Eye of Horus Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.31%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, Egiptul antic

Eye of Horus

eye of horus Recenzie slot online

eye of horus de Blueprint Jocurile de joc păstrează lucrurile simple cu o mulinetă standard 5, grilă de 3 rânduri. Jocul este format din 10 linii de plată tradiționale și oferă plăți care pot atinge 500x pariul dvs. total. Frumoasa temă egipteană 3D prezintă imagini cu ankhs, hieroglife, zei egipteni și suluri antice.

Jocul include caracteristici moderne standard, cum ar fi sălbăticie, împrăștiați, multiplicatori, rotiri gratuite și Wilds în expansiune. Te pot ajuta să câștigi 50x participarea la un singur spin sau să te ajute să ajungi la premiul jackpot. Există chiar și potențialul de a transforma o întreg tambur într -o mulinetă sălbatică. Dacă sunteți în căutarea unui joc direct înainte și vă bucurați de sloturi cu temă egipteană, asigurați-vă că consultați acest joc pe unul dintre site-urile noastre recomandate.

eye of horus Configurarea slotului online și regulile

Dacă nu aveți prea multă experiență de joc, nu vă preocupați. eye of horus slotul este unul dintre cele mai ușoare jocuri de jucat și navigat. Cea 5 tambur, grilă de 3 rânduri se bazează pe un sul antic egiptean. Faceți clic pe pictograma"I" din colțul din dreapta jos dacă doriți să vizualizați plata înainte de a începe.

Utilizați fila"Schimbați linii" pentru a ajusta numărul de linii de plată. Utilizați fila"Schimbare BET" pentru a selecta un pariu din 0.10 monede până la 100 de monede pe spin. Selectați fila"Auto" sau"Start" pentru a roti tambururile. Există o ofertă de până la 500x și puteți juca jocul de pe orice dispozitiv pe care îl alegeți. eye of horus slotul acceptă toate dispozitivele și aceasta include desktop, tabletă și dispozitive mobile precum iOS și Android, așa că asigurați -vă, puteți juca eye of horus la cazinoul mobil preferat.

eye of horus Caracteristici și rotiri gratuite

eye of horus slotul este un joc simplu și simplu, care vă permite să câștigați până la 500x pariul dvs. total. Puteți utiliza varietatea simbolurilor egiptene în jocul de bază pentru a forma linii câștigătoare de 3 sau mai multe pictograme potrivite. Acestea oferă doar plăți de la stânga la dreapta pe ecran și aveți 10 linii de plată cu care să pariați.

Simbolurile jocului de bază includ ankhs, joc de cărți, scarabs, păsări, fani și câini egipteni. eye of horus Simbolul este cel mai mare simbol al jocului de bază și vă poate înmulți câștigurile cu până la 20x. RA este simbolul sălbatic și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului împrăștiat. De asemenea, se transformă într -un sălbatic în expansiune și poate acoperi tamburi întregi simultan. Simbolul Scatter oferă până la 100x miza dvs. și 3 sau mai multe dintre ele oriunde pe grilă vor declanșa rundele bonus.

Jocul vă va acorda cu 12 rotiri gratuite și extinderea sălbăticilor. Puteți să vă retrageți rotirile gratuite, precum și să vă creșteți cantitatea de sălbăticie în expansiune. Runda de rotiri gratuite are potențialul de a continua pentru un număr solid de rotiri și de a fi destul de satisfăcător.

Caracteristici de slot

eye of horus Plata maximă, RTP și volatilitatea

Ca joc de varianță medie, eye of horus de Blueprint Jocurile de noroc are un RTP de 96.31%. Este posibil să rotiți tambururile în jocul de bază și să câștigați 50x pariul dvs. total într -un singur spin. Cel mai mult pe care te poți aștepta să câștigi atunci când joci eye of horus slotul este 500x pariul dvs. total. Vă recomandăm să pariați 100 de monede pe spin pentru a crește șansele de a câștiga premiul de top.

Unde să joci

Opțiunile dvs. cu privire la sau nu puteți juca acest slot depind în cele din urmă de provincia în care vă aflați. Pe acest site puteți vizualiza cele mai bune cazinouri online canadiene disponibile. Prin schimbarea provinciei în cea în care vă aflați în ea vă va oferi celor mai buni operatori cu care vă puteți înscrie și juca sloturi.

În legile din unele provincii încep să se schimbe, așa că asigurați -vă că veți fi la curent cu noua legislație care vă permite să jucați legal în provincia dvs. De exemplu, anul acesta cazinourile online din Ontario vor fi în curând disponibile și veți putea juca sloturi ca acesta în mod legal.

eye of horus Verdict și mai multe sloturi

Blueprint Jocurile de noroc prezintă un slot de volatilitate medie cu temă egipteană simplă și directă. Acest joc de 5 tambur, 3 rânduri oferă linii de plată standard, funcții și gameplay. Din acest motiv, este o alegere potrivită pentru o mare varietate de jucători. S -ar putea să nu te facă bogat, dar probabil că nici nu va rupe banca. Oferă o valoare bună de divertisment cu caracteristici adăugate, cum ar fi rotiri gratuite, scuteri și extindere sălbatică.

Pentru mai mult Blueprint Sloturi de jocuri, pur și simplu vizitați oricare dintre cele mai bune cazinouri ale noastre de bani reali selectați. Există o selecție largă din care să alegeți. Dacă sunteți un fan al sloturilor cu temă egipteană, atunci ar trebui să consultați și slotul Crown of Egypt din IGT. Nu uitați să consultați lista noastră cu cele mai bune cazinouri cu bani reali pentru a găsi eye of horus slot și multe altele Blueprint Titluri de jocuri.

Partenerii cazinoului

Unde pot juca eye of horus gratuit?

Pot câștiga bani atunci când joc eye of horus slot?

Ce este eye of horus RTP al jocului slot?

Ce face compania de jocuri eye of horus slot?

Unde pot obține cele mai bune bonusuri de jucat eye of horus?

Este eye of horus Un slot bun de jucat?

Care este pariul minim și maxim eye of horus?

Cum pot bate eye of horus slot și câștigă bani?

Pot primi rotiri gratuite când joc eye of horus?

Ce caracteristici de slot sunt disponibile eye of horus?