Eye of the Storm Slot

Pragmatic Play

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.71%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.500.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Eye of the Storm

eye of the storm Recenzie slot online

eye of the storm Urmează cel mai popular subiect al tuturor sloturilor, cu sute de jocuri cu temă egipteană antică disponibile. Pragmatic Play s-a asigurat că se remarcă din mulțime, cu lucrări de artă de înaltă calitate pe tot parcursul. Tamburele sunt încadrate de coloane de piatră și puteți face un oraș imens în fundal, cu o furtună furioasă pe cale să lovească templele și piramidele.

Simboluri precum embleme de cărți în stil egiptean, scarab gândacii, ankhs și eye of horus Toate adaugă culoare jocului, care arată bine pe PC-uri, Android, Windows și Mobilele alimentate de IOS pe site-urile noastre de cazino online recomandate.

Uită -te la Cleopatra, deoarece această cifră impunătoare poate crea câștiguri suplimentare, iar piramidele deblochează funcția de jocuri gratuite, unde celebrul regină îmbunătățește treptat simbolurile. Aici ai putea obține o victorie de 10.000x miza ta.

Cum să joci eye of the storm Joc sloturi

Puteți plasa pariuri până la 0.01, sau până la 25.00 pe fiecare din cele 10 linii de plată, oferind o gamă excepțional de largă de 0.10 până la 250.00 pe rotire. eye of the storm Slotul online folosește mecanismul standard care plătește atunci când corespundeți cel puțin 3 simboluri de același tip pe o linie, din partea stângă.

Este un joc ușor de configurat și de jucat, inclusiv cu smartphone -ul dvs. la cele mai bune cazinouri mobile, cu opțiuni de control, cum ar fi modurile Autoplay și Turbo, disponibile. Butonul"I" deschide o plată de plată în care vedeți cât de mult plătește fiecare simbol, plus câteva informații despre diversele funcții bonus.

Rotiri gratuite și altele eye of the storm Caracteristici de slot

Cleopatra, într -o ținută izbitoare, este simbolul sălbatic. Ea poate acționa ca alții dacă este la locul potrivit pentru a finaliza o victorie și, de asemenea, se extinde pentru a umple toate cele 3 rânduri, dacă este nevoie. Această frumoasă regină ajută, de asemenea, în timpul unei caracteristici speciale de bonus pentru rotiri gratuite.

Dacă vedeți piramidele în 3, 4 sau 5 locuri simultan, câștigați un premiu de împrăștiere de 2x, 20x sau 50x pager, urmate de 12 rotiri gratuite. Tabletele de actualizare apar deasupra tamburelor, afișând simbolurile de înaltă valoare asupra lor. Dacă Cleopatra apare într -un spin liber, simbolul fanului se actualizează la următorul ankh cel mai valoros, iar acest lucru este afișat pe tablete.

Este mai ușor să colectăm premii cu valoare mai mare și de fiecare dată când Cleopatra aterizează, următorul simbol se va transforma într -unul mai valoros. Ea adaugă, de asemenea, un spin suplimentar gratuit la total, în timp ce orice 3 piramide se retrage întreaga rundă.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale eye of the storm Slot

Precum și un pariu maxim generos de 250.00, The eye of the storm Jocul sloturilor are un multiplicator de câștiguri potențiale masive de 10.000x. Combinați cele două și este posibil să câștigați un vast 2.500.000.00. Este un joc de volatilitate ridicat, în care puteți avea alergări relativ lungi de a pierde rotiri, cu valori medii relativ ridicate pentru a compensa acest lucru.

Există o revenire teoretică la un procent de jucători de 96.71%, ceea ce este excelent și înseamnă că pe termen lung, puteți juca eye of the storm slot pentru mai puțin cheltuieli.

Al nostru eye of the storm Verdictul slotului

Deși nu există lipsuri de sloturi online cu temă egipteană, ar trebui să jucați cu siguranță eye of the storm, Deoarece este un joc atractiv, cu potențialul de a returna premii masive. Simbolul sălbatic în expansiune este un mare ajutor în jocurile de bază, iar în rotundul gratuit, simbolurile modernizate pot crea o mulțime de combinații cu plată mare.

Nu este ușor să treci prin toate cele 6 niveluri de actualizare înainte de capetele caracteristicilor de rotiri gratuite, dar chiar și 1 sau 2 upgrade -uri sunt de obicei suficiente pentru a -ți spori banca de bancroll.

Pragmatic Play au mai multe sloturi tematice egiptene în gama lor. Încercați John Hunter și Mormântul scarab Slot Queen, unde un bonus respins poate duce la victorii și mai mari de 10.500x miza.

Veți găsi acestea și multe altele la cele mai bune cazinouri online, astfel de cele pe care le -am găsit, cu cele mai bune oferte de bonusuri de bun venit.

Partenerii cazinoului