.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

375.000.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux, bani/milioane

Epic Monopoly Ii

epic monopoly ii Recenzie slot online

Fanii jocului original Monopoly Board se vor bucura cu siguranță de gama de sloturi de monopol de la WMS, care include bani Super Monopoly. Este o priveliște impresionantă pe desktop -uri, iOS sau dispozitive Android, cu tambururile standard 5x3 din stânga unite de tambururile colosale 5x12 la dreapta. 100 de linii de plată traversează jocul.

Bonusurile includ simboluri sălbatice pe bobinele din stânga care se transferă în celălalt set. Epic Wheel premiază rotiri gratuite, multiplicatori câștigați sau o călătorie în jurul unui tablou de monopol în care colectați premii pe parcurs.

Joaca epic monopoly ii Pe site -urile noastre WMS preferate și este posibil să câștigați 250x pariul dvs. în orice rotire, sau 62.500.00 la cele mai mari mize.

Configurarea pentru a juca epic monopoly ii Pe net

Gama largă de pariuri și ușurința de funcționare înseamnă că nimeni nu trebuie să rateze să joace epic monopoly ii jocuri mecanice. Cei cărora le place să se joace cu mize mici pot paria doar 0.50 pe rotire, dar rolele înalte pot merge la 250.00 și există o mulțime de opțiuni între aceste niveluri pentru restul dintre noi.

Controalele sunt foarte ușor de utilizat, așa cum ne -am așteptat de la sloturile WMS, cu butoanele de săgeată simple schimbând miza pentru a se potrivi. Aveți o opțiune de rotiri automate și puteți alege volumul coloanei sonore sau o pot opri cu totul.

Aruncați o privire la plata de plată, accesată printr -un clic pe butonul"I" de sub tambururi și vedeți cât de mult plătește fiecare simbol la traversarea unei linii din partea stângă. Puteți găsi, de asemenea, mai multe detalii despre varietatea bogată de bonusuri, inclusiv caracteristica de joc distractiv și plină de satisfacții.

epic monopoly ii Rotiri gratuite și alte bonusuri

Simboluri familiare, cum ar fi cizma, mașina și pălăria de sus, plătesc premii mai mici. Câștigi mai mult de la simbolurile unui bărbat, femeie, câine alb și MR. Monopol. Căutați un simbol al plăcii bonus, deoarece orice 3 de pe tambururi va declanșa o rotire a unei roți epice. De asemenea, câștigați multiplicatori de pariuri dacă mai mult de 3 simboluri bonus aterizează deodată.

Rotiți roata epică pentru a debloca 1 din 3 caracteristici. Puteți câștiga până la 20 de rotiri gratuite sau alegeți din 5 cărți de șanse pentru a revendica un multiplicator de pariuri, mai multe jocuri gratuite sau o călătorie în jurul bordului.

Roata te poate duce direct la bonusul din jurul bordului. Obțineți între 2 și 10 rulouri de zaruri virtuale, colectarea de premii și multiplicatori atunci când aterizați în locurile potrivite pe un tablou de monopol virtual.

Caracteristici de slot

epic monopoly ii Plătiri maxime, volatilitate și procent RTP

Acesta este un slot de varianță scăzut până la mediu, care tinde să plătească premii frecvente, dar compromisul este că câștigurile pot fi destul de mici în comparație cu alte sloturi online de monopol. Cel mai mare câștig este 250x miza ta, deși pe măsură ce am jucat epic monopoly ii Joc de sloturi, nu ne -am apropiat foarte mult de maxim.

În general, returnează 96.01% din mizele în câștiguri, ceea ce este destul de mediu în ceea ce privește alte sloturi de monopol, dar bine în cei 95+ pe care ne place să le vedem.

epic monopoly ii Rating și jocuri similare

Sistemul Colossal Reels a devenit foarte popular în gama WMS. Graficele sunt excelente și faceți o treabă excelentă în transformarea jocului de masă într -un format cu totul nou. Poate duce la o mulțime de victorii pe măsură ce simbolurile aterizează pe cele 100 de linii de plată, mai ales atunci când se transferă sălbatici de la bobine din stânga la locurile corespunzătoare de pe setul colosal.

Bonusurile cu roți epice sunt puțin mai complexe, dar odată declanșate, totul devine mai clar, așa că chiar și jucătorii cu puțină experiență de sloturi nu vor găsi nimic prea descurajant aici. Odată ce începeți să declanșați multiplicatorii și să vă îndreptați în jurul bordului, câștigurile se pot monta cu adevărat.

Dacă vă place formatul Colossal Reels, dar doriți să încercați un joc cu o temă diferită, atunci Spartacus: Gladiator of Rome este un alt slot WMS online și mobil care folosește același sistem. Veți găsi ambele jocuri la cele mai bune cazinouri online, așa că experiența epic monopoly ii Pe site -urile am selectat cu atenție.

Partenerii cazinoului