Toată Lumea Este Slotul Jackpot

Playtech

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Playtech

RTP

94.01%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Nu

Câștig maxim

220.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, stil de viață de lux

Everybody's Jackpot

Recenzie pentru sloturi online a jackpot -ului tuturor

Este rar să găsești un popular jackpot progresiv care prezintă sloganul"Toată lumea împărtășește jackpot!"Evident, cei mai mulți dintre noi suntem un fan al jackpot -urilor progresive și ne bucurăm de ideea că toată lumea contribuie la jackpot pentru a câștiga ceva mai mult, dar când în sfârșit vom smulgea acel jackpot mare, nu suntem deosebit de încântați să -l împărtășim cu cineva De cealaltă parte a lumii, noi? Deși, acest lucru este exact ceea ce face Toată lumea este jackpot atât de unic în lumea sloturilor progresive de jackpot; Îi răsplătește pe toată lumea în joc atunci când marele premiu este câștigat. Din fericire, aceasta nu este singura caracteristică distinctivă pe care o oferă acest slot special.

Despre jocul de sloturi online jackpot

Jocul este configurat ca un joc de joc interesant, cu o grafică 3D funky și o gazdă dinamică de frunte prin joc prin joc. Folosind tambururi mult mai mici decât veți găsi în majoritatea sloturilor online, PlayTech a fost capabil să construiască un mediu mai mare decât de viață pentru a le înconjura. Există doar trei mulinete în total, care fac o grilă de nouă pătrați cu opt linii de plată în joc. Drept urmare, jocul este rapid, curat și simplu.

Caracteristici, speciale și simboluri

Jucătorii pot câștiga în mod convențional, prin alinierea simbolurilor câștigării strălucitoare pe rețea. În timpul jocului, The Wild poate apărea doar pe linia centrală în timpul jocurilor gratuite și înlocuitori pentru orice simbol într -o linie de câștig. Împrăștierea poate apărea în orice poziție pe tambururi. Funcția de rotiri gratuite este declanșată atunci când apar trei sau mai multe scuteri într -un singur spin. Fiecare caracteristică de rotiri gratuite este alcătuită din 12 rotiri gratuite cu un bonus sălbatic în centrul rețelei și poate fi retras prin aterizarea a trei sau mai mulți scutitori în orice moment în timpul jocului.

Adevărata atragere a acestui joc de sloturi este, desigur, jackpot progresiv. În prezent, care depășește 220.000 de lire sterline la Casino Bet365, jackpot -ul progresiv este destul de misterios. Nu există niciun joc bonus care duce la marele premiu, ceea ce înseamnă că jackpot -ul este premiat pur și simplu la întâmplare. Un lucru care este previzibil cu privire la acest premiu este totuși modul în care este dezbrăcat.

În loc să dea întregul jackpot unui singur jucător, Toată lumea este jackpot premiază doar 70% câștigătorului. Ce zici de restul de 30% pe care îl întrebi? 15% este împărțit uniform între toți jucătorii calificați din joc, iar ceilalți 15% sunt distribuiți între aceiași jucători proporțional cu cât a fost căutat în ultimele 24 de ore. Aceasta înseamnă că puteți câștiga în continuare o parte din jackpot, chiar dacă în prezent nu jucați. Toată lumea este jackpot este unic în sensul că nu numai că se asigură că toți jucătorii obțin o felie de acțiune atunci când un jucător norocos câștigă, ci își răsplătește și cei mai fideli fani ai săi.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului