Slotul De Alegere Al Lui Excalibur

Barcrest

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

94.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Magic, Fairytale

Excalibur's Choice

O privire la slotul online al alegerii Excalibur

Bine ați venit în lumea king arthur În cazul în care legendarul Excalibur deține cheia pentru bonusuri gratuite și bogății regale care pot ridica până la 250.000 de credite pe pariu. Inspirat de legenda clasică arthuriană, alegerea lui Excalibur de către Barcrest este un slot cu aspect tradițional care oferă doar 10 linii de plată fixe și un joc de mare varianță care nu este cu adevărat potrivit pentru jucătorii începători. Joacă -te pentru numerar real cu un pariu mai mic pentru a te bucura de o sesiune de sloturi clasice sau de a -ți spori participația pentru a debloca premii mai bune și o rată RTP de 96%.

Similar cu altele Barcrest sloturi, slotul de alegere Excalibur a fost proiectat pentru a juca pe orice dispozitiv și vine cu câteva caracteristici bonus care vă vor ajuta. Bonusurile de rotiri gratuite sunt împerecheate cu simboluri în expansiune în acest joc pentru a vă oferi șansa de a bancar. Continuați să citiți pentru o revizuire completă a bonusurilor și plăților Mașinii de slot Choice's Choice's Choice sau încercați o demo pentru a testa toate funcțiile pe care le doriți gratuit.

Cum să joci Slotul online Excalibur Choice

Dacă vă plac cele mai bune sloturi online care sunt simple de jucat, cu siguranță vă va plăcea slotul de alegere a Excalibur. Acest joc prezintă doar trei controale pe tabloul de bord, două pentru a juca manual și în modul Autoplay și un singur control care ajustează dimensiunea pariu total. Dar ceea ce este unic în privința slotului este că vă oferă o rată RTP diferită, în funcție de dimensiunea pariului. Joacă -te cu un pariu minim de 0.10 credite și veți primi un RTP de 94%, dar cheltuiți între 2 și 500 de credite pe spin și veți obține o rată RTP mai bună de 96%

Odată ce apăsați controlul spinului și începeți să jucați pentru bani reali, alegerea lui Excalibur vă va oferi 11 simboluri pentru a activa premii cu care puteți colecta până la 10 linii de plată fixe simultan. Pentru a vedea toate simbolurile, premiile și liniile de plată, deschideți doar paytable apăsând"?"Butonul de pe ecran. Plățile sunt afișate întotdeauna în credite și încep la 0.50-15x Pariul liniei de plată cu simbolurile cardului cu valoare inferioară și urcați până la 500x linia dvs. Majoritatea simbolurilor imaginii plătesc și pentru secvențe de două zile, oferindu-vă premii mai frecvente pe măsură ce jucați.

Dacă preferați jocurile de noroc pe smartphone -ul dvs., mașina de slot Choice's Choice este disponibilă și într -o versiune redusă care funcționează fără probleme cu aproape orice dispozitiv iOS sau Android și prezintă aceleași controale intuitive. Utilizați butonul de rotire obișnuit pentru a juca manual sau implicați modul de redare automată pentru a face o pauză de la atingerea ecranului.

Bonusurile de alegere a lui Exalbur, rotiri și caracteristici gratuite

Dacă vrei să câștigi o parte din king arthurGold, va trebui să colectați cel puțin două simboluri identice consecutiv pe unul sau mai multe dintre liniile de plată ale jocului. Deoarece slotul de alegere a Excaliburului plătește doar de la stânga la dreapta, orice secvență potrivită de simboluri pe care le colectați va trebui să înceapă din partea din stânga pentru a fi considerată eligibilă pentru un premiu. Pentru cele mai bune recompense din joc, rămâneți în căutarea simbolurilor calului, castelului și Arthur, deoarece pot plăti până la 75x, 200x și 500x, respectiv linia dvs.

Desigur, un alt simbol foarte valoros în alegerea lui Excalibur de către Barcrest este simbolul excalibur în sine, care se dublează atât ca simbol sălbatic, cât și de împrăștiere. Ca un sălbătic. Și ca o împrăștiere, acest simbol poate plăti și premii în numerar și poate declanșa jocuri bonus pentru rotiri gratuite. Colectați trei-cinci din săbii și puteți câștiga un premiu de 2-200x.

Bonusul de rotiri gratuite este jucat cu același pariu care a declanșat funcția, dar și simboluri speciale în expansiune care sunt alese la începutul jocului. După ce declanșați bonusul, slotul va selecta un simbol din paytable pentru a -l transforma într -o pictogramă în expansiune care crește pe o mulinetă completă odată ce apare. Ca un alt plus, simbolul în expansiune poate plăti și premii chiar și atunci când nu este adiacent, permițându -vă să declanșați câștiguri mai bune și mai frecvente decât în timpul jocului de bază.

Caracteristici de slot

Alegerea lui Excalibur RTP maximă, câștig și volatilitate

Puteți atinge până la 250.000 de credite cu pariul potrivit. Și dacă vă sporiți participația, puteți atinge o rată RTP de 96%. Puteți câștiga mare combinând limitele de pariuri mari cu un joc de mare varianță și simboluri care plătesc returnări mari.

Rezumatul alegerii Excalibur și sloturi alternative

Este posibil ca alegerea lui Excalibur să nu arate mult, dar poate fi cu siguranță un joc interesant. Pentru cei care joacă pe site -urile de top online, alegerea lui Excalibur vă va oferi, fără îndoială, câteva premii interesante. În plus, aveți câteva jocuri de rotiri gratuite foarte atractive, cu avantajul suplimentar al simbolurilor în expansiune și al plăților care nu sunt adjate. Dacă vă plac sloturile simple și volatile și nu vă deranjați de raportul scăzut al jocului, alegerea lui Excalibur vă va permite cu siguranță să vă bucurați de o sesiune interesantă, chiar și atunci când jucați cu un buget mai mic.

Cu toate acestea, dacă nu vă plac sloturile riscante și căutați un joc care să ofere o rată de plată mai echilibrată, Barcrest De asemenea, face o mulțime de mașini cu varianță medie, care sunt la fel de ispititoare de jucat. Slotul de aur al împăratului, de exemplu, vă oferă, de asemenea, 10 linii de plată, dar și o tonă de caracteristici suplimentare, inclusiv un mare joc lateral cu un RTP de 98%. cash stax este o altă alegere interesantă, una care vă permite, de asemenea, să plătiți pentru a vă juca cu până la 30 de linii de plată pe spin. Pentru și mai multe sloturi grozave de la același studio, dar și unele bonusuri tentante de bun venit, nu ezitați să vizitați oricare dintre revizuirea noastră Barcrest cazinouri!

Partenerii cazinoului